Close

Rezultati i Sondazhit: A NDJENI RRACIZEM?

Votues
115. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • PO

56 48.70%
  • JO

59 51.30%
Faqja 6 prej 11 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 101
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    01-12-2005
    Postime
    459
    Natyrisht qe po............................................

Vetem se mbahet ne permasa shume te vogela qe vetem te acarojne nervin dhe jo me shume...................
    Shyqyr zotiti xhaxhi Ligji funksionon akoma persembari ketu ne DE

shqipoWA Maska e ELAA
    Anëtarësuar
    29-05-2005
    Vendndodhja
    Seattle, WA
    Postime
    13

Rracizem nga zezaket

Me habit se si ka mundesi qe ne USA (West-Coast) ku jam une, kam ndier me shume rracizem nga zezaket se nga te bardhet. U pelqen vetem vetja e tyre dhe jane llahtarisht te pasjellshem. S'do ta kisha imagjinuar kurre keshtu. Nejse, shqipot s'lene njeri t'i shkeli me kembe

Jo ketu ku jam une nuk ka shprehje te rracizmit fare. Ndofta sepse Kanadaja eshte nje vend qe e mirepret multikombesine dhe rracat e ndryshme, ndofta dhe ngaqe vete Kanadezet (si ne rastin e USA) jane te ardhur nga Europa. Pra ska rracizem pse je shqiptar apo ndonje kombesi tjeter. Madje luftohet dhe denohet ashper.

~SmiLe~ Maska e BaBy_BiRbA
    Anëtarësuar
    30-04-2002
    Vendndodhja
    Melbourne, Land Down Under
    Postime
    582
    Ketu ne AUS deri tani,sjam prekur personalisht. Fjalen WOG-s tani e kane per krenari,we call ourself it LoL.

Nuk eshte e theksuar ketu,edhe pse ka budallenj nga ata qe pijne 24-7 dhe qe jane scummy as hell,qe bejne ndonje koment.
    Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    24-04-2006
    Vendndodhja
    Europe
    Postime
    222
    Fatmiresisht nuk kam ndeshur ne racizem. Jam munduar gjithmone t'i pershtatem vendit ku jetoj.

Mbi te gjitha Dashuria Maska e xixe xixellonja
    Anëtarësuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Amerik - Miami
    Postime
    404
    Citim Postuar më parë nga Fenomeni
    Fatmiresisht nuk kam ndeshur ne racizem. Jam munduar gjithmone t'i pershtatem vendit ku jetoj.

...me befasoi Votimi...32 qe ndiejn Racizem, ndersa 40 qe nuk ndiejn fare...me falni por nuk mundi tju besoj...ESHTE NORMAL TE KET RACIZEM, NE ÇDO SHTET KU KA TE HUAJ...kejo eshte Psiha e gjenies Njerzore, por pyetja eshte se a e pranojmi ket apo jo, apo a e shofemi kjart apo i mbyllmi syet ndaj ketij realiteti dhe bejm qe nuk shofemi asgje...

...kejo nuk mvaret a pershtatesh kultures se nji shteti apo jo, kejo mvaret nga çdo Kultur dhe Edukim i çdo Personi qe banon ne at shtet...nji i huaj gjithnje eshte i huaj...por mvaret, Shtetet me te civilizuara jan sado pak me Racizem jo aq te lart ,ndersa ato me pak te civilizuara me shum...nese nuk e ndien veten si i Racizuar, te tjeret te shiqojne me nendime dhe vepra te Racizuara...shumica thojne; jo vet nuk jam Racist, por e mendon te tjetren, apo shifet ne Veprime...etj...etj...Ju lutem mos e genjeni vetveten, dhe mos ikni nga ky realitet...
    Ndryshuar për herë të fundit nga xixe xixellonja : 30-07-2006 më 07:24
    "Dashuria e vertetë dhe e sinqertë nuk shuhët kurrë"

Per ate edhe partite raciste po fitojne gjithnje e me shume vota neper Europe? Bile ne disa shtete perendimore (Belgjike) edhe financohen.

Racizmi egziston ne gjen te cdo perendimori.Kane nje nacionalizem te fshehte, dinak. Mirepo gjendja sociale mund te ndryshoje raportet. Vitin e kaluar ne nje kolegj katolik, profesoret mirrnin listen e emrave te prindeve dhe profesionet e tyre.Mjerisht, femijet e borgjezeve jane me te sherbyer se ato te punetoreve.Po fundja, italianet apo amerikanet e sotit, nuk jane hiq me pak se pasardhesit e fashisteve e kolonizatoreve.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Virtuali : 15-08-2006 më 12:40
    Nëse e shikoni Borëbardhën nga mbrapa, bëhet fjalë për një femër që e kupton ku e ka vendin.

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    tani une personalisht jo qe te ma tregojn tamom qe kam gje kundra teje se je e huaj.....se me ma bo nuk ja pertoj fort ktyne jo......
    por kam ndigjuar nga shoqeria...
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-02-2009
    Postime
    394
    ne te gjitha vended qe kam shkuar kam pa racizm kunder shqipetarve, vetem ne turqi. ne turqi turqet jan shum shum miqesor ndaj shqipetarve.

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Pashe Sondazhin edhe ishte 49,38%PO edhe 50,62 JO.

Keta qe kane votuar JO mund te thone vendndodhjen te spostohemi edhe neve te tjeret pasi ketu ne Itali ku jam aktualisht eshte rracizmi i tepruar.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

Faqja 6 prej 11 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. A jeni prekur nga kriza botërore ekonomike?
    Nga Albo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 173
    Postimi i Fundit: 21-05-2010, 00:34
  2. Berisha: Shqipëria është prekur nga kriza boterore ekonomike
    Nga ILMGAP në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 04-03-2010, 08:40
  3. Rritet numri i njerezve te prekur nga stresi
    Nga EDUARDI në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 18-04-2005, 06:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •