allahu i din te gjitha.viti 2015
allahu i din te gjitha.viti 2015
Pergjigje konkrete ne pyetjen tende.
1. Shkences
2. Ligjit
3. Moslejimit te manipulimit ne lami te ndryshme ne emer te "Gogolit"
4. ...
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
Kjo eshte gallata me ju fetaret. I besoni kaq shume ato qe shkruani sa kujtoni se duhet t'i besojne te gjithe sepse ne koken tuaj renditen si e vertete absolute. Kush profet na krijoi civilizime mer? A i peshoni budallalliqet qe thoni apo jo?
Cili nga keta profetet e tu te famshem krijoi civilizimin Sumer? Apo civilizimin egjyptian? Apo civilizimin e te ashtuquajtures Indus Valley? Apo civilizimin grek e ate romak? Pra 5 civilizime qe kane influencuar ne menyre te padiskutueshme zhvillimin e shoqerise njerezore. Bota arabe kishte shume me teper civilizim perpara se te vinte Muhoja jot e ta bente lemsh e ta kthente ne nje grope injorantesh qe akoma i ka mbetur ora ne vitin 700 te eres sone. Te njejtin fat do kishte dhe bota e krishtere nese do kishte patur konditat e vendeve arabe. Fati i ndihmoi qe krishterimi kur erdhi gjeti nje civilizim te konsoliduar e mjaft te zhvilluar. Edhe ne keto kushte e prape krijoi ate qe quhet Dark Ages dhe e zhyti boten perendimore e ate lindore ne terr 1300 vjecar.
Bota me ne fund u hap drejt civilizimit te vertete kur dolen iluministet dhe rilindasit europiane. Ata i dhane shtyse mendimit te lire e te perparuar qe avancoi shoqerine njerezore ne fazen ku jemi. Te ishte e te jete per profetet tuaj bota do ishte me lemsh se sa eshte. Nga njera ane te mbyt pedofilia dhe perversiteti i prifterinjve. Kisha dhe institucionet fetare financiare e politike (sepse te tilla jane) te saj jane perfshire e vazhdojne te perfshihen ne skandale financiare, afera korruptive, prapaskena politike e krime te natyres gjenocidiale. Nga ana tjeter te mbyt injoranca dhe barbaria e botes myslimane ku ne emer te rrjeshtave e vargjeve vriten e priten njerez si te ishin bageti, behen krime makabre e akte nga me brutalet, sulmohet mendimi i lire, minohet te drejtat me themelore njerezore e behen thirrje konstante per vrasje e shkaterrime...te gjitha keto ne emer te besimit e te profeteve e ky humbameno me thote mua se kane formuar civilizime. Po, kane formuar turma trogloditesh e barbaresh, shpellaresh e injorantesh qe vetem te civilizuar nuk mund te quhen. Feja eshte mallkimi me i madh qe i ka rene ne koke njerezimit. Dolen dy veta nga nje krah e nje tjeter nga krahu tjeter e thane qe keto jane fjalet e zotit, i hodhen keto fjale ne leter dhe o burra, te falemi e t'i nderojme tani se na i sollen profetet.![]()
Nuk jam aq arrogant qe te them ska Zot. Se kam ate te drejte sepse nuk e di. Por kam te drejten dhe arrogancen qe te them se feja eshte nje institucion i korruptuar, i krijuar nga njeriu per te shfrytezuar njeriun. As me pak e as me shume.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
h.aida (22-09-2015)
Postimi nr 2 e shpjegon qarte pyetjen e ngritur..
Eshte mendim personal. Arrogance quaj mohimin e dickaje per te cilen nuk kam asnje prove qe ekziston apo nuk ekziston. Por kam zgjedhur te mos e besoj sepse perputhet me gjerat qe me pelqejne te lexoj e studioj. Zgjedhja ime per te mos besuar dicka nuk eleminon automatikisht ekzistencen e asaj dickaje. Kjo vlen dhe ne rastin e kundert, nuk vlefshmeron aspak faktin qe ekziston.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Krijoni Kontakt