Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 9
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-08-2007
    Postime
    9

fėmila trakis

Shoka e forumit ,
    mėnd jet se u mbėsova sa tė dėrgonj fotografit , e uronj pėr mua se ju ngarkova stemin e nj'eter fėmilė ka Shėn Sofia ....

Stemi ėshtė aģ e fėmiles " Trąchis , osč Trąschis , osč Trącsis " ; njė fėmilė kjņ ē'arrvoi nė Itallģ bashk me anizet e Andrea Doria tek viti 1531 . Fėmila nėng ish Shqiptar po kish t'ish grek , po bėri shumė martesa me fėmilen Shqipė e LLopsve e me disa tė tjera .
    Ndonjerģ ka ju mos pa stemin tek ēdņ vende ? gjegji folur mbalė kėsaj fėmilė ?

jueja ėshtė vėrteta ....

PS ndose stemi nėng shihet lavdonj ndonjņ ka ju tė mė mbėsonj si behet ...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga arbėresh : 20-08-2007 mė 14:24

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francė
    Postime
    5,636
    I nderuari arbresh,

Besoje se ndonjeri prej moderatorve do gjeje kohe qe ti rregulloje dhe postoje ato imazhe shumė te pritura nga ju.

Mbeteshi i mirepritur gjithmon.

shendet

Pino nese ke nevoje per ndihme per te postuar fotot ka disa menyra. E para eshte duke perdorur skedarin e forumit qe te mundeson postimin e tre fotove per cdo shkrim. Madhesia duhet te jete maksimumi 100 kb ndersa permasat e fotos nuk duhet te kalojne 600 x 600. Ndiq kete temen ketu per instruksione: http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=36350 Eshte shkrimi #5.

Nese fotot jane me te medha si ne pixel ashtu dhe ne kb atehere mund ti vendos une. Kontrollo mesazhet private pasi po te dergoj adresen time te e-mail. Fotot mi dergo mua me e-mail dhe me pas i postoj une.

Gjithe te mirat.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-08-2007
    Postime
    9
    mėnd jet se te kjņ herė shini stemin e fėmiles e trakis ... ngriqsoni gjishtė
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Une nuk arrij ta dalloj qarte se cfare eshte ne steme. Me nje shikim te pare duket si nje lloj dragoi ndersa ajo qe po qendron duket si nje maje kosoreje. Mund te jete dhe germe. Do doja ta shikoja pak me qarte kete kafshen qe paraqitet aty. Me ngjan me dicka qe kam pare disa muaj dhe po te jete simbol shqiptar atehere ne duhet ti mbajme syte mire nga nentoka dhe jo vetem nentoka, po shpellat e nentokes

i/e larguar Maska e GL_Branch
    Anėtarėsuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    Arbany
    Postime
    1,592
    femila trakis...qka po i bjen kjo? femija apo familja thrake?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-07-2006
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    856
    femila trakis. = familja trakis, duhet te mendosh qe familja e tij ka 500 vjet qe eshte larguar.(Ne kete menyre njihemi me shqipen e vjeter)
    Per mua eshte mahnitese qe ky zoteri i nderuar, shkruan shqip.Ka gjithe admirimin dhe respektin tim.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Pino,vazhdo te shkruash akoma,shqipja jote e vjeter eshte shume e bukur,me respekt
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e larguar Maska e GL_Branch
    Anėtarėsuar
    02-11-2003
    Vendndodhja
    Arbany
    Postime
    1,592
    Mua po me intereson pse e kane quajtur veten keta familja thrake?? sepse per ate kohe (mesjetare) nuk ka dokumenta qe tregojne se shqiptaret e pasardhesit e kujt ndiheshin (Ilir, Thrak, Dacian Pellazg, Macedon etj) perveq Skenderbeut me nje dokument zyrtar tregon se shqiptaret jane pasardhesit e Epirioteve/Maqedonve.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •