Dua te komentoj serisht mbi kete pergjigjen tende sepse me tregon edhe njehere qe ju as qe i lexoni shkrimet fare, vetem komentoni mbi ndonje rrjesht qe lexoni perciptaz.
Ne materialin qe une pergatita, ne asnje moment nuk thote qe kryqezata ishte gje e mire, qe nuk shkaktoi viktima apo qe nuk shkaktoi mjerim. Ne te kunderten, ne shume vende e kam shkruar per ato qe ndodhen, per krimet e luftes, pogromin ndaj cifuteve etj. Se nga dole ti ne ate konkluzion po vras mendjen dhe se gjej dot. U detyrova dhe e lexova nga a para cfare kam shkruar me dyshimin se mbase kam hartuar ndonje rrjesht qe le te kuptosh se ishin ndryshe nga sa dihet ne histori dhe se gjej dot. Lum ju per forcen e deduktimin qe keni. Ne fakt ne shkrimin tim nuk ka ndonje trajtim specifik mbi krimet gjate kryqezates. Tema merret me shume me faktoret shtytes qe cuan ne fillimin e kryqezates. Pra ka shume ndryshim nga konkluzioni qe ke arritur ti. Serisht, sesi dole ti ne kete konkluzion une se gjej dot. Qofshi ju per mendjen qe keni.
Krijoni Kontakt