Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 49 prej 49
    In God I Trust! Maska e MisCongeniality
    Anėtarėsuar
    02-05-2003
    Vendndodhja
    QHC
    Postime
    417
    Postuar mė parė nga Korcarja_Capkene
    PO pra dhe une kshu kam menduar qe ai qe te do pe verteti i thote gjith botes por jo gjithmone ndodh kjo gje se nje shoqja ime kishte nje te dashur qe ai per te linte koken dhe te terve u thosh kjo eshte e dashura ime u thosh se e desh seriozisht blablahbla por erdhi nje dite qe ai u largua he broke her heart and destroyed her life Ai ishte armiku #1 dhe akoma eshte.Jo gjithmone njeriu qe ve shpallje se do dike e do vertet.
    Ok korca, let's reason for a moment, okkk? Themi qe ti ke te drejte e qe ndoshta ky djali s'do ti thote askujt qe te ka te dashur sepse nuk do te te prishe reputacionin. Por nga ana tjeter, meqenese u kujdeska kaq shume per reputacionin tend ai, si pati guximin te ta shkaterroje "kete reputacion" duke fjetur me ty? Huh? Common now! Ketej te thote ndryshe e ne realitet vepron ndryshe. Nje njeri qe te do shume, gjithmone mendon per te miren tende dhe do kujdesej qe te mos te te binte nje qime floku (si prinderit psh.) Nese ai me te vertete te donte, ai do te kishte kerkuar te te njihte ne menyre dinjitoze si person dhe jo.....

Nga ana tjeter, ta dish se ai ka ulur dhe prinderit e tu ne menyre indirekte. Ndoshta ti s'e kupton tani, por ata prinder mezi na kane rritur. Kane marre dhe udhet neper bote dhe bejne nga dy pune dhe prishin dhe gjumin e nates si e si t'u krijojne kushte femijeve te tyre per nje jete qe ata s'e paten vete. Dhe kur vjen puna, si ia shperblen femija? Do kishte qene me e ndershme te kishe biseduar me ta per ndjenjat qe ke sepse ndoshta do te te gjendeshin prane. Ata do te te kuptonin sepse dhe nje dite kane qene te rinj vete.

Fatkeqesisht ne jete u japim "attention dhe love" atyre njerezve qe s'e meritojne dhe neglizhojme ata qe na duan me gjithe zemer.

Nejse, se ndoshta do mendosh qe kush jam une te te jap mend ty por ta dish se kur ta them ty e kam dhe per veten time, motrat e mia, dhe gjithe ato qe dua. Sepse te ben mire te degjosh keshillat e te tjereve qe mos te vuash neser pasneser. Ndoshta tani mendon se po tregohemi te ashper, por jam pothuajse 100% e sigurte qe nje dite do kesh shume dhimbje dhe do te te kujtohen fjalet e prinderve dhe tonat, for that matter of fact.

laterz,
    p.s. s'me pelqen ai komenti qe ke bere ne postin e fundit ku thua qe s'po mendon per martese sepse atehere del pyetja, "Ti po tallesh me kete djale? Po tallesh me ndjenjat e tua? Po ve ne loje jeten tende?

and oh, thnx korcaprincess for the compliment. it's very nice of you to say that
    What bond is there between me and the world? I am like a rider on a summer day who takes shelter to rest under the shade of a tree, then goes on his way. ~ Profeti Muhamed Salallahu Alayhi Wa Salam

~*LoSt In Ur eYeS*~
    Anėtarėsuar
    15-06-2003
    Postime
    47
    p.s. s'me pelqen ai komenti qe ke bere ne postin e fundit ku thua qe s'po mendon per martese sepse atehere del pyetja, "Ti po tallesh me kete djale? Po tallesh me ndjenjat e tua? Po ve ne loje jeten tende?

Une e kisha llafin qe s po mendoj per martese qe tani se jam ende 18 vjec Si mund te tallem une me ate djalin Une nuk po luaj me jeten time se jeta s eshte loje.

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    06-07-2003
    Vendndodhja
    kat dyt siper shpis rremes:)
    Postime
    245
    po patet frik mos u dashuroni

looooooool .........sa funny qe jeni

keni te drejt

dashuria te vret
    dashuria te lendon
    dhe ata qe duhen
    kurr si bashkon

i/e regjistruar Maska e Albin
    Anėtarėsuar
    06-03-2004
    Vendndodhja
    ???
    Postime
    242
    Provokoje njehere ate djalin thuaji do fejohemi .Po tha- Mire fejohu po tha- Jo .Kerkoji nje shpjegim te jo-se.Megjithese sot kane frike te bejne femije ,, kane frike te martohen kane frike te puthin ,, te dashurojne eshte shume zhgenjyese jeta sot .Pse keshtu /! Ah njerzit jane ato qe e ndertojne jeten te tille.Kujdes se ndoshta dhe ti behesh pjese e ketyre njerzve.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Albin : 06-03-2004 mė 13:12

~*LoSt In Ur eYeS*~
    Anėtarėsuar
    15-06-2003
    Postime
    47
    Ne radhe te pare mua me vjen rende ta pyes ate djale qe dua te fejohemi per arsye se une akoma s kam mbaruar gjimnazin me duhet dhe nje vit .Megjithate ai vete e ka vertitur muhabetin rreth asaj ,por nuk kam si ta kuptoj e ka me vertet apo e thote sa per te kaluar radhen .Gjithmone me pyet per prinderit dhe interesohet duke me bere pyetje ne lidhje me familjen.Disa here me ka pyetur nese a do ta pelqeje mami im kur ta shohe.
    Ai eshte me i ngrohte se une une jam tip pak i ftohte dhe qe nuk hapem shume.Ama ka dhe nje zakon qe me besdis se i pelqen te me beje pak xheloze .Nuk jam tip qe behem merak shume per te tjeret por per ate person me iken truri .

BLACK_KNIGHT
    i/e ftuar
    Pershendetje te gjitheve se pari
    Moj vajze une do te them dy gjera, Zere se jam une ne vendin e tij edhe qe une tia kaloj mire me nje femer edhe ti jap dashurine e nevojshme duhet mbi te gjithe qe femra te jete e sinqerte, e dashur , pse jo edhe hundperpjete por me mua te jete gjithnje e sinqerte.

Mendimi im eshte qe ta respektosh edhe ta dashurosh por jo ti ulesh tek kembet e tij sepse pastaj do te te beje cte doje ai .

Mos harro te gjitha keto qe thashe me larte vlejne nese edhe ai te respekton edhe te dashuron . Nese eshte keshtu si mendoj une mos e vrit mendjen se jeni ne nje moshe te perkryer edhe nuk besoj se do ta zhgenjeni njeri-tjetrin .

Edhe dicka te fundit nese ishe e virgjer kur fjete me te atehere mos u bej merak se ne per te tilla femra kerkojme ne nje lidhje serioze

i/e regjistruar Maska e Anisela
    Anėtarėsuar
    20-01-2004
    Postime
    764
    Degjo ketu zemer!!Mos mendo se ke bere gabim kur ja fale virgjitetin tend atij!!!!Kryesorja eshte qe ti kishe ndjenja per te,dhe eshte shume me rendesi kjo!!!Por frika e tij dhe pasigurija qe ta shikojn me ty,nuk me pelqen!!!!Ai nuk ka plane per te ardhmen me ty,se atehere sdo e kishte problem se e shikojne me ty!!!Respekt!!!!!Ai nuk tregon respekt!!!Per mendimin tim,lere fare!Megjithese eshte shume e dhimbshme,por je vetem 18 vjec,jeta eshte e mbushur me surpriza qe te presin ty!!Keto gjera e bejne nje vajze me te pjekur dhe e ndihmojne te gjeje ate njeri qe e meriton!!!!Koken lart dhe tregoj atij se nuk te meriton!!!!
    Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.

i/e regjistruar Maska e ELIO
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    18
    Korcare nje keshille te vogel se shume veta kane fol secili jep mendimin e vet dhe me shume turbullohesh nga keto pergjigje,sesa thjellohesh,ti vertet ishe ne dashuri me ate djale dhe vertet ishe e virgjer por e ke dhene veten shume shpejt para ti,nqs se ai te deshte ty pse athere nuk te besonte ty??kur i theshe qe jam e virgjer kjo tregonte mosbesim qe ai kishte tek ty ,tjeter se ju femrat jeni dhe te zgjuara sado qe mund ta duash nje cun se njef dot per dy muaj sac u njohte ti me ate ,shume thjesht nqs se ai mund te deshte te bente dashuri me ty mund ti theshe qe do e bej when the time is right,tani ai nqs se vertet te deshte ty dhe jo virgjerine tende do priste derisa ti te ishe gati,nqs se jo do shikoje reagimet e tij ose do degjoje qe ai mund te ndiqte femra te tjera,kaq kisha une sa per te tjera kane fol plot perpara.ciao.
    Jetoje jeten sipas kohes.

** ParT oF mY LiFe ** Maska e LoveLyBruneTT
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    *** Same plaCe I was Last niGht ***
    Postime
    805

Unhappy SI pa frena qenke Leshu mi motra

Qe ke bere gabim ke bere ajo pun eshte marre vesh,por te pakten mos e ul veten per cdo gje qe mund te te thote, sa per punen e asaj marteses nuk me duket mendim i mire edhe sikur ai te doje te martohet( gje qe sbesoj se do e doje nje gje te tille,) mos mendo se do e ndreqje kete lidhje apo te mendosh se mund ta besh me te forte me nje fejese apo ku ta di une, ju te dy jeni te rinj dhe sidomos ai, Ai nese vazhdon te do, ti kete do e maresh vesh gjate kohes qe do jeni bashke (nese vazhdoni akoma?) se ya
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga LoveLyBruneTT : 15-03-2004 mė 22:13

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Tema tė Ngjashme

1. SPIRITUALITETI: Kapitulli IV - Dashuria ėshtė virtyti mė i madh
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 01-10-2006, 14:57
  2. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  3. Dashuria rilind ēdo ditė
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 10-07-2005, 09:57
  4. Lumi i zjarrtė
    Nga Matrix nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 08:04
  5. Dashuria Romanca Dhe Shen Valentini
    Nga Klevis2000 nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 15-02-2005, 12:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •