e17 e fundit:
![]()
e17 e fundit:
![]()
The truth may be out there, but lies are inside your head.
hey njeri a mundesh me m'kallxue qfar programi perdor ti?Postuar mė parė nga Tom_Sojeri
ja dhe nje tjeter nga e17, me temen slate, dhe gtk me temen e17-gtk :P
![]()
Bledi une kam rreth 1 mije wallpapers per xp. Po i bej upload paketes se pare qe ka 150 prej tyre ne rapidshare. Keto jane me shume profesionale dhe me pelqejne. Te tjerat qe kam jane pak me permbajtje adulteshPostuar mė parė nga Bledari
. Nejse ja ku e ke adresen dhe shkarkoi sepse me gjithe mend ka prej tyre qe jane shume te bukura.
http://rapidshare.de/files/7720097/O...apers.rar.html
Ne rast se ske perdorur asnjehere rapidshare, kliko aty ku thote free, prit disa sekonda deri sa te te nxjerri link per download dhe pastaj kliko tek link. Nuk eshte e veshtire![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
kde 3.5
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga werewolf : 23-12-2005 mė 04:28
cygwin.com mund ta instaloni ne Windows dhe te perdorni disa WM(windows manager) te *nix ne windows per ta bere me te bukur tryezen(desktop) tuaj.
Provojeni dhe me thoni!
e17 me disa module aktiv.....
![]()
Ja edhe desktopi im
![]()
My silence doesn't mean I am gone!
Prova me Desktop Environments....
{^_^}
::|maDes!gn © 2009|::
Krijoni Kontakt