Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 48
    Perjashtuar Maska e diikush
    Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Citim Postuar mė parė nga greenflower111
    Jo une them qe te marresh nje takim me psikoanalistin qe ti japesh dum kesaj futjes ne forum me 100 emra te ndryshem. Eshte loje e dyshimte kjo vlla...luan direkt me mireqenien dhe mirembajtjen e sistemit nervor...dhe ai i shkrete kokerr gruri eshte thote populli...jo une okkk?

Sygjerim: Po te shkosh tek profili im dhe te shikosh temat ku kam shkruar do e kuptosh shume mire qe mendimi im rreth kesaj teme gjendet ne 100 te tjera te ngjashme me kete eshte shprehur disa dhjetra here...Dhe duke qene se perseritja eshte vertete nena e dijes porrrrrr dhe babai i merzise...plus qe nuk ia vlen te debatosh me te njejtin person perhere qe genjen veten me identitete te ndryshme...une kam zgjedhur keto replikat e shkurtra...

Hajt me te mira edhe tina!!!

Hahahahahha.... me cudit siguria qe ke per te me rekomanduar psikoanalistin (p.s. terapistin duhet te thoje; s'eshte e thene te jete psikoanalist .
    Une futem ne forum vetem me kete emer, per kete je e mirepritur te pyesesh operatoret e forumit, nese te intereson te bindesh!

Nga cka lexoj une (se nuk te njoh) kokra e grurit paska ikur me kohe ...lol

Sugjerim: Nuk kam nge te te lexoj profilin, pasi edhe nuk kam ndonje interes per kete gje. Nga ana tjeter, nuk eshte e domosdoshme te lexoj profilin tend para se te postoj ne forum dicka, qofte dhe nje koment mbi c'ka shruan dikush, perfshire edhe ty.

Hajt te mira pac edhe ti(na)!

Citim Postuar mė parė nga abnk
    A jeni i sigurte se feja Islame nuk ka dhune? M'fal se nuk m'kujtohet surja e vargu, por n'Kuran kam lexue se dita e Qametit nuk vjen derisa t'tane Israelitet edhe t'pabeset t'vriten. Nqs. vrasja nuk asht dhune, athere c'ka asht?
    ti ke pesu ndonje humbje kujtese???
    Thuaje te verteten; le te largohen prej teje te poshtrit.

Citim Postuar mė parė nga Albo
    Afganistani eshte nje tjeter shtet qe eksperimentoi me Sherria dhe shtetin Islamik. Para ca kohesh u njoha me disa statistika te shoqerise afganistaneze qe sapo doli nga revolucioni islamik i talibaneve:

1/2 e burrave dine te shkruajne e lexojne.
    1/5 e grave dine te shkruajne apo lexojne.
    Mosha mesatare e jetegjatesise eshte 35 vjec.

Lajmi i vetem i mire ishte qe pas 3 dekadash, shkollat publike u hapen ne Afgan dhe nxenesit, djem dhe vajza tani shkojne ne shkolle.

Albo
    1.Muslimanet i perkasin nje feje zemra e se ciles eshte nje liber qe fillon me urdhrin "Lexo!".

2. Dijetari simpatik i perendimit, Niēe, thote:"Po te mos ishte Islami, ne Evrope nuk do kishe Renesane". Kjo eshte shume signifikante per ata qe kuptojne.

3. Na thuaj nje urdher te islamit qe pengon marrjen e diturise?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Saint-Simone : 10-08-2004 mė 04:31
    Thuaje te verteten; le te largohen prej teje te poshtrit.

Perjashtuar Maska e Ryder
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    Ca thot Islami nqs shkenca (pra kerkimtaret e dijenise) mundohen ti japin dum faktit se me c'fare reaksionesh kimike esht paraqitur Xhebraili ne shpelle per ti folur Muhametit...ose me cfare ligjesh fizike i esht hapur deti Musait.

Nqs ti e beson ket pa nevojen e shkences...atehere ca te duhet dijenia?
    Dhe rrjedhimisht...pse ta kerkosh dijenine?

Ose meqe je turk me i squt se tjeret dhe e do pytjen me te ri-formuluar...si e gjen ti si mysliman balancen mes nevojes per dijeni dhe kufinjve te patundur te fjales absolute hyjnore?

i/e regjistruar Maska e Albin
    Anėtarėsuar
    06-03-2004
    Vendndodhja
    ???
    Postime
    242
    Albin ose kl......

