OKPostuar më parë nga pllugu
te pyeta per arsye se une jam Krashnik per nga fisi.
OKPostuar më parë nga pllugu
te pyeta per arsye se une jam Krashnik per nga fisi.
Kur asht than kjo, ne kohen e Lekes dhe Gjergjit ???Postuar më parë nga Baptist
Shala dhe Shoshi e kanë abrogue ndalimin martesës mes veti, dhe janë me prejardhje prej dy vllaznish. Por kanë kalue shumë brezni prej atëherë e ata gjithçka mund të jenë e vetëm kushëri jo. Janë shokë të fisit por jo kushëri.
Nëse Shalë e Shosh kanë abrogue këtë ndalesë pse të mos e abrogojnë edhe Gimaj e Pecaj të cilët janë djem të Shalës e nipa të Shoshit. Një brez diferencë.
Po them edhe njiherë se sa të kalojnë 7 brezë s'e ke ma gja. Edhe mund martohesh lirisht.
ty s'do me tu mush mendja mer vlla ty dhe me te nxjerr analizat e shqiptareve qe vertetojne qe jemi ariane ti prape do ngulesh kembe per te kunderten. turqit mund te kene mare nga ne,, se ata i tregojne si te shkurter te zinj dhe me syte si kineze. ata jane me prejardhje mongole ,, shiko nai turk tani ka paraqitje te tille. po pe ndonji te tille me dergo mesazh te vi ta shof dhe une se do jete sensacion. tema eshte terheqese mendimet jane te shumta ti shiko dhe vendos ca jemi. mos ma merr per keq por nuk duroj dot kur degjoj shume shqiptare te thone se kemi gjak turku. dhe mos harro qe ne turqi ka 5 milion turq me origjine shqiptare!Postuar më parë nga DeuS
greku para se te behej grek ishte ARBER domethene pellazg... grek do te thote ARBER i qytetruar
Sidomos nga kultura dhe nga sjellja ne shqiptaret nuk ngjajme aspak me europianet....ne jemi orientale-aziatike.....
Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru
Tema e trajtuar me sposton ne vitet '20 te shekullit te kaluar kur gjermane, italiane, deri edhe hebrejte me Jabotinskin ne Israel (kur akoma nuk ekzistonte si shtet i pavarur) pretendonin perfaqesimin e nje race te paster, te perzgjedhur "ariane" sic thoni ju...
Me perqethet trupi kur shoh te rihapet nje teme apo nje pretendim kaq siperfaqesor qofte edhe ne nje forum! Per me teper nga shqipetaret, te cilet per te ruajtur racen dhe idete e tyre politike jane izoluar dhe kane jetuar neper dimensione paralele karshi pjeses tjeter te botes...
Jam dakord me idene qe Shqiperia eshte nje komb "i paster", me numrin me te ulet te te semureve me SIDA, te homoseksualeve (edhe pse nuk dihet a jane "te paprekshem prej fatkeqesish te tilla" apo fshihen prej pregjykimeve te "dashamiresve" bashkatdhetare) e bile bile edhe te "te zinjeve", por me vjen te pyes: Me c'cmim??? Per te arritur ku???
Shqiperia eshte nder te paktet shtete qe Komuniteti Europian akoma nuk pranon! Dhe me te drejte! Eshte nder kombet me sistem qeveritar me te korruptuar ne bote dhe jo vetem qeveritar (nuk e di ne te vertete a vazhdojne akoma policet qe korrupton me 500 leke tek porti i Durresit...
Me kto premesa, Shqiperise i rrofte pastertia e races!!! (apo rraces, sic thoni ju...)
Nje pershendetje te ngrohte Deusit me svastiken e tij kuptimplote!
Ne behet fjale per kulturen dhe sjelljet ato jane te huazuara! 500 vite ishe Shqiperia nen sundimin e Otomaneve Turq ! Cila kulture apo sjellje do adaptohej me teper? Ajo e Evropes,me te cilen nuk kishim te benim fare apo e Turqise? Per te nxjerre nje konklusion te paster mbi rracen duhet hedhur veshtrim mbi historine dhe origjinen tone e cila mjerisht eshte disi e mjegulluar.
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
Këtu ka gjëra interesante për racën tonë.
http://vargmal.org/showthread.php?t=51
Ke rrjedhur ti? More djale ty ose te paska trullosur trurin ndonje nga ato birrat qe me pi lokaleve te Bostonit ose paske ndonje problem me identitetin me duket?Postuar më parë nga Akili-A
Si more qenkan shqiptaret ne kulture orientale-aziatike? E njeh kulturen e vendit tend ti? E njeh folklorin dhe etnografine e vendit tend?
Te besh kete deklarate qe ke bere ti eshte skandal (jo per nacionalizem) po tregon qe paske nje kompleks inferioriteti te theksuar.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Postuar më parë nga Akili-A
JU, -PO! Ne, -JO!
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Krijoni Kontakt