Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 37
    _____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga BOY_Michigan
    cfare do benit ju ne radhe te pare dhe si do ja shperblenit ju te dashurit tuaj kete Dashuri flm !!!
    Po vras mendjen per te kuptuar pse u dashka shperblimi.
    Te thote i dashuri hajde ma shperble kete ndjenje dashurie qe kam per ty ta.... ta dish qe marrdheniet nuk do zgjasin shume kur kerkohet shperblimi per c'do gje. pshm 'Te kam blere terndafila tani po pres shperblimin.'

chillin -n- chillin Maska e SiMpLeNcUtE
    Anëtarësuar
    08-05-2004
    Vendndodhja
    Florida
    Postime
    48
    Citim Postuar më parë nga Eliona
    Po vras mendjen per te kuptuar pse u dashka shperblimi.
    Te thote i dashuri hajde ma shperble kete ndjenje dashurie qe kam per ty ta.... ta dish qe marrdheniet nuk do zgjasin shume kur kerkohet shperblimi per c'do gje. pshm 'Te kam blere terndafila tani po pres shperblimin.'

E vertete...

Shkruani ne shqip - shigjeta
    Ndryshuar për herë të fundit nga shigjeta : 20-05-2004 më 02:03
    U tAlK iT, i LiVe It, U jEloUs, ADMIT IT!

i/e regjistruar Maska e BOY_Michigan
    Anëtarësuar
    23-02-2004
    Vendndodhja
    USA Michigan
    Postime
    16
    Citim Postuar më parë nga SiMpLeNcUtE
    E vertete...
    Eliona po mire si do te ndiheshe ti nqf se do ta kishe dashurine tende me te madhe se i dashuri jot per ty ??? Po nejse fjalet pa kuptim per
    dashurine i flisni ju qe keni frike nga dashuria ose nuk jeni dashuruar nonjehere me vertet po shikoni nje dhe e pelqeni sa i hudhni syt ne nonje tjeter e lini tparin dhe hop tek tjetri si do te dinit ju se ca eshte dashuria maramendse dhe duhet ta dini se nqf se njeri te dashuron cmendurisht mundoju ti japesh dhe ti dashurine qe ai te jep nuk po them me shume po nejse me ke flas dhe une ka dhe nga ato qe jane nga 15 vjec ketu p ajde mir u lexofshim !!!
    Me Respekt BOY_Michigan !!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga shigjeta : 20-05-2004 më 02:02
    Ne mbremje bie edhe shkoj
    ne ender ty une te shikoj
    pse ne ender ti je vertet
    dhe nuk te shoh ne realitet
    Ti per mua je gjithcka
    nuk te shes as me para
    te dua une ty te dashuroj
    dhe ne realitet dua te shikoj
    je si nje zane qe kendon
    je si nje engjell qe me dashuron!

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Kush kerkon shperblime ne keto lloj dashurish,do vij nje kohe dhe e do e paguaj me shtrenjte nga shperblimi qe mori.
    Ne keto pazaret e jetes mos i ipresiononi nga keto dashurite marrezore se ne shumicen e rasteve jane me krahe.............,e kam fjalen per ato krahet qe i perplas dy here dhe zhduken ne hapesire fluturimesh.

Ps Xixellonje ,cfare shperblimi do me japesh se kam rene ne gjunje para teje lol
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Shtoi 5 vjet 15. Ja ve fajin moshes kur nuk te pelqejne mendimet qe jane kundra atij tendit. Nese ke dashur perkrahje per c'fare mendon atehere me fal se nuk mundem ti jap perkrahje gjerave qe si besoj.

Pergjigje pyetjes tende. -->Mos u mundo te besh dike te dashuroje se ne fund te dites me teper do te marrin inat derisa ne te ardhem do te lej.

i/e regjistruar Maska e Albin
    Anëtarësuar
    06-03-2004
    Vendndodhja
    ???
    Postime
    242
    Shpoji pak gomat mor dhe ti te arrish ne balance ose hiq ne gur peshe lol

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Kur jeta fillon ne mendimet e mediokriteteve qe na rrethojn, nuk mund te presesh gje tjeter vec se njerezit te tregojne fytyren e tyre heterogjene, ose ate te percmimit si rrjedhoje e individualizmit.
    Kur je ne pozita superiore gjithmone do jesh dhe ne ato komanduese. Megjithate nese dashuria do mateshe, atehere edhe ndjenjen e fundit njerezore dhe me supreme, do ta kthenim ne nje biznes perfitimesh.

Tema qe ka hapur ka karakter filozofik ne shume pikpamje ... po ta marresh ne kuptimin e "gratidue"... kemi te bejme me nocionin linear te karma dhe te atij jolinear te peshqeshit(gift si te thuash). Ne rastin e karmes do kishim biznes sic e thashe dhe me siper, por ne rastin e dyte, aty po nuk pate cte japesh mbrapsh do ndjehesh borxhli ndaj nje dashurie teper te madhe, mbase do ta kuptosh dhe vete se nuk meriton te jesh nje subjekt i ndjenjave te tilla supreme. Ate "gratitude" ama mos prit ta marresh mbrapsht, pasi natyra njerezore kafsherore nuk do dashuri, por do dhune, do vuajte, eshte e etur per keqtrajtime per te komanduar qe te mbijetoj. E rendesishme eshte te gjehet balanca midis ketyre gjerave, qe mos besh gafen te "pretendosh" per nje shperblim, pasi do harxosh jeten tende duke pritur per te...

Cdo te mire
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    Te me falni ju ketu se u keqkuptova me ate shprehjen "1 shke" te asaj cupkes...

tani puna e dashurise..

tera dashurite jane te marrezishme..

Kur te ze te zë..

Bebiiiiiii dove je? Maska e TiLoNcE
    Anëtarësuar
    11-05-2003
    Vendndodhja
    tu bo not
    Postime
    1,116
    Boy_Michigan per muve je tuj u tret eee U deksh ti per muve jarebi lol
    Ju lutna shume majini lotet se kena vjeren n'mosh
    Baj Baj
    LoNcja-SyNi-VeT
    o-le-le firma

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga Eliona
    Shtoi 5 vjet 15. Ja ve fajin moshes kur nuk te pelqejne mendimet qe jane kundra atij tendit. Nese ke dashur perkrahje per c'fare mendon atehere me fal se nuk mundem ti jap perkrahje gjerave qe si besoj.

Pergjigje pyetjes tende. -->Mos u mundo te besh dike te dashuroje se ne fund te dites me teper do te marrin inat derisa ne te ardhem do te lej.
    Eliona po mendoja te njejten gje, ky sikur do qe sesben ti pergjigjemi si do vete lol No offence "nismitarit". Neqoftese i dashuri te dashuron marrezisht, ske pse ta shperblesh sic tha Leila, neqoftese ti gjithashtu e dashuron marrezisht atehere besoj se do tregosh te njetat ndjenjat per ate person.
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përkufizimi i dashurisë!!
    Nga Shpirt Njeriu në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 234
    Postimi i Fundit: 21-05-2024, 15:09
  2. Ardian-Christian Kyçyku
    Nga Eagle në forumin Shkrimtarë shqiptarë
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 05-09-2012, 10:35
  3. Nderto fort folene tende. Martesa
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-04-2007, 14:05
  4. Koncepti i Dashurisë Kristiane
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  5. Ja dhe nje tjeter, per Dashurine
    Nga green në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-03-2005, 15:25

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •