Une kam qene nje nga ata qe u hodhen perpjete ato kohe kundra Berishes edhe kujdo qe e mbronte ( deshmine e keni te historiku im ) . Ne kete ekuacion nuk e dija qe Rama ishte misherimi i se keqes se qellimshme , madje Berisha SOT me duket lule para Ramas . Me te vertet aj pesim ishte mesim per mua per konceptin e ' mos u genjeh nga aparencat ' ... por edhe Berisha e menderosi 2 vitet e fundit .
Gjithsesi pas 6mujorit te pare e kuptova lojen e peshtire te Rames , i cili eshte 100 % me perpikmeri ekzakte ne sherbim te axhendes iluministe ( varferimi i shtresave te mesme si edhe te varfra , falimentimi i financave publike , diktatorizimi i konceptit te shtetit , globalizimi i shteteve - kujtoj perpjekjet e tij per te vene ne krye te bankes shqiptare nje argjentinas !!! Ne krye te lekeve te te shqiptareve nje te huaj - , luften djallezore manipulative kundra krishterimit si edhe tentativat per ta kontrolluar ate etc.etc.) .
Rama duhet te iki sa me shpejt , per te miren e shqiperise edhe te cdo shqiptari . Eshte me te vertet misherimi i djallezise absolute . Aparencat genjejne edhe zakonisht qenjet me te liga jan ato qe jan 'masters' ne kamuflimin e ligesise se tyre .
P.S Kam frike se po afrojme ne kohen ' e luftrave edhe fjaleve per luftra ' , 'ne kohen qe nje kq buke do kushtoje sa nje rroge mujore ' si edhe 'ne kohen e martireve te krishterimit' ndaj te cileve sulmet jan amplifikuar ne cdo shtet por kryesisht ne vendet arabe , vetem ta shikoj dikush boten e sotme edhe trajaktoren qe ka marre te cone te libri i revelation i bibles . Call me crazy , por lufta tani eshte me shume shpirterore edhe per te verteten e testamentit te Zotit .
P.P.S Edhe ky sulm kundra kesaj kishe eshte si pasoje e frymes se anti-krishtit e cila eshte e amplifikuar ne cdo cep te globit keto kohet e fundit . Por krishteret nuk duhet te frikesohen sepse keto kohe jan te profetizuara ne bibel , edhe e dine qe tani perfundimin e kesaj lufte e cila nisi ne qjell edhe sot vazhdon ne toke edhe do perfundoje me triumfimin e Krishterimit si edhe jetes se perjetshme per ata qe qendrojne besnik te e verteta e Zotit .
Krijoni Kontakt