Close
Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 94
    Texas Ranger Maska e Clauss
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    mbase perdorimi i fjaleve "kurve plake" ne vend te "dhelper plake" do shtonte pak interesin mbi temen qe eshte monopolizuar me pergjithesime, postime qe shkruhen gjithmone ne plural, qurre, lot dhe natyrisht, future how-to.

se mbaja dot me..
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

i/e regjistruar Maska e Era1
    Anėtarėsuar
    19-12-2004
    Postime
    1,307
    Tek shume postime ketu lexova " edhe une jam vorioepiriote" e te tjera shprehje si keto, dhe une ,si pak "injorante" qe jam ne kete fushen e gjeografise,mora harten e kerkova kete Vorioepirin por nuk e gjeta, shkova bleva edhe syze (se njerez jemi na iken dhe shikimi) dhe prape nuk e gjeta.
    Kam ngelur e ēuditur qe te quhesh Voriepiriote kur ky vend nuk ekziston!!!!!!!!!!
    Shqipetaret e Kosoves jane nje realitet dhe nuk po e jetojne dot kete realitet, kurse filogreket duan te jetojne me force nje realitet qe nuk ekziston, dhe une jam e sigurt qe realitetet absurde i kthejne edhe njerzit qe duan te jetojne ne to ne absurditete te verteta.

Per mendimin tim, te gjithe ata shqiptar qe kane lindur dhe jane rritur ne pjesen e Shqiperise (te cilen Greqia ka shekuj qe e lakmon por ,qe per fat te mire vetem jarget i kane ngelur ti varen ) por qe jane minoritar (pra me origjine greke) le te thone qe jane Grek sepse te tille jane (ashtu si shqiptaret ne Kosove, Maqedoni e gjetke) kurse, shqiptaret te cilet per interesa te ndryshme dhe per tju bere qejfin grekve si dhe per tju sherbyer interesave te Greqise , bejne deklarata te tilla per mua jane vetem vemje qe zvarriten dhe qe ne nje dite te bukur ndonje grek apo ndoshta dhe ndonje shqiptar do ti shtyp me kembe siē rendom ndodh me vemjet.
    Qe te thuash se jam nga nje zone, krahine apo vend duhet me pare te dish ne ekziston apo jo ai vend.

Ne Greqi Vorioepir nuk ka , ne Shqiperi nuk e ka e nuk ka atehere na ngelen pa origjin keta te shkretet.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Era1 : 22-07-2006 mė 00:27
    Firma ime eshte : SHQIPTARE

i/e regjistruar Maska e xxxl
    Anėtarėsuar
    20-10-2002
    Vendndodhja
    gjermani
    Postime
    277
    Se si i mban toka keto lloje felliqeshirash nuk e mare vesh.

Citim Postuar mė parė nga 23qershori
    Titullin e mora nga nje gazete Greke qe botohet ne Athine e quajtur "Eleftherotipia" te vitit 1999. Artikudhi sic shpjegohet ne kryerradhe shruhet mbi kujtimet dhe disa opinjone te quajtures 'Katerina Leka'.
    Katerina Leka shprehet:

'Linda ne Tepelen te Vorio Ipirit dhe origjina ime eshte nga 'Zica e Janines'. Kam mbaruar universitetin e Tiranes per pedagogji...'

'Mos te harrojme qe jetume per 50 vjet te mbudhur, te frigesuar poshte nje diktature cnjerezore qe na ka tmerruar, dhe tani krejte pa pritur nje shtet Eoropjan qe quhet Greqi, na i hapi krahet, na priti me dashuri na dha stepi, ushjim dhe tera te mirat qe duhet te ket nje njiri i civilizuar, por dhe kisha qe na beri perseri kristjan Ortodoks...'

' Ato qe nuk ju pelqen kjo menure jeteset , (kuptohen shqipetaret dhe jo Vorio Ipirjtet), te na lejne rahat dhe te shkojne nga kane ardhur...Ndryshe dote na duhet te organizohemi dhe te denoncojme cdo Shqipetar...'

'Faliminderoj vendin tim Greqin qe na mban te tere ne krahet e saj dhe me lejojne te filloj ne jete me te mire. E dua Greqin, dua njerzet e saj dhe do te jepja jetet po te ishte nevoja per te...'

Keto ishin disa nga opinjonet e Katerina Lekes nga Tepelena e Vorio Ipirit!!!!!!! Dhen gazetes 'eleftherotipia'.

