Close
Faqja 17 prej 51 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 509
    i/e regjistruar Maska e adlinurb
    Anėtarėsuar
    25-02-2004
    Postime
    8
    te them te drejten edhe mua do me vinte keq qe nje dite im bir apo ime bije te me thoshte qe eshte homo.por gjithsesi nuk e kuptoj gjithe kete armiqesi ndaj tyre,fundja nuk kane zgjedhur te jene sic jane,ndaj besoj se cdo njeriu i perket ta zgjedhe vete se me ke ia ka qejfi te rrije,,,per mua eshte indiferente fakti qe nje shoku im apo nje shoqja ime te jene te tille,biles per sa u perket cunave kam disa shoke qe jane homo,por nuk kane asnje lloj ndryshimi me te tjeret,perkundrazi per eksperienzen time,jane shume te ndjeshem dhe me inteligjent se shume djem te tjere qe jane hetero....nuk ka kategori,kete duhet ta dine te gjithe...ndaj nuk i kuptoj ato shprehjet gjithe mllef te korcares dhe maratonomakut...une nuk mendoj se fakti qe nuk kam paragjykime ndaj tyre,tregon se kam me kulture se ju,absolutisht jo...ndoshta nuk keni njohur asnjehere ndonje gay e keshtu qe keni nje ide krejt pa baze e pa prova ndaj tyre...gjithsesi cdo kush e mendon sipas qejfit..
    sa e veshtire eshte te jesh vetvetja...

Shife icik ket..timin Maska e miko
    Anėtarėsuar
    05-04-2003
    Vendndodhja
    Nė botėn e ēudirave
    Postime
    755
    a e dini pse me vjen te qesh?sepse ne si shtet jemi pothuajse 3 milion duke perfshire burra gra pleq plaka e femije,por nqs del dhe ky problem ne shqiperi qe nuk besoj ,por nqs ndodh humbem fare pastaj do behemi lemsh nuk do merret vesh cili eshte burre e grua lol.ciao
    .........................

Perjashtuar Maska e diikush
    Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Nuk kam kohe te lexoj gjithe postimet, por une nuk jam dakort qe homoseksualet te lejohen te martohen; martesa duhet te mbetet midis burrit e gruas.
    Nese duan tu japin homoseksualeve te drejta bashkjetimi, etj. dakort, por jo martese.
    Nuk eshte pune 'civilizimi' por eshte ceshtje degjenerimi, avash avash do kerkojne te martohen dhe me njerezit e gjakut tani

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    england
    Postime
    9
    Postuar mė parė nga MisCongeniality
    dhe oh,

Nese femija im do jete homoseksual nje dite, i lutem Zotit me mire mos te ma jape ate femije, ok?

pershendetje mis congeniality, po sikur zoti do te ta jape ate femije???

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    england
    Postime
    9
    Postuar mė parė nga miki_ro
    a e dini pse me vjen te qesh?sepse ne si shtet jemi pothuajse 3 milion duke perfshire burra gra pleq plaka e femije,por nqs del dhe ky problem ne shqiperi qe nuk besoj ,por nqs ndodh humbem fare pastaj do behemi lemsh nuk do merret vesh cili eshte burre e grua lol.ciao
    pershendetje miki ro,
    nga shkrimi juaj kuptohet lehte qe jeton mes malesh.

i/e regjistruar Maska e Albin
    Anėtarėsuar
    06-03-2004
    Vendndodhja
    ???
    Postime
    242
    Hej une kam nje mendim kinezet e kane te ndaluar te bejne me shume se nje femij pse nuk i vrasim ne homoseksualet dhe kinezet te bejne me shume femije lol

Shife icik ket..timin Maska e miko
    Anėtarėsuar
    05-04-2003
    Vendndodhja
    Nė botėn e ēudirave
    Postime
    755
    bravo adi pikes i ke rene,qenke njish fare mor lal,sa shpjet i kapke gjanat.bye
    .........................

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-08-2002
    Vendndodhja
    N.Y.
    Postime
    660
    Per mendimin tim homoseksualiteti duhet te trajtohet si nje patologji. Dhe shoqeria duhet te kujdeset per eleminimin e saj dhe te efekteve negative te saj. Kjo nuk do te thote qe ne ti vrasim apo ti diskriminojme homoseksualet. Jo ata te trajtohen si njerez me anomali. Sido qe te kthehet problemi ajo nuk eshte dicka normale, pra eshte ANOMALI.

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Ky kurorezim, i sekseve te njejte, per mendimin tim i kalon limitet. Njerezimi ka vene disa norma dhe t'i kapercesh eshte e demshme. Dy homoseksuale mund te flirtojne sa te duan me njeri-tjetrin por jo te ligjerojne lidhjen. Nuk futem fare ne ndjesite e tyre, pasi jane te fshehta, por ne publik keto gjera bejne buje. Mendoni nje femije te adaptuar nga dy prinder homoseksuale qe bashkejetojne ne nje kulm. Nuk di c'te them tjeter por nuk me duket normale. Zoti nuk solli dy ADAME ne toke por nje EVE dhe nje ADAM.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Mina : 06-03-2004 mė 21:09
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    england
    Postime
    9
    Postuar mė parė nga LORD
    Hej une kam nje mendim kinezet e kane te ndaluar te bejne me shume se nje femij pse nuk i vrasim ne homoseksualet dhe kinezet te bejne me shume femije lol
    pershendetje lord, ka ca thashetheme qe vellai yt munt te jete homo., ok therriti kinezet ta zgjitdhin problemin, por ma ha mendja se nuk eshte biznes i askujt se cfare vellai yt ben dhe desheron. lere vellane ne paqen e tij.

Faqja 17 prej 51 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrkufizimi i dashurisė!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 234
    Postimi i Fundit: 21-05-2024, 15:09
  2. Martesa Ne Islam!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 131
    Postimi i Fundit: 08-06-2009, 13:30
  3. Thėnje tė bukura pėr dashurinė
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 483
    Postimi i Fundit: 20-07-2007, 09:21
  4. Nderto fort folene tende. Martesa
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-04-2007, 14:05
  5. Martesa
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 08-12-2006, 10:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •