Close
Faqja 17 prej 25 FillimFillim ... 71516171819 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 243
    Perjashtuar Maska e Zëu_s
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Citim Postuar më parë nga pllugu
    Jo, dajtë e babës së nanës i kam Krashnikë. Vetëm se e morra si shembull të thjeshtë. Jam Nikç.
    OK

te pyeta per arsye se une jam Krashnik per nga fisi.

Perjashtuar Maska e Zëu_s
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Citim Postuar më parë nga Baptist
    Na nuk mujme me i mesu te paret, sa me ia pre kufinin lisit t'gjakut e lisit t'tamlit, tash; -se kan vdeke para 400 brezash, sic the. Ky ligj eshte thye shpesh per shkaqe praktike ose te "shtekut" (rruges trup per te mbinjeriu).
    Kur asht than kjo, ne kohen e Lekes dhe Gjergjit ???

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Shala dhe Shoshi e kanë abrogue ndalimin martesës mes veti, dhe janë me prejardhje prej dy vllaznish. Por kanë kalue shumë brezni prej atëherë e ata gjithçka mund të jenë e vetëm kushëri jo. Janë shokë të fisit por jo kushëri.
    Nëse Shalë e Shosh kanë abrogue këtë ndalesë pse të mos e abrogojnë edhe Gimaj e Pecaj të cilët janë djem të Shalës e nipa të Shoshit. Një brez diferencë.
    Po them edhe njiherë se sa të kalojnë 7 brezë s'e ke ma gja. Edhe mund martohesh lirisht.

i/e regjistruar Maska e terili
    Anëtarësuar
    04-02-2007
    Vendndodhja
    jashte atedheut
    Postime
    39
    Citim Postuar më parë nga DeuS
    Mtrx...me duket qe je i bindur qe ne jemi rrace ariane .

Po mua absolutisht fare nuk me bind asgje. Nese ti kapesh tek tiparet e fytyres , po ti marresh shqiptaret me rradhe do shikosh nje heterogjenitet te jashtzakoshem plako. Po ti marresh e ti shqyrtosh nga fete , do shikosh fe te ndryshme. Muslimane, ortodokse, katolike.....mos qofshin edhe ca hindu e budiste..lol
    Po ti shqyrtosh nga xhestet , sjellja , temperamenti etj ...nuk e di per ty plako por une kushedi sa here kam ngaterruar nje turk duke menduar qe eshte shqiptar ( ketu ne Angli ). E kam pare nga pamja dhe nga menyra e te sjellurit dhe xhestet qe ben dhe direkt mendja me ka vajtur qe eshte shqiptar.....Alekum Selam me pergjigjet tjetri direkt.....Hej bela them me vete...

O Mtrx....kur krahason Gjermanine me Shqiperine mos harro qe po ben nje krahasim midis ...90000000 me 3000000 banore plako.
    ty s'do me tu mush mendja mer vlla ty dhe me te nxjerr analizat e shqiptareve qe vertetojne qe jemi ariane ti prape do ngulesh kembe per te kunderten. turqit mund te kene mare nga ne,, se ata i tregojne si te shkurter te zinj dhe me syte si kineze. ata jane me prejardhje mongole ,, shiko nai turk tani ka paraqitje te tille. po pe ndonji te tille me dergo mesazh te vi ta shof dhe une se do jete sensacion. tema eshte terheqese mendimet jane te shumta ti shiko dhe vendos ca jemi. mos ma merr per keq por nuk duroj dot kur degjoj shume shqiptare te thone se kemi gjak turku. dhe mos harro qe ne turqi ka 5 milion turq me origjine shqiptare!

greku para se te behej grek ishte ARBER domethene pellazg... grek do te thote ARBER i qytetruar

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Sidomos nga kultura dhe nga sjellja ne shqiptaret nuk ngjajme aspak me europianet....ne jemi orientale-aziatike.....
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

amanda kastrati
    Anëtarësuar
    01-08-2006
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    14
    Tema e trajtuar me sposton ne vitet '20 te shekullit te kaluar kur gjermane, italiane, deri edhe hebrejte me Jabotinskin ne Israel (kur akoma nuk ekzistonte si shtet i pavarur) pretendonin perfaqesimin e nje race te paster, te perzgjedhur "ariane" sic thoni ju...

Me perqethet trupi kur shoh te rihapet nje teme apo nje pretendim kaq siperfaqesor qofte edhe ne nje forum! Per me teper nga shqipetaret, te cilet per te ruajtur racen dhe idete e tyre politike jane izoluar dhe kane jetuar neper dimensione paralele karshi pjeses tjeter te botes...

Jam dakord me idene qe Shqiperia eshte nje komb "i paster", me numrin me te ulet te te semureve me SIDA, te homoseksualeve (edhe pse nuk dihet a jane "te paprekshem prej fatkeqesish te tilla" apo fshihen prej pregjykimeve te "dashamiresve" bashkatdhetare) e bile bile edhe te "te zinjeve", por me vjen te pyes: Me c'cmim??? Per te arritur ku???

Shqiperia eshte nder te paktet shtete qe Komuniteti Europian akoma nuk pranon! Dhe me te drejte! Eshte nder kombet me sistem qeveritar me te korruptuar ne bote dhe jo vetem qeveritar (nuk e di ne te vertete a vazhdojne akoma policet qe korrupton me 500 leke tek porti i Durresit...
    Me kto premesa, Shqiperise i rrofte pastertia e races!!! (apo rraces, sic thoni ju...)

Nje pershendetje te ngrohte Deusit me svastiken e tij kuptimplote!

progress Maska e BvizioN
    Anëtarësuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Ne behet fjale per kulturen dhe sjelljet ato jane te huazuara! 500 vite ishe Shqiperia nen sundimin e Otomaneve Turq ! Cila kulture apo sjellje do adaptohej me teper? Ajo e Evropes,me te cilen nuk kishim te benim fare apo e Turqise? Per te nxjerre nje konklusion te paster mbi rracen duhet hedhur veshtrim mbi historine dhe origjinen tone e cila mjerisht eshte disi e mjegulluar.
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Këtu ka gjëra interesante për racën tonë.

http://vargmal.org/showthread.php?t=51

Citim Postuar më parë nga Akili-A
    Sidomos nga kultura dhe nga sjellja ne shqiptaret nuk ngjajme aspak me europianet....ne jemi orientale-aziatike.....
    Ke rrjedhur ti? More djale ty ose te paska trullosur trurin ndonje nga ato birrat qe me pi lokaleve te Bostonit ose paske ndonje problem me identitetin me duket?
    Si more qenkan shqiptaret ne kulture orientale-aziatike? E njeh kulturen e vendit tend ti? E njeh folklorin dhe etnografine e vendit tend?
    Te besh kete deklarate qe ke bere ti eshte skandal (jo per nacionalizem) po tregon qe paske nje kompleks inferioriteti te theksuar.

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga Akili-A

JU, -PO! Ne, -JO!
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Faqja 17 prej 25 FillimFillim ... 71516171819 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gjendja e fëmijëve jetimë shqiptarë
    Nga Albo në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 12-11-2010, 17:19
  2. Mbi priftërinë
    Nga I KTHYERI në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-12-2006, 10:49
  3. DOKTRINA - Kapitulli II. Simboli i Besimit
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 21-09-2004, 21:47
  4. C'ka eshte Shqiptaria?
    Nga Eni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 23-07-2004, 12:28
  5. Marrdhëniet Izraelo-Palestineze hyjnë në një erë të re.
    Nga Albo në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 181
    Postimi i Fundit: 29-10-2003, 12:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •