time is not the essence,
leje oren ne shtepi dhe ja ske c'te shikosh me
Po
Jo
time is not the essence,
leje oren ne shtepi dhe ja ske c'te shikosh me
Nuk mundem ta shikoj dot oren, me duket
sikur nuk levizin fare akrepat po e pash.
Mbaj ore, po e kam zgjedhur nje nga ato
te vogelat fare, e mbaj si byrzylyk lol
Cuteness !
Kur pret dicka ose je ne pritje te dickaje edhe me nuk me qene i obsesionuar do te behesh sepse ashtu eshte egoja e njeriut sa me shume pret me padurim dicka nuk mund nganjehere te kontrollon veten si nekte rast kur per 1 min e shiqon ore 20 here
My silence doesn't mean I am gone!
Aspak, ora per mua vlen vetem ne momentet e detyres dhe impenjimeve.
Dito.
Jo, s'e kam jeten aq te merzitshme, cfardo qe te ndodhe.Jeni te obsesionuar nga te shikuarit e ores?
![]()
ncuq
un s'maj ore ne dore
I obsesionuar jo, po me pelqen ta kem ne dore dhe mundesisht te rende qe ta ndjej.Jeni te obsesionuar nga te shikuarit e ores?
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Une ka raste dhe jam! Kjo me ndodh kur jam duke biseduar me ndonje person dhe muhabeti ose tema per te cilen bisedohet eshte shumeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee po shumeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee e merzitshme!
Ne pergjithesi humb sensin e kohes nga gjerat dhe jeta nen stres![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Shume ralle here mbaj ore...por keto kater muajt e fundit e mbaj dhe kur jam ne pune, gati non stop shikoj se sa eshte ora. nejse mo, jete i thojne dhe ksaj
Kur jam i lire nga obligimet e punes, as qe ia hudh syrin ores. e shof ne celular. lol
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Krijoni Kontakt