Hashashi nuk eshte i demshem per shendetin, por normale nese pihet per dite normale qe do ket te keqijat e veta, paranoja dore me 1 per personat qe e pin shume dhe qe jan njerez me te avasht per arsyet se nese pijn hashash shume shkrenca e ka treguar qe te djeg qelizat e nervave te trurit dhe normalish behesh me budall/e,dhe lekura si e zbardhur, syt e kuq, dhe rrath te zijn rreth syrit, me vjen keq per njerzit qe jan adikt se une kam takuar njerez te till dhe eshte shume gjynah,
nejse mua personalish me pelqen hashashi ta pi shume rradh mbase cdo 3 ose 6 muaj dhe mund te shkoj 1 vite pa e pire sme shkon ndo nje her mendja, por nese jam me njerez qe e pin; pi dhe une pak, dhe eshte total relax, dhe biles eshte mire per te mesuar i kupton gjerat me mire ngaqe je relax fare, dhe me shoqeri je ne humor total, Nuk ka gje te keqe, qe ne kohen e lasht hashashin e kan perdorur si ilac dhe qetsus per dhimbje, dhe pleqt e kan pas pire, caj e tj,,, nese shkoni ne Holland, neper kafe eshte ligal dhe ne fakt ske nevoj te pish fare vetem hy brenda kafes dhe dil mjafton hahahahah ben direkt efekt![]()
Krijoni Kontakt