Ndryshuar pėr herė tė fundit nga General : 06-01-2012 mė 19:33
Kesaj temes i pershtatet kjo Video qe flet qarte lol
E verteta eshte Jezusi i cili erdhi nė botė - unė e pranova por mjeri ai i mjeri qe nuk e pranon por mashtrohet nga profet te rrejshem dhe dallavergji te ndryshem.
"O po ta kuptoje edhe ti nė kėtė ditė ēka ta sjell ty paqen! Por tashti ėshtė e fshehur pėr sytė e tu"!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga toni77_toni : 06-01-2012 mė 20:21
Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.
Mendon ti tė jap pergjigje sipas deshires se djallit apo cila? Ne kemi nje pergjigje, kjo pergjigj eshte Jezusi, fjala e Tij, shembelltyra e Tij, ungjilli i Tij, vdekja dhe ngjallja e Tij. Per ty te gjitha keto jane gjera te pa verteta dhe kot flet njeriu me ty, mendon se edhe une tash te flas me gjuhen e frymezimit te rrenave dhe dallavereve tė cubave te shkretetirave. Jo bre bac, Krishti eshte Rruga, Jeta dhe e VERTETA. Ky eshte argumenti.
Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.
Toni, ti gjithmon me ben te qesh
Ti vete, e ke pranuar apo ne momentin e vetedijesimit, e kishe te pranuar pa u pyetur fare?
Tjetra, si ka mundesi qe fete insistojne kaq shume rreth nje koncepti idiot te tipit "Pranim", ose me sakte perse insistohet drejtepersedrejti ne "Pranim" kur dihet mire fakti qe per tu pranuar dicka duhet ti nenshtrohet nje sere PIKEPYETJESH qe rrjedhin nga llogjika njerezore? Apo eshte ndryshe per fete?
Me sqaro i cik, po deshe
What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence
Kush ish ai budall qe e zgjoi kete teme 10 vjet te vjeter. Ju fetaret po beheni si microb
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Nga bibla qe e besoni ju.
Kjo pjes nuk eshte nga Zoti,por prej gojes se Gjohnit.Ne kemi nje pergjigje, kjo pergjigj eshte Jezusi, fjala e Tij, shembelltyra e Tij, ungjilli i TiJ, vdekja dhe
ngjallja e Tij.
1 Korintasve:
25. Lidhur me virgjėrat nuk kam farė urdhri prej Zotit,
por jap kėshillė si njė njeri qė,
nė saje tė mėshirės sė Zotit, meriton t’i besohet.
40. Do tė ishte veē, mė e lumtur - ky ėshtė mendimi im
nėse do tė qėndronte ashtu si ėshtė. Mendoj se edhe unė e kam Shpirtin e Hyjit.
Dhe ne fund thote mendoj qe e kam shpirtin e Hyjit
Lexo qa tha Gjohni me lart , kjo e deshmon qe Bibla nuk eshte krejtesisht prej Zoti.Per ty te gjitha keto jane gjera te pa verteta dhe kot flet njeriu me ty,
Fjalen e ki per Muhamedin ??(Rrenc je ti). Lexo ketemendon se edhe une tash te flas me gjuhen e frymezimit te rrenave dhe dallavereve tė cubave te
shkretetirave.
Zoti e mbyt cdo kend qe thot qe osht profet
Jeremia 14 :
15. Prandaj kėshtu thotė Zoti kundėr profetėve, qė profetizojnė nė emėr tim,
tė cilėt unė nuk i dėrgova, e thonė: ‘Shpatė e uri nuk do tė ketė nė kėtė vend’:
Shpata dhe uria do t’i shfarosė pikėrisht kėta profetė
E kunderta ka ndodhe me Muhamedin ,jetoj deri sa e perfundoj misionin e tij
dhe ka dek nga pleqeria.
Ja shiko se qfar thote tash Krishti per veten e tij dhe per Atin(Zoti i vertet)Jo bre bac, Krishti eshte Rruga, Jeta dhe e VERTETA. Ky eshte argumenti.
Gjoni 13/
"20. Pėrnjėmend, pėrnjėmend po ju them:
kush e pranon atė qė dėrgoj unė,
mė pranon mua,
e kush mė pranon mua,
pranon Atė qė mė dėrgoi.”
14 /
24. Kush nuk mė do,
nuk i mban fjalėt e mia.
E fjala qė po dėgjoni, nuk ėshtė imja,
por ėshtė e Atij, qė mė dėrgoi, e Atit
"16. Nė tė vėrtetė, nė tė vėrtetė po ju them:
Shėrbėtori nuk ėshtė mė I madh se padroni I tij, as I dėrguari mė I madh se Ai qė e ka dėrguar
13 /
24. Kush nuk mė do,
nuk i mban fjalėt e mia.
E fjala qė po dėgjoni, nuk ėshtė imja,
por ėshtė e Atij, qė mė dėrgoi, e Atit
Krijoni Kontakt