Nuk desha te debatoje me ty , por me sa pashe ishe ngacmu vete perpara ne kete teme duke shkruar me ironi per mua
    Moj te keqen xhaxhi as ste njoh as me njeh dhe ska pse te djegi ty fare sikurse nuk i djeg dhe greenflower qe deri dje ishte buze gremines kurse tani po, ka ecur perpara (nje hap) -> drejt inteligjences moderne femerore.Ti greenfower mos u bej si ajo (aman re po na ngeli nje kembe ne europe nje kembe ne amerike ne shqiptareve .Ku do hyme re se u ushqyem fare.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Albin : 10-08-2004 mė 12:43

i/e regjistruar Maska e Albin
    Anėtarėsuar
    06-03-2004
    Vendndodhja
    ???
    Postime
    242
    Kurse ti o ryder ke problem teknik se akoma ske arrit te kuptosh se shumica filozofeve dhe ateisteve europiane duke filluar nga kanti me shoke dolen kundra fese sikurse je dhe ti per te vetmen arsye se e pane fene ne konceptin kristian ska dal nje filozof prej tyre ti kundervihet islamit kurse filozofet e e lashte si aristoteli ,platoni etj i prune te perkthyer ne europe arabet ne biblotekat e spanjes e cila ishte qendra e shkeliqmit te diturive ne ate kohe kur mesjeta kishtare po i mbyste popujt e europes.Pradaj kur te flasesh pe fene islame duhet te pakten te kesh nje njohuri rreth saj.

Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    Posti im me lart s'kundershton asnjeren prej ketyre. As kundershton shkencetaret dhe matematicienet arabe dhe as filozofet qe perkthyen Aristotelin e Platonin, as universitetet, as rolin e Islamit si fe progresive me botekuptim liberal ne fillimet e saj dhe si fe me perfekte (ne menyre organizimi) se tjerat.
    Se po ti biem kshu larg e larg s'i bihet ne shenje kurr.
    Vec pyeta ku esht kufiri qe shkenca ja le stafeten fjales absolute te Perendise...dhe nqs duhen te jene ne balance, ne c'fare pike esht balanca...meqe kjo balance fe/shkence mund ti duket dikuj si paradoks...mu psh.

Mortja qe s'iu ha...qe nuk jeni as me shume as me pak po vec nje tufe alabakesh qe tani bini dhe era kerme ngaqe aq shume jeni permbysur mbi kuran sa s'iu del koha as te shifni si qelbeni ere nga budallalleku...
    Ehh, more Albin sa shkolle ke ti lal se keshtu le shume per te deshiruar...Mjere femrat ne duart e cfare budallenjve bien. Ato femrat ideale tuajat OK...se mua me vini anes ne kete jete dhe deri sa te jete e shkruar vazhdimesia e brezave...
    Me kaq po e mbyll!!
    Suksese ne rrokullisjen me koke drejt gremines ku po ju con budalleku fetar pas turullosjes trushpelarese komuniste!!

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Ato nuk i solli feja Islame, i sollen popujt Arab, mos i ngaterro gjerat kaq shume. Gjithashtu shume prej librave i kishin shkollaret e perandorise bizantine, te cilen atehere shtriheshe deri poshte. Ajo dije nuk eshte se humbi dhe e sollen popujt Arab, ekzistonte, por ne Evropen perendimore kishte nje ramje te madhe prej influences se Papatit, ndersa ajo lindore vazdoi dhe 1000 vjet me shume si berthame e pandashme, pikerisht se lejonte keto gjera
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    Po pra po e kishte llafin feja nuk i Pengoi...se mund edhe ti kishte djegur

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Din te vishen cunat?
    Nga Jeto_Jeten nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 107
    Postimi i Fundit: 07-07-2014, 09:18
  2. Dy burra arrestohen ne Arabi pse kerkuan autograf
    Nga brooklyn2007 nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 63
    Postimi i Fundit: 19-03-2009, 20:17
  3. Hėngrėn qyl, arrestohen nga policia
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 31-10-2005, 10:07
  4. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 05-02-2003, 15:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •