Albini u arestu me te drejt , po konsumon prodhime jo vendore .. duhet me denue se e ka grujen norvegjeze , po blen norvegjisht e jo shqip ...
Albini dhe tufa e tij jane aq histerikė sa qe bejne aq lojera fjalesh qe ta bejne trurin dhallė...kjo sjellje e tyre quhet masturbim i trurit.
Nėse dėshiron ta dish tė vėrtetėn duhet tė jesh i gatshėm ta pranosh.
Tung,
Pėr shumė kėnd nė Kosovė , dhe mė gjėrė mbarė shqiptarė, Albini ėshtė nė nivel qė nuk mund ta kuptojnė.
Qė moti, nė Kosovė thuhej "Politika ėshtė rrenė/gėnjeshtėr" (Se disa nga ata qė nuk e kuptojn Albinin, po kritikojn fjalėt e pėrdorura kidnapim, rrėmbim a arrestim ose burgosje.)
Dhe cfrä na ndodhi. Sot Kosoven e udhėheqien rrencat.
Populli gjithashtu thot " ØThemeli i tė gjitha tė kėqijave, ėshtė rrena. Sepse kur tė rrejsh rrjedhimisht : tradhton, mashtron, vjedhė..."
Dhe tė gjithė kėta rrenca qė po na udhėheqien po i bėjn detyrat e rrencit si ėshtė mė sė miri.
Albin ėshtė politikan.
Kili Merturi
SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
PETRIT SELIMI, miku i zėvendės Sllobodan Milloshevicit bėhet "camilero" per nje dite.
Ai i han dy omleta te fresketa nga dora e Popullit !
Ore ma shpjegon dot shkurt ndokush se cfare perfaqeson ky Albin Kurti, dhe kunder kujt eshte dhe per cfare arsye ? Cfare kane bere ata qe ky eshte kunder ? Nuk kam fare informacion vetem e degjoj shpesh emrin e ketij. Cfare eshte ky qe te tjeret nuk jane, ose cfare ben ky qe te tjeret nuk e bejne ?
Eshte tip levizje Mjaft ?
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Tung Darius,
Faleminderit pėr pyetjen.
Nėse bėjm njė krahasim kush ėshtė kush, atØher sot pėr sot nė Kosovė nuk ka njerėz mė pėrparimtar dhe atdhetarė se LVV-ja. E kam fjalen si organizatė politike.
Neve duhet tė na vie keq qė Albini Kurti ( ose mė mire tė themi LVV-ja) tė detyrohet tė bie nė kėtė nivel. Kjo nuk ėshtė se ata njerėz jan pėr hudhje gazi lotsjellės nė kuvend, por jan tė detyruar.
A nuk mjafton tė gjykojm se isa dhe hashimi pėrdorin organizata ilegale nėpėr institucione, pėr tė I ditur se kush janė.
Kėta tė du , pra isa dhe hashimi , janė ato figurat qė pėrmend Konica nė Zulluland.
Nuk e di sa e pėrcjell situaten nė Kosovė, por ėshtė e padurushme nga kjo klikė politike. Duke ia shtuar edhe marrėveshjet me shkije, kjo tė detyron tė veprosh shpeshėher edhe pa arsye.
Tė pėrshėndes.
Kili Merturi
SHQIPĖRIA ETNIKE ĖSHTĖ GJAKU IM QĖ NUK FALET!
Nė dreq tė mallkuar tė gjithė antishqiptarėt dhe tradhtarėt e kombit!
gjilan55 (23-10-2015)
Krijoni Kontakt