Do te doja nga shqipetaret e greqis, opinionin dhe mendimet e tyre, eksperienca qe kan ne marrdhanje me Vorio ipirjote ose vorio Ipirjote si Katerina Leka.
    Kjo qe ka mbaruar ne Tirane per Pedagogji qenka nje cope mishi qe se paska shoqen. Cfare injorance, Tepelene te Vorio Epirit. Termi Vorio Epir nuk ekziston dhe ska ekzistuar ndonjehere. Ka qene Shqiperia Jugore po dhe krahina e Epirit te Shqiperise po jo Vorio Epir. Vorio Epiri i syve qe ti dalin asaj dhe truthareve te tjere shqiptare qe ma deklarojne veten te tille. Spaska me te keq se gjaku i shprishur.

i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anėtarėsuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    E.... ka nje fjale te urte populli ,ne kete rast ,bucja leh ku ha

Southern Prince Maska e Pyrrhus_Mollos
    Anėtarėsuar
    12-01-2006
    Vendndodhja
    Ēamėri
    Postime
    315
    Dallendyshe bukuroshe, qe thua mijera fjale,
    Dhe te k'enda vahn' e lumn, qe vjen me vrap e me val,

A mos vjen nga Shqiperia? Eni vjen pej Camerie
    Me keto milera fjale e me gluhe perendie? ........
    ĒAM 24 KARAT

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-12-2005
    Postime
    538
    Citim Postuar mė parė nga Era1
    Qe te thuash se jam nga nje zone, krahine apo vend duhet me pare te dish ne ekziston apo jo ai vend.

Ne Greqi Vorioepir nuk ka , ne Shqiperi nuk e ka e nuk ka atehere na ngelen pa origjin keta te shkretet.
    Sa bukur qe nise te frysh prap o Era mengjezore. Mesa duket dimri te fsheh, dimri te tremb. Mos te tremb edhe une qe quhem djaliepirotas?
    Ideja eshte se epirotasit jane shqiptare, se Epiri fillon me shqiptar dhe mbaron me shqiptar.
    P.S Per sqarime te metejshme drejtohu privatisht.
    Heeej
    Shqipėria ėshtė e Bukur
    Shqipėria ėshtė mė e Madhe.....

Citim Postuar mė parė nga |__I_C_E__|
    Po ta dini mire ....asnje i lindur ne Shqiperi ose nga prinder Shqipter nuk do ta mohoj kurre Shqiperine.
    Sa perrall e bukur kjo!? 99.9% e ketyre tipave as Shqip nuk flasin kur jane ne Greqi e jo me qe te thon se kam gjake Shqiptari.
    "Ata qe nuk e kujtojne te kaluaren jane te denuar ta perserisin!"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-11-2006
    Postime
    1
    kjo budallaqja paska edhe mbiemrin LEKA... po kjo eshte thjesht nje budallaqe.....nuk ja vlen fare te merresh me te... po e di kjo qe eshte e pamundur te jesh greke kur ke mbiemrin LEKA....budallaqe ke qene do jesh dhe do te mbetesh moj e gjore....

ILIR NĖ GEN Maska e flory80
    Anėtarėsuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzė Vjosės Kaltėroshe
    Postime
    1,531
    Ēfar do presesh nga njerez me nivel te ulet. Keta lloj zvarranikesh kane vendin e tyre ne faqen e zeze te historise se Shqiperise. Nuk eshte asgje e re sepse ata kan ekzistuar ne shekuj
    EH I ZIU NJERI, GĖLLTIT DIKU NJE LUGĖ ĒORBĖ TĖ PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PĖR GJITHĖ JETĖN!

Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Berlusconi ne vesh te Sarkozit: "Unė tė bėra me grua"
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 56
    Postimi i Fundit: 23-06-2009, 21:59
  2. Nene Tereza: "Une jam nje pende ne doren e Zotit"
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 25-07-2006, 06:53
  3. Fatos Nano: "Une do te marr hak per gjithcka"
    Nga lis nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 02-04-2004, 06:55
  4. Britani: "Unė studentja qė rrezikoj shkollėn"
    Nga Shijaksi-London nė forumin Emigracioni
    Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 03-09-2003, 04:51
  5. "Une, ti dhe Kasandra"
    Nga SwEeT-VLoNjaTe nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 13-04-2003, 17:23

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •