Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 11
    Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    32,977
    Postimet në Bllog
    22

Rilindasi Edi Rama: "Burrat shqiptarë janë dembelë. Më pëlqen të punoj me gra!"

Kryeministri: Burrat janë dembelë, Andis Harasani-Ramës: Po ti çfarë je?

Kryeministri Edi Rama ka deklaruar ditën e sotme se, preferon të punojë me gra dhe vajza, në vend të burrave. Sipas kryeministrit, burrat janë dembelë.

“Burrat janë përgjithësisht dembelë dhe parazitë, kurse gratë janë përgjithësisht punëtore dhe të afta për të kompensuar parazitizmin e burrave të tyre. Mos më shikoni me habi.

E ka thënë Çajupi shumë kohë më parë, atëherë kur të tjerët e dinin, por nuk guxonin ta thonin” u shpreh kreu i qeverisë.

Por pas kësaj deklarate ka reaguar ish-deputeti, Andis Harasani. Me një postim në Facebook, Harasani pyet kryeministrin Edi Rama se çfarë është ai vetë?

Emri:  andi-harasani-rames.jpg

Shikime: 513

Madhësia:  32.5 KB

Syri

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-03-2013
    Postime
    246

Për: Rilindasi Edi Rama: "Burrat shqiptarë janë dembelë. Më pëlqen të punoj me gra!"

Ne pergjithesi ka te drejte.Te jesh burre dhe te kesh kontakte me shqipatret eshte kollaj fare ta kuptosh. Ky fenomen eshte me shprehur tek jugoret(ndoshta ngaqe i njoh une me mire keta) . Nuk e mbani mend Naimin kur kendonte "..burrat nen hije lozin kuvendojne..." ? Keshtu ti thoni Harasanit ...!

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Për: Rilindasi Edi Rama: "Burrat shqiptarë janë dembelë. Më pëlqen të punoj me gra!"

Mos , e paska prekur Albon ne seder!!!
    Jarigas

Kunja_01 Maska e Duke_Of_Arberia
    Anëtarësuar
    02-08-2003
    Vendndodhja
    overal, ne levizje.
    Postime
    2,604

Ka te drejte E Drama, madje ai i perfaqeson denjesisht burrat shqiptare. Perse do thoni juve?
    Shume e thjeshte, kur shqiptaret e kane mandatuar per te qeverisur, ky zoteriu e kalon gjithe diten para kamerave dhe duke zhgarravitur e organizuar galeri per punimet e tij "artistike"...
    Trimi mirë me shokë shumë!!!!!!

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    32,977
    Postimet në Bllog
    22

Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Mos , e paska prekur Albon ne seder!!!
    Po ne leberit e Vlores, qe ia dhame voten Edi Rames, perse ia dhame, qe te na shaje e te na thote dembela!

Ore ai Berisha na thosh ne qe ky nuk eshte ne rregull nga trute, po ne nuk e besuam. Paska pasur te drejte ai Berisha, dhe paskemi bere nje cope budalla kryeminister me votat tona!

Qe thua ti o jari, Edi Rama nxorri edhe nje ligj per kete punen e burrave e grave. Ndihmen sociale ne shtet, mund ta terheqin vetem grate e jo burrat, pasi burrat jane pijanece e kumarxhinj.

http://www.forumishqiptar.com/thread...të-e-jo-burrat

Kemi kryeminister jo llafe! Safi budalla jo budalla dosido!

Albo

Peace and love
    Anëtarësuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897

Cajupi jo Naimi e thoshte kete me burrat nen nje hije..

7. Anetarët më poshtë kanë falenderuar murik për postimin:

WesternBlot (09-12-2015)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979

Tr@p tr@p ky Edvini po ca gjona i kap.

Qe jon kokrra demelash meshkujt shqiptar ket se moho kush. Bixhozxhinj, qylsa, parazit e lista ska fun. Shumica nga 25 vjec e siper akoma kerkojn 2 mij lek per kafe nga prindrit.

9. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Sayan2003 për postimin:

loneeagle (11-12-2015)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

..Edi ka te drejt,vetemse nuk paska shtuar qe dembeline nuk ua solla une,ate e gjeta mids jush,te trasheguar nga osmanet...

11. Anetarët më poshtë kanë falenderuar dielli1 për postimin:

jarigas (09-12-2015)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979

Citim Postuar më parë nga dielli1 Lexo Postimin
    ..Edi ka te drejt,vetemse nuk paska shtuar qe dembeline nuk ua solla une,ate e gjeta mids jush,te trasheguar nga osmanet...

Jom kurioz me dit si i ka thon plaku plakes tate kur ke le ti?

Kopil nga turqit? Duhet ta keni trashegimi qe gjithcka e keqe n'familjen tate nodh prej muslimonve dhe turqve

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-03-2013
    Postime
    246

Citim Postuar më parë nga Sayan2003 Lexo Postimin

Jom kurioz me dit si i ka thon plaku plakes tate kur ke le ti?

Kopil nga turqit? Duhet ta keni trashegimi qe gjithcka e keqe n'familjen tate nodh prej muslimonve dhe turqve

Une di qe kur dikush nuk punon i thone "dembel i Stammbollit" dhe jo i Romes,Parisit etj etj etj .

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •