Close
Faqja 10 prej 13 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 127
    i/e regjistruar Maska e Elytony
    Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Citim Postuar më parë nga Ali Baba Tepele Lexo Postimin
    Sindromë e lajthitjes, e ftohjes kronike,rrëshqitje e pjesës templare,mosfunksionim të trurit të vogël,trofizim i përgjithshëm.... me pak fjalë jeton si MUMJE.
    Faleminderit papak! Por nuk keni fuqi mendor e as fakte e asgje qe jep te kuptojm se Islami eshte kultur arabe...kendej jemi ne!

Me nderime!

Citim Postuar më parë nga Elytony Lexo Postimin
    Faleminderit papak! Por nuk keni fuqi mendor e as fakte e asgje qe jep te kuptojm se Islami eshte kultur arabe...kendej jemi ne!

Me nderime!
    Ke te drejte, Islami eshte shpikur ne Europe
    Revolution 1848

Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Ke te drejte, Islami eshte shpikur ne Europe
    "Njerëzit vuajn për dituri dhe injorancë",më pëlqen stili ytë mendor që s'len vend pa futur hundët madje edhe pa të drejt.

...

Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Citim Postuar më parë nga Ali Baba Tepele Lexo Postimin
    Sindromë e lajthitjes, e ftohjes kronike,rrëshqitje e pjesës templare,mosfunksionim të trurit të vogël,trofizim i përgjithshëm.... me pak fjalë jeton si MUMJE.
    Ah me ne fund...tamam kam deshire keta tipa qe ia mbajn veti larg me tregime e thashetheme filozofike,te lumt ke dhene nje mendim per hahaha.

...

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar më parë nga kryenece Lexo Postimin
    Alba vertet interesant shkrimi qe ke sjelle. I lexova te gjitha postimet e tua plus edhe komentet e anetareve te tjere. Zarathustra, Pa doreza 2 keni thene fjale me vend. GjergjPresheva i ke vene pikat mbi i ne shkrimin tend, mendoj une. Por si ne shume forume te tjera duket sa tolerante jane nje pjese qe, bazuar ne cfare shkrujane ne forume, jane bo si kal karroce e nuk dine te shohin as majtas as djathtas e as mbrapa po vetem ate cope rruge perpara qe ua lejojne te shohin ato "veshoket" qe kane anesh syve. Si ua nxe goja te thoni qe nga sundimi turk kemi pasur vec te mira? Si ua nxe goja te vini shenjen e barazimit mes emrit Arberi e Arabi? Si ua nxe goja te thoni qe vetem islamizmi do i ktheje shqiptaret ne identitetin e tyre kombetar,njerezor e racional?
    O njerez ku ju con mushka?! Sipas ketyre personave shqiptaret na qenkan te gjithe arabe? Historia flet ndryshe. Identiteti kombetar, njerezor e racional i shqiptareve ka qene tere kohen SHQIPTARIA:besa, fjala e dhene, respekti e bujaria. Veti e cilesi te shqiptarit nder shekuj.
    "Dhe drite e diturise perpara do na shpjere" ka thene nje rilindas i shquar. Fjale aktuale dhe sot e kesaj dite.

Mushka na qon aty ku ty te qon oj kryeneqe,pse a ta shpeton ty katolizmi dhe evropa prej humneres qe i ke ve shqiptaret ,a te shpetone nga prostucioni ty qe te ka futur a? a e gjen shpetimin ne puthjen e dores papes a?.
    A mendon se ke ti te mira prej vatikanit a?
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

Pse kush po pret te mira prej Vatikanit apo po i puth doren papes? Sa patetike qe jeni mer. Skeni asnje argument per te kundershtuar dhe kepusni ca fjale qe jane bere kaq banale sa ska ku te shkoje. Ore e cast pergjigja juaj eshte Vatikani dhe papa. Une sjam katolik dhe e kam thene me dhjetra here qe nuk besoj ne fe se i quaj prodhime njerezore per te nenshtruar njeri tjetrin. Po keto budallalliqet qe lexoj nga ju te bejne te shkruash me zor.

Citim Postuar më parë nga Elytony Lexo Postimin
    -Sa mire qe ka njerz qe e perziejn kulturen arabe me ate Islame...ngase Elhamdulilah ne jemi ketu me lejen e Allahut s.w.t. t'ua sqarojme!!! Nje argument:"Para se te vie Islami arabet e kishin zakon ti varrosnin vajzat per se gjalli,e nga kjo kultur e panjerzishme i largo Islami,prandaj nuk mund ti themi te bardhes e zeze dhe anasjelltas"
    --- Suretu Tekwir----
    8. Dhe kur të pyeten ato vajza të varrosura të gjalla,
    9. Për çfarë mëkati ato janë mbytur,
    10. Dhe kur fletushkat të jenë shpaluar,
    11. Dhe kur qielli të jetë hequr,
    12. Dhe kur Xhehennemi të jetë ndezur fort,
    13. Dhe kur Xhenneti të jetë afruar,

14. Atëbotë njeriu do të dijë se çka ka ofruar (të mirë ose të keqe).
    Koment shume i bukur. Ngjyra e gjelber dhe ajo roze e komplimentojne shume mire njera tjetren. Urime/

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Pse kush po pret te mira prej Vatikanit apo po i puth doren papes? Sa patetike qe jeni mer. Skeni asnje argument per te kundershtuar dhe kepusni ca fjale qe jane bere kaq banale sa ska ku te shkoje. Ore e cast pergjigja juaj eshte Vatikani dhe papa. Une sjam katolik dhe e kam thene me dhjetra here qe nuk besoj ne fe se i quaj prodhime njerezore per te nenshtruar njeri tjetrin. Po keto budallalliqet qe lexoj nga ju te bejne te shkruash me zor.
    Shoku apo shoqe hahaah,un nuke e pata me ty kete mospajtim ok,dhe ky postom nuk esht fyese por vetem reagim aty ku neve na qon mushka esht vetem mushka jon ,kurse mushka e kryeneqes e qon diku ....por ku ?!
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Koment shume i bukur. Ngjyra e gjelber dhe ajo roze e komplimentojne shume mire njera tjetren. Urime/
    Je një 'Qyfyr' i vërtetë!

Faqja 10 prej 13 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Njezet shekuj te Papatit ne Kishen Katolike
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 17-08-2006, 04:57
  2. “GJASHTË SHEKUJ TË ISLAMIT NDËR SHQIPTARË”(Simpozium)
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 28-03-2006, 06:51
  3. Berati Dhe Beratasit Mbi Tre Shekuj Me Pare
    Nga Newhost në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 26-10-2005, 21:55
  4. Shqiptaret ne shekuj
    Nga Albo në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 08-11-2002, 20:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •