Close
Faqja 12 prej 25 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 243
    i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga GL_Branch
    Po pse per Jugosllavet (perfshi serbet, kroatet, boshnjaket) pse nuk thote aty qe kane gjene mongole dhe Afrikane?...pse te referenca tjeter qe kane studiuar dhjetra shkenctar me name boteror thojne qe kane gjene mongole 8% dhe 13% afrikane?

Lexo: Ketu tek linku yt vetem nje shkenctar i ka studiar kinse keto popuj kurse te linku im jane me dhjetra dhe te njohur...mendon qe gjithe keta jane gabim?

Akili-A, te thash me duket larte apo ta them 300 here? me sill fakte konkrete per shqiptaret (si puna e e kroateve, maqedonasve qe kane me dhjetra faqe dhe flitet vetem per ta, per fiset etj).....une te thash qe % e geneve sidomos EU-7 te shqiptarve jane identike me propagandat serbe...si ka mundesi?
    Ti po e shikon shkencen nga kendveshtrimi i serbeve dhe nuk e shikon vete ate.........

e shikoj se nuk kemi se c`fare te bisedojme me.....

i/e larguar Maska e GL_Branch
    Anëtarësuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    Arbany
    Postime
    1,592
    Ketu nje fakt tjeter...serbet i paraqet 5% EU7, 49% HG2, 6% HG9, 13 %HG21......peraferisht eshte me ato qe i dhash une me siper.

http://pandora.idnes.cz/part/2002/11/18498/5/geny.txt

E sheh qe HG2 nuk ka lidhje me EU7 ne kete rast konkret.

Anëtarësuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    Arbany
    Postime
    1,592
    Citim Postuar më parë nga Akili-A
    Ti po e shikon shkencen nga kendveshtrimi i serbeve dhe nuk e shikon vete ate.........

e shikoj se nuk kemi se c`fare te bisedojme me.....
    Jo me vjen keq qe je kaq i naiv pak

E para ti nuk ma solle shkrimin se si i ka studiuar kjo shqiptaret ne cfare menyre, sa njerez kane qene studim, cilet famije, fise, regjione i ka studiar etj.....kjo i bie qe ajo u bazuar ne referencat serbe por nuk i ka studiuar vete shqiptaret (si puna e Coon-it, Byronit, Durhamit qe kane studiuar ne menyre antropologjike vete atje me detaje te bollshme).

E sheh logjiken tende dhe e shikon se sa e thjeshte eshte kjo pune
    Ndryshuar për herë të fundit nga GL_Branch : 18-12-2006 më 19:43

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga GL_Branch
    Jo me vjen keq qe je kaq i trashe pak

E para ti nuk ma solle shkrimin se si i ka studiuar kjo shqiptaret ne cfare menyre, sa njerez kane qene studim, cilet famije, fise, regjione i ka studiar etj.....kjo i bie qe ajo u bazuar ne referencat serbe por nuk i ka studiuar vete shqiptaret (si puna e Coon-it, Byronit, Durhamit qe kane studiuar ne menyre antropologjike vete atje me detaje te bollshme).

E sheh logjiken tende dhe e shikon se sa e thjeshte eshte kjo pune
    http://web.unife.it/progetti/genetic...SE_YSemino.txt

u bene teste DNA te shqiptaret aty ke edhe numrin(Samples).....

Pse ka antropologji serioze pa DNA?????????

Anëtarësuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    Arbany
    Postime
    1,592

Dmth vetem kaq edhe jo ma teper?

ajo me ADN eshte shkenca Gjenetika (ose antropologjia gjenetike)...kurse Antropologjia fizike studion edhe tiparet e jashte te njeriut...edhe eshte shume me e sigurte se Gjenetika...ne mund ti shohim njerzit ne tipare te jashte se nga eshte, nga vjen p.sh e dallon shqiptarin me sllavin ose me indianin, japanin etj. kurse me anen Gjenetike mund te besh fallsifikime si te duash kurse ne Antropologji nuk mundesh...ti Gjermaneve smund t'i thuash qe jane race Dravdiane (jevgjite) sepse duken qarte qe jane bionde dhe nuk mund ti mashtrosh kurse Gjenetike mund te besh qka te do qefi.

