Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 45
    Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Për: Çfarë kërkon feja në rrugë?!

Citim Postuar më parë nga Sayan2003 Lexo Postimin
    hahahahahah kjo teme duhet me u transferu ke forumi humorit.
    Po te kish patur TRU ne kry ai "analisti", do ta kish kuptuar se paku se pse ne islam "statujet" nuk kane aq shume nam !..........e beri gurrin tash skenderbe......, i pengon se si njerezit jane rradhitur aty para, e se pllumat e sorrat ekskrementojne mbi kryt e ndoshta edhe ne maje te hundes, kjo nuk e pengon !...............ah mjer populli cfare "intelektuale" ka ne kry.....

Ose aman mund edhe keshtu ta interpretojme, se skenderbeu atje pas, me shpaten ngritur, ne moment i kommandon ushtaret e rradhitur para tije per ne sulm !....

Se paku ki artikull na deshmon, se njeriu eshte ne gjendje nga zero te prodhoje edhe kesisoj vjelljesh, vetem motivacioni i duhur mjafton. Motivi eshte, duke e "keqperdore" skenderbeun, dhe kete, jo ate te gjallin, jo edhe alegorikisht jo, por figuren nga guri, per te ju thane ndergjegjesisht shqiptareve, oooooooooo luftoni bre keto muslimanet, largoni nga rruga, se nuk ma mban zuza ta them keshtu drejt per drejte......
    Ndryshuar për herë të fundit nga Nuh Musa : 07-08-2015 më 06:20
    albanish by nature

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Vend ore....hapesire........per me u fal !........nuk ka fillozofi me te madhe aty...besom !

tung
    Edhe, mu aty e gjeten hapesiren per tu zhgerrytur , prapa bythes se kalit te Skenderbeut?!!
    Ka pak ara e djerra per tu zhgerrytur kah guri i zi i Qabes, mazllumat shqiptare, apo duhet me i tregu akoma Shqiptareve koleren qe na lane sulltanet ne truall te shqipes?!!
    Sado qe te perpiqen krimbat , per t'u mbushur mendjen shqiptareve evropiane se shqiptaret aziatike jane ne shumice, kot e kane!
    Mazllumat shqiptare, kane qene dhe mbeten turpi i vetvetes, kombit dhe qyteterimit evropian!
    Kane qene dhe do te mbeten bythelepiresit e sulltaneve, harapeve dhe gjarper ne gji te Evropes!!
    Jarigas

3. Anetarët më poshtë kanë falenderuar jarigas për postimin:

favam (13-01-2019)

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Citim Postuar më parë nga Sayan2003 Lexo Postