me sa di un irani osht mo i rrept se shumica e shteteve te tjera islame ne lidhje me menyren e tveshmes. me sa kom nigju un grat ene vriten per at pun apo thjesht se jon femna. osht shtet akoma shum mrapa
klejzi vetlla vet
me sa di un irani osht mo i rrept se shumica e shteteve te tjera islame ne lidhje me menyren e tveshmes. me sa kom nigju un grat ene vriten per at pun apo thjesht se jon femna. osht shtet akoma shum mrapa
klejzi vetlla vet
o milaniste a ka mundesi te na thush se ēfare eshte shteti islam???
nje gje ta keni mire parasysh: tani per tani ne asnje vend te botes nuk ka shtet islam tamam. jane disa vende qe i afrohen por te thush qe ka vende islame tamam eshte e pamundur. irani, ne veēanti, eshte shume larg nga te qenit shtet islam...
Thuaje te verteten; le te largohen prej teje te poshtrit.
Prandaj nuk i vene shume mire punet; prit pak sa te behet tamam shtet islam dhe e shikon pastajPostuar mė parė nga Saint-Simone
![]()
Postuar mė parė nga greenflower111
Te me falesh qe po nderhyj ne nderhyrjen tende, por thjesht desha te te tregoj se si duket kur dikush nderhyn thjesht per te nderhyre (dhe dhene ndonje 'opinion' per personin para se te komentoje per temen), jo per te thene gje![]()
Shpresoj qe nderhyrja ime ne nderhyrjen tende ti prese rrugen nderhyrjeve te panevojshme te nderhyrseve te tjere ....lol
A jeni i sigurte se feja Islame nuk ka dhune? M'fal se nuk m'kujtohet surja e vargu, por n'Kuran kam lexue se dita e Qametit nuk vjen derisa t'tane Israelitet edhe t'pabeset t'vriten. Nqs. vrasja nuk asht dhune, athere c'ka asht?Postuar mė parė nga Saint-Simone
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga abnk : 09-08-2004 mė 12:23 Arsyeja: shtese
Defend the second amendment
Jo une them qe te marresh nje takim me psikoanalistin qe ti japesh dum kesaj futjes ne forum me 100 emra te ndryshem. Eshte loje e dyshimte kjo vlla...luan direkt me mireqenien dhe mirembajtjen e sistemit nervor...dhe ai i shkrete kokerr gruri eshte thote populli...jo une okkk?Postuar mė parė nga diikush
![]()
Sygjerim: Po te shkosh tek profili im dhe te shikosh temat ku kam shkruar do e kuptosh shume mire qe mendimi im rreth kesaj teme gjendet ne 100 te tjera te ngjashme me kete eshte shprehur disa dhjetra here...Dhe duke qene se perseritja eshte vertete nena e dijes porrrrrr dhe babai i merzise...plus qe nuk ia vlen te debatosh me te njejtin person perhere qe genjen veten me identitete te ndryshme...une kam zgjedhur keto replikat e shkurtra...
Hajt me te mira edhe tina!!!
Ore duke luajt me kuklla nuk lexohen gazetat dhe forumi sidomos per keto ironizueset qe ma mbajne bishtin e maces gjithmone perpjete e ka prej tyre qe duan pilaf me gozhda ose qerrelec.
Postuar mė parė nga Mision
S'e kuptoj pse si kthen/ndron Franca keto callme-adhurueset ne shtetin e vete. Perderisa aty gjejne veten, ca hale duan ne France.
Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.
Postuar mė parė nga Albin
Ja konkretisht cfare mendimi ne lidhje me kete teme mund te marresh nga ty psh duke pare menyren e te shkruarit teper shoviniste kundrejt femrave! Shiko si u pickove ti?! Tema eshte per femrat dhe per te drejtat e tyre!!
Revolucioni femeror nuk ka filluar kurre ne vendet e lindjes se mesme. Pse? Cfare qenka ai fenomen aq regresiv qe e pengon ate te ndodhe?
Dhe po te shikosh nivelin sh sh sh te dobet te argumentimit dhe humbjes se gjurmeve nga disa parafoles duke perdorur si perhere "moskuptueshmerine nga audienca" te kultures fetare muslimane...eshte fare kollaj te kuptosh se njerezit ne kete teme nuk kane ndermend te diskutojne por vetem te derrmojne ndonje gje qe nuk i tingellon e rehatshme per fene e tyre. Ulini ore kepucet nga duart...Feja nuk eshte ideal...eshte disipline qe iu nevojitet vetem ne ate konteksin e te shikuarit te botes me qarte ne kuadrin e pergjithshem universal te njohurive...nuk duhet te roberoheni sic jeni katandisur...
Mua (per te mijten here) me vjen shume keq dhe me dhimbsen te gjithe te shtypurit (gra, burra, femije) nga marrezi te ndryshme njerezore...njera prej te cilave feja...(teper e kuptimte brenda kufijve dhe ne sherbim te njerzve por teper teper e rrezikshme kur ekzagjerohet!!!)....(ekzagjerimin e fese une e kam pare per here te pare ketu ne forum...sa per rekord kjo)
green![]()
Afganistani eshte nje tjeter shtet qe eksperimentoi me Sherria dhe shtetin Islamik. Para ca kohesh u njoha me disa statistika te shoqerise afganistaneze qe sapo doli nga revolucioni islamik i talibaneve:
1/2 e burrave dine te shkruajne e lexojne.
1/5 e grave dine te shkruajne apo lexojne.
Mosha mesatare e jetegjatesise eshte 35 vjec.
Lajmi i vetem i mire ishte qe pas 3 dekadash, shkollat publike u hapen ne Afgan dhe nxenesit, djem dhe vajza tani shkojne ne shkolle.
Albo
"Babai i shtetit ėshtė Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencėtari!"
Krijoni Kontakt