Ok korca, let's reason for a moment, okkk? Themi qe ti ke te drejte e qe ndoshta ky djali s'do ti thote askujt qe te ka te dashur sepse nuk do te te prishe reputacionin. Por nga ana tjeter, meqenese u kujdeska kaq shume per reputacionin tend ai, si pati guximin te ta shkaterroje "kete reputacion" duke fjetur me ty? Huh? Common now! Ketej te thote ndryshe e ne realitet vepron ndryshe. Nje njeri qe te do shume, gjithmone mendon per te miren tende dhe do kujdesej qe te mos te te binte nje qime floku (si prinderit psh.) Nese ai me te vertete te donte, ai do te kishte kerkuar te te njihte ne menyre dinjitoze si person dhe jo.....Postuar mė parė nga Korcarja_Capkene
PO pra dhe une kshu kam menduar qe ai qe te do pe verteti i thote gjith botes por jo gjithmone ndodh kjo gje se nje shoqja ime kishte nje te dashur qe ai per te linte koken dhe te terve u thosh kjo eshte e dashura ime u thosh se e desh seriozisht blablahbla por erdhi nje dite qe ai u largua he broke her heart and destroyed her life Ai ishte armiku #1 dhe akoma eshte.Jo gjithmone njeriu qe ve shpallje se do dike e do vertet.
Nga ana tjeter, ta dish se ai ka ulur dhe prinderit e tu ne menyre indirekte. Ndoshta ti s'e kupton tani, por ata prinder mezi na kane rritur. Kane marre dhe udhet neper bote dhe bejne nga dy pune dhe prishin dhe gjumin e nates si e si t'u krijojne kushte femijeve te tyre per nje jete qe ata s'e paten vete. Dhe kur vjen puna, si ia shperblen femija? Do kishte qene me e ndershme te kishe biseduar me ta per ndjenjat qe ke sepse ndoshta do te te gjendeshin prane. Ata do te te kuptonin sepse dhe nje dite kane qene te rinj vete.
Fatkeqesisht ne jete u japim "attention dhe love" atyre njerezve qe s'e meritojne dhe neglizhojme ata qe na duan me gjithe zemer.
Nejse, se ndoshta do mendosh qe kush jam une te te jap mend ty por ta dish se kur ta them ty e kam dhe per veten time, motrat e mia, dhe gjithe ato qe dua. Sepse te ben mire te degjosh keshillat e te tjereve qe mos te vuash neser pasneser. Ndoshta tani mendon se po tregohemi te ashper, por jam pothuajse 100% e sigurte qe nje dite do kesh shume dhimbje dhe do te te kujtohen fjalet e prinderve dhe tonat, for that matter of fact.
laterz,
p.s. s'me pelqen ai komenti qe ke bere ne postin e fundit ku thua qe s'po mendon per martese sepse atehere del pyetja, "Ti po tallesh me kete djale? Po tallesh me ndjenjat e tua? Po ve ne loje jeten tende?
and oh, thnx korcaprincess for the compliment. it's very nice of you to say that![]()
Krijoni Kontakt