Tie Domi in action
Tie Domi, duke luajtur per skuadren shqiptare Kosova te Torontos, kampione te Kanadase ne futboll.
Ndryshuar për herë të fundit nga dodoni : 17-06-2005 më 19:46
Ja nje foto e Tahir Domit..... kur ka qene i vogel...
![]()
Hej edhe une e kam mbiemrin DOMI.
Gazeta The Albanian ne Britani te Madhe thealbanian.co.uk
E pashe me vonese kete teme po ja vlen ti pergjigjem. Tie Domi eshte i njejte me Tahir Domin. Emri i gjate i tij eshte Tahir po te gjithe e njohin me emrin Tie. Dhe cfare eshte thene ne shkrimin e pare te temes eshte mese e vertete. Une personalisht shikoja te gjitha ndeshjet e Maple Leafs vetem per hir te Domit. Dhe eshte mese e vertete qe ishte jo vetem sherret i pakorrigjueshem po edhe tmerri i NHL. Ska patur rendesi nese ka qene duke luajtu ne ato momente apo thjesht ne bankine, Domi ka hyre ne sherr dhe ka bere spektakel. Kete vit ai u terhoq perfundimisht nga NHL dhe duhet pranuar qe Maple Leafs ka humbur shume me ikjen e tij. Nuk ka qene ndonje lojtar shume i afte teknikisht po eshte mbajtur per fuqine e tij dhe suportin qe krijonte ne skuader. Ka patur lojra qe kombinimi Sundin-Domi ka qene nje mrekulli dhe kjo gje i mungon tifozave sot.Postuar më parë nga StormAngel
Nese sot une e pelqej hockey, e pelqej vetem per hir te Domit qe me beri ta dua kete sport me te vertete te bukur.
Pastaj sa per sherr, lere mos e pyetTamam koke kuksiani (se qe andej eshte i jati).
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Ja disa foto ne ndeshjet ku Domi eshte perplasur fizikisht me kundershtaret
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Perseri foto nga ndeshje te ndryshme
Dhe foto e fundit ku eshte duke bertitur nga gezimi mbas nje goli qe i dha fitoren ekipit Maple Leafs te Torontos.
Aha ky paska vajtur kot! Te kishte filluar me ndonje klub boksi do kishte ber hajer..........)
EH I ZIU NJERI, GËLLTIT DIKU NJE LUGË ÇORBË TË PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PËR GJITHË JETËN!
Siq degjova edhe djali i Tahir Tie Domi ishte futur Sportit te NHL Hockey. Konsiderohej nje nga talentet me te medhenj
#finoallafineforzaJuventus
Krijoni Kontakt