mbase perdorimi i fjaleve "kurve plake" ne vend te "dhelper plake" do shtonte pak interesin mbi temen qe eshte monopolizuar me pergjithesime, postime qe shkruhen gjithmone ne plural, qurre, lot dhe natyrisht, future how-to.
se mbaja dot me..![]()
mbase perdorimi i fjaleve "kurve plake" ne vend te "dhelper plake" do shtonte pak interesin mbi temen qe eshte monopolizuar me pergjithesime, postime qe shkruhen gjithmone ne plural, qurre, lot dhe natyrisht, future how-to.
se mbaja dot me..![]()
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
Tek shume postime ketu lexova " edhe une jam vorioepiriote" e te tjera shprehje si keto, dhe une ,si pak "injorante" qe jam ne kete fushen e gjeografise,mora harten e kerkova kete Vorioepirin por nuk e gjeta, shkova bleva edhe syze (se njerez jemi na iken dhe shikimi) dhe prape nuk e gjeta.
Kam ngelur e ēuditur qe te quhesh Voriepiriote kur ky vend nuk ekziston!!!!!!!!!!
Shqipetaret e Kosoves jane nje realitet dhe nuk po e jetojne dot kete realitet, kurse filogreket duan te jetojne me force nje realitet qe nuk ekziston, dhe une jam e sigurt qe realitetet absurde i kthejne edhe njerzit qe duan te jetojne ne to ne absurditete te verteta.
Per mendimin tim, te gjithe ata shqiptar qe kane lindur dhe jane rritur ne pjesen e Shqiperise (te cilen Greqia ka shekuj qe e lakmon por ,qe per fat te mire vetem jarget i kane ngelur ti varen ) por qe jane minoritar (pra me origjine greke) le te thone qe jane Grek sepse te tille jane (ashtu si shqiptaret ne Kosove, Maqedoni e gjetke) kurse, shqiptaret te cilet per interesa te ndryshme dhe per tju bere qejfin grekve si dhe per tju sherbyer interesave te Greqise , bejne deklarata te tilla per mua jane vetem vemje qe zvarriten dhe qe ne nje dite te bukur ndonje grek apo ndoshta dhe ndonje shqiptar do ti shtyp me kembe siē rendom ndodh me vemjet.
Qe te thuash se jam nga nje zone, krahine apo vend duhet me pare te dish ne ekziston apo jo ai vend.
Ne Greqi Vorioepir nuk ka , ne Shqiperi nuk e ka e nuk ka atehere na ngelen pa origjin keta te shkretet.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Era1 : 22-07-2006 mė 00:27
Firma ime eshte : SHQIPTARE
Se si i mban toka keto lloje felliqeshirash nuk e mare vesh.
Kjo qe ka mbaruar ne Tirane per Pedagogji qenka nje cope mishi qe se paska shoqen. Cfare injorance, Tepelene te Vorio Epirit.Postuar mė parė nga 23qershori
![]()
![]()
Termi Vorio Epir nuk ekziston dhe ska ekzistuar ndonjehere. Ka qene Shqiperia Jugore po dhe krahina e Epirit te Shqiperise po jo Vorio Epir. Vorio Epiri i syve qe ti dalin asaj dhe truthareve te tjere shqiptare qe ma deklarojne veten te tille. Spaska me te keq se gjaku i shprishur.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
E.... ka nje fjale te urte populli ,ne kete rast ,bucja leh ku ha
Dallendyshe bukuroshe, qe thua mijera fjale,
Dhe te k'enda vahn' e lumn, qe vjen me vrap e me val,
A mos vjen nga Shqiperia? Eni vjen pej Camerie
Me keto milera fjale e me gluhe perendie? ........
ĒAM 24 KARAT
Sa bukur qe nise te frysh prap o Era mengjezore. Mesa duket dimri te fsheh, dimri te tremb. Mos te tremb edhe une qe quhem djaliepirotas?Postuar mė parė nga Era1
Ideja eshte se epirotasit jane shqiptare, se Epiri fillon me shqiptar dhe mbaron me shqiptar.
P.S Per sqarime te metejshme drejtohu privatisht.
Heeej
Shqipėria ėshtė e Bukur
Shqipėria ėshtė mė e Madhe.....
Sa perrall e bukur kjo!? 99.9% e ketyre tipave as Shqip nuk flasin kur jane ne Greqi e jo me qe te thon se kam gjake Shqiptari.Postuar mė parė nga |__I_C_E__|
"Ata qe nuk e kujtojne te kaluaren jane te denuar ta perserisin!"
kjo budallaqja paska edhe mbiemrin LEKA... po kjo eshte thjesht nje budallaqe.....nuk ja vlen fare te merresh me te... po e di kjo qe eshte e pamundur te jesh greke kur ke mbiemrin LEKA....budallaqe ke qene do jesh dhe do te mbetesh moj e gjore....
Ēfar do presesh nga njerez me nivel te ulet. Keta lloj zvarranikesh kane vendin e tyre ne faqen e zeze te historise se Shqiperise. Nuk eshte asgje e re sepse ata kan ekzistuar ne shekuj
EH I ZIU NJERI, GĖLLTIT DIKU NJE LUGĖ ĒORBĖ TĖ PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PĖR GJITHĖ JETĖN!
Krijoni Kontakt