Enjoy..
Magjistari i harruar..
Enjoy..
Magjistari i harruar..
Do ti lexoja me shume deshire. Tesla ka pasur gjithmone ate vellon mistike te shkencetarit shume te avancuar per kohen.
Me ne fund e gjeta kete teme ku flitet per Tesla-n dhe shpikjet e tij..
http://www.forumishqiptar.com/showth...ghlight=nikola
Po por kam pare ne Discovery gjera shume shume me interesante njehere. Tesla pretendohet te kete bere ca shpikje tmerresisht te avancuara, perfshire nje lloj Computer-i.
Mbetemi ne pritje per me shume Z. Nismetar i Temes.![]()
Ke te drejte Force-Intruder per kujtesen, dhe nuk do ta anashkaloj kete teme por thjesht kam qene teper i zene me pune.
Do ju perkthej disa materiale interesante mbi armet super sekrete qe Tesla shpiku. Ende sot shpikjet e tij jane Top Sekret ne pentagon,
rishihemi se shpejti
Sikur u hap njehere nje teme per teslen.
Mgjth ja vlen te hapen tema per kete gjeni te shkences.
Nqs do vendosja nje ''top 5'' shkencetaret me te medhenj te koherave , padyshim tesla dhe faraday do futeshin tek ajo liste.
Ke te drejte qe thua eshte hapur nje teme e tille sepse sapo e pashe dhe une, por besoj se moderatoret do e shohin te arsyeshme qe te bashkojne temat dhe t\i pastrojne ato nga debatet jo konstruktive. Ajo cka dua te sjell ne kete teme eshte nje perkthim paksa me i plote mbi Nokolen e famshem.
Gjithsesi te veprojne me temen s ta shikojne te arsyeshme
Makina e kohes?!
Diku hasa se ne universitetet ne Serbi kur flitet per Nikola Teslen flitet edhe per makinen e kohes...megjithate nuk kam arritur te gjej ndonje material me konkret,nese dikush mundet te na sjelle dicka interesante rreth kesaj mini teme,do ishte kenaqesi te lexonim.
Po te shkarkoni link te meposhtem do lexoni (ne anglisht) nje nga informacionet me interesante per Teslan. Jo vetem projektet e njohura por dhe ato te panjohura qe u bene promotore te teknologjise se perdorur ne HAARP dhe aplikimeve wireless. Eshte ditari i zhdukur i gjeniut dhe shpjegon shumenga shpikjet e tij te njohura dhe te panjohura publikisht. Eshte liber relativisht jo shume i njohur dhe deri me sot se kam gjetur ne asnje librari pervec se ato underground.
The Lost Journals Of Nikola Tesla
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Cfar gjuhe eshte, ēka do te thot dhe prej nga vjen emri "Teslla" ?
Krijoni Kontakt