Ky eshte nje dallim i madh.
    Ndryshuar për herë të fundit nga GL_Branch : 18-12-2006 më 19:55

Perjashtuar Maska e Zëu_s
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Ja raca e sotme shqiptare sipas analizave te DNA te bera nga shkencetaria Ornella Semino.(Anthropologist)..ne vitin 2000...
    (Project Semino 2000)

DNA HaplotypeDefinition Eu1-Eu21

Albanian

Eu3 2%----------------
    Eu4 21.6%------Greco/Cretan-Phoenician
    Eu7 19.6--------pelasg-Illyrian-Germanic
    Eu9 23.5%------Turkey & Middle-East
    Eu10 4%---------------Turkey & Middle-East
    Eu11 2%---------------Turkey & Middle-East

Eu18 17.6[/B]-------Roman/Latin & Euro-Celtic
    Eu19 9.8---------------Slavic
    Une nuk marr shume vesh ne keto gjera, por vetem mund te them ate qe e shoh me sy te mi.

Ne regjionin prej nga vi une realiteti eshte diçka tjeter, pra keto te dhena jan gabim ose me prapavi politike.
    Eshte e vertet qe ka tek ne Shqiptar te zeshket, por ata duken shume teper si Italian (Roman/Latin & Euro-Celtic) e jo si "Turkey & Middle-East" (Greko-Turko-Bullgaro-Serbo-Palestinezo-Iranian)

Ndoshta ne ate rrethinen tende prej nga vjen ti jeni 29.5 % Turkey & Middle-East dhe 9.8 slavic, pasi qe po iu beson kaq shume ketyre te dhenave nga kjo super-shkenctarja Ornella Semino qe po ia kalojka edhe Ajnshtajnit per nga inteligjenca.

Kurseni kohen tuaj me chit chate se nuk shkaterrohet ky nenforum me hidh e prit. Mos u kapni me njeri tjetrin po gjykoni burimin dhe sidomos mos e politizoni cdo gje se banalizohet tema.

Akil pse e ka thene Ornella Semino sdo te thote se eshte absolutisht ashtu. Eshte mire qe ne tema te tilla informacioni te jete sa me i bollshem dhe jo vetem nga nje burim sepse ky i fundit mund te jete edhe subjektiv.

Dhe ne raport me njeri tjetrin sja vlen te kapemi me llafe e lagu se lagu se pervec prishjes se temes ska asgje tjeter te mire. Personalisht do preferoja informacion sa me te bollshem dhe nga shume burime dhe pastaj le te diskutojme te gjithe.

i/e regjistruar Maska e medaur
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Citim Postuar më parë nga Zëu_s
    Une nuk marr shume vesh ne keto gjera, por vetem mund te them ate qe e shoh me sy te mi.

Ne regjionin prej nga vi une realiteti eshte diçka tjeter, pra keto te dhena jan gabim ose me prapavi politike.
    Eshte e vertet qe ka tek ne Shqiptar te zeshket, por ata duken shume teper si Italian (Roman/Latin & Euro-Celtic) e jo si "Turkey & Middle-East" (Greko-Turko-Bullgaro-Serbo-Palestinezo-Iranian)

Ndoshta ne ate rrethinen tende prej nga vjen ti jeni 29.5 % Turkey & Middle-East dhe 9.8 slavic, pasi qe po iu beson kaq shume ketyre te dhenave nga kjo super-shkenctarja Ornella Semino qe po ia kalojka edhe Ajnshtajnit per nga inteligjenca.
    Une jam i prirur deri diku ti besoj ketij rezultati megjithese nuk mund te jete 100% i sakte , ne si cdo popull tjeter ne ballkan jemi te shkartisur te mendosh se je mi ilire 90-100% eshte idioti e madhe per mua ai 40% greco ilir eshte shume i rendesishem bashke me 18% romano-celtik. Eshte e vertete qe tek ne ka gjak turku ,mendoja se do te ishte me shume , jam i lumtur qe jo , shume vete e mendojne gjakun e turkut me perzierje e harrojne se turku ka shfarosur krahina te tera e ka sjelle njerez nga Anadolli ja pse eshte kaq e larte kjo perqindje.por mbas kaq mijera vjetesh te keshe perqindje kaq te larte iliro-greke (40%) me duket nje mrekulli kur mendoj se ska ngelur majmun pa na vrare e pushtuar.Kaq kisha, mos filloni tashi te beni sikur keni te gjith gjysh Agronin apo Bardhylin por te gezohemi qe eshte e vertete qe mbajme me te vertete ne gjak Ilirine . .
    Ndryshuar për herë të fundit nga medaur : 19-12-2006 më 10:40
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

Anëtarësuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Une nuk thash qe ne Shqiptaret jemi 100 % Pellazgo-Ilir dhe as nuk thash qe nuk ka tek ne gjak turku, sepse kemi edhe sot disa "Shqiptar" qe i dojne Turqit aq shume saqe deshirojne te kishin lindur si Turqi, por ata nuk jan kurren e kurres 30 %.

