Mesa duket kjo teme eshte keqkuptuar nga disa. Ketu nuk flitet per Adolf Hitlerin si personazh historik. Per te ka nje teme te vecante tek nenforumi i Historise Boterore. Ne kete nenforum flitet vetem per librin e tij Mein Kampf. Ju lutem mbajeni parasysh kete gje.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga trestenik : 18-01-2011 mė 08:52
High Voltage , Power Supply
E dinit e Hitler ishte piktor...dhe nje nga arsyet qe kishte dhe urrejtje te madhe per ebrenjte ishte sepse nuk arrinte dot te pikturonte si ata...ma ka thene nji kolegia ime gjermane...eshte e reja me e fundit
![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Robbery : 18-01-2011 mė 15:39
https://www.behance.net/robberysk1100
Ndoshta po te ishte pranuar per here te dyte ne akademin e arteve , ndoshta do ishte bere piktor i madh jo diktator i madh![]()
Nejse pikturat e tij pas vdekjes si ndodh gjithmon kane arritur nje vlere fantastike .
E cudicme qe person qe nje pikturon natyra te qeta , te kthehet ne nje monster ?
Ps. Ich verhandle keinen Frieden, ich mache ihn. (Napoleon)
Jeto sot se neser nuk i dihet
Hitleri per mendimin tim ishte njeri i cili shihte popullin gjerman tek po bente sehir para marjes neperkemb te interesave te tyre nga sllavet dhe cifutet.
Ai ishte njeri me nji karakter te fort dhe nji vizionar i madh.
Gjermanet u rilinden fal politikes dhe zgjimit nga gjumi pikrisht nga ky njeri qe quhej Hitler.
Popullata gjermane qe ju ishin tkurr kufijt gjografik per se tepermi ne dem te tij Ai filloj serjozisht te ja kthej nderin popullit te tij qe e donte aq sa une shqiptaret.
Ai nuk ka qen me i shtir se une por une kom te bej me shqiptaret ndersa ai kishte te bente me nji popull qe vetem i duhej nji Hitler .
Hitler.. lind vetem ne 100 vjet nji her ne Evrop.
Krijoni Kontakt