LimeWire , eshte njish link te dha Dj lart![]()
LimeWire , eshte njish link te dha Dj lart![]()
WwW.YourMp3.Net
WwW.Emp3Finder.Com
WwW.Mp3000.Net
Ose Download Programin "IMESH" Ketu
Pershendetje te gjitheve![]()
Atehere ajo cfare kerkoj dhe do iu isha shume mirenjohes nese me jepni ndonje ndihme per nje program i cili te kryej funksion e ndarjes se nje kenge te thjesht d.m.th te kisha mundesi ta ndaja kengen tekstin vec dhe muziken vec pra te mundja te degjoja vetem muziken e kenges ose vetem tekstin pa muzike...
ju faleminderit
respekte Fabi
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fabio_gr : 01-07-2007 mė 18:26
fabi..
Eshte i cik problem kjo qe po kerkon ti quhet karaoke dhe kerkon incizim special per kete destinim.
Mirepo ka emulator me sukses te kufizueshem, gje qe varet mga miksimi final i kenges.
Tek stereo incizimet me panning klasik vokali zakonisht gjindet ne mes te kanaleve. Pra nga aspekti i panorames ze mesin e hapesires dhe nuk shtrihet shume gjere.
Ne keto raste simulimi i karaokes eshte shume i sukseshem. Dhe ne shumicen e rasteve e eliminon pothuaj gjithe vokalin pa e demtuar shume muziken dhe instrumentet tjera te aranzhmanit.
Kjo manualisht behet keshtu:
1. E hap kengen ne nje audio editor standard.
2. selekton njerin kanal (cilin do L ose R)
3. Ia inverton fazen.
4. E mikson Mono.
5. E degjon -vokali esthe eliminuar gati plotesisht
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Ok kuptova por pragrami me te cilin mund ta besh nuk po e kuptojPostuar mė parė nga Baptist
![]()
po anasjellta mund te behet te eleminoj muziken???
gjithsesi faleminderit
fabi..
jo muziken nuk mundesh, edhe vokalin sic te thsh suksesi varet ekskluzivisht nga menyra e miksimit.
Nuk di c'te them per editim te audios une perfor SoundForge. Po cilido aplikacion qe ka mjetet e duhura per te punuar mbi audio te kryen pune. Po pat mjetin per te invertuar fazen e njerit kanal vetecmas do te kryej pune pa problem.
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
me duhet te fus disa video ne cel tim. Ai lexon mp4 format po une keto i kam ne avi. A di ndonjeri ndonje konvertor per te kthyer nga avi ne mp4. Shendet!
Une perdor YASA MP4 Video Converter ose 4U MP4 Video Converter. Te dy me kane bere pune por te them te drejten nuk e kam provuar asnjehere per celular. Jane shume te thjeshte ne perdorim dhe gjehen lirshem ne internet. Jane me pagese por te ofrojne nje mundesi per ti provuar.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Kam lidhur videon me kompjuterin permes nje pajisje Dazzle.
e cila kishte edhe programin Pinnacle brenda. Problemi qendron se une videot e krijuara dua t'i ruaj ne kompjuter edhe jo djeg ne DVD. Kete e ben programi "Pinnacle Quick Start", por ka shume humbje ne cilesi, krahasuar me rastin kur i djeg direkt ne DVD (permes Pinnacle instant DVD Recorder). Prandaj doja t'u pyesja: Mund te me keshilloni nje program i cili ben te mundur kalimin e materialit te videokasetave ne pc, pa pasur nevojen qe t'i djeg ne DVD?
Ju falenderoj per cdo ndihme.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga edspace : 07-07-2007 mė 10:06
Klik ne ikonen My computer dhe e hap.A e shikon aty pajisjen Dazle si ikone?
E hap ate per te pare permbajtjen e skedareve,materialin video.Skedaret video qe sheh i ben klik i djathte dhe kopjo.Pastaj shkon start/run Ketu fut C:\
Klik ok dhe te dritarja e direktorise C klik lart ne Edit dhe ne menu paste.
Te gjithe skedaret video do futen ne compjuter ne direktorine C:\.
Krijoni Kontakt