Me tregoni ju mua si eshte e mundur kjo me posht ?

Albanian = 29.5 % Turkey & Middle-East
    Eu9 23.5%------Turkey & Middle-East
    Eu10 4%---------------Turkey & Middle-East
    Eu11 2%---------------Turkey & Middle-East

Greeks = 27 % Turkey & Middle-East (hehehhehe)
    Eu9 24%
    Eu11 3%

Macedonian = 20 % Turkey & Middle-East (muahahahhaha)
    Eu9 15%
    Eu10 5%

(po si jo, edhe Sorrat jan te bardha edhe Babadimiri ekziston. Ketu me siguri qe ka fole jerem kjo zonja, paska fole n'gjume e shkreta e na ka treguar se çka po enderron)

ose kjo tjetra

Albanian = 60.8 Europian
    Eu3 2%
    Eu4 21.6%
    Eu7 19.6
    Eu18 17.6

Croats = 63 % Europian (jo sllav)
    EU4 - 8%
    EU7- 45%
    EU18-10%

Greeks = 60 % Europian (jo aziat)
    Eu4 25%
    Eu7 8%
    Eu18 27%

Turkish = 23 % Europian (ka gjasa te jete e vertet)
    Eu3 2%
    Eu4 13%
    Eu7 2%
    Eu18 6%

Syrian = 40 % Europian (jo aziat)
    Eu3 10%
    Eu4 10%
    Eu7 5%
    Eu18 15%

Polish = 45 % Europian (jo sllav)
    Eu4 4%
    Eu7 25%
    Eu18 16%

Macedonian = 50 % Europian (ja ku i kemi 50 % Shqiptar ne Maqedoni)
    Eu4 15%
    Eu7 20%
    Eu10 5%
    Eu18 10%

dhe kjy me posht eshte kulminacioni i absurditetit te Ornella Semino, kur te gjith e dijme qe gjermanet ja tatalisht te perzier me sllav

Germans = 94 % Europian (kjo eshte Sieg Heil Hitler, e asgje me shume)
    Eu4 6%
    Eu7 38%
    Eu18 50%
    Eu19 6%

Keto ja te verteta dhe ne jemi budallenje te verbert, ti duhet vetem te thuash qe e zeza eshte e bardhe, hengra akull te pjekur, hyra ne nje dhome te rrumbullaket dhe u ula ne skaj, u desha cullak dhe i futa duart ne gjepa, e pashe nje elefant duke fluturuar me veshe te tije, e shume "te verteta" te tjera nga ti, dhe ne te besojme menjehere.

Anëtarësuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672

Po de po, sikur qe ne tlevizionet e europes perendimore (sidomos ato Gjermane, Franceze, Austriake etj.) kur flasin per Shqiperine dhe Kosoven, i siellin vetem Xhamijat e kurre nuk siellin ndonje Kishe Shqiptare, dhe i siellin pjeset me te prapambetura dhe disa Jevgji (Magjup) dhe thone ja shikoni Shqiptaret se si duken, sa europian dhe sa te civilizuar jan.

Hajt ta pafsha hajrin, qi s'asht fija hiq, po veq sherrin.

Faqja 12 prej 25 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gjendja e fëmijëve jetimë shqiptarë
    Nga Albo në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 16
    Postimi i Fundit: 12-11-2010, 17:19
  2. Mbi priftërinë
    Nga I KTHYERI në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-12-2006, 10:49
  3. DOKTRINA - Kapitulli II. Simboli i Besimit
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 21-09-2004, 21:47
  4. C'ka eshte Shqiptaria?
    Nga Eni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 23-07-2004, 12:28
  5. Marrdhëniet Izraelo-Palestineze hyjnë në një erë të re.
    Nga Albo në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 181
    Postimi i Fundit: 29-10-2003, 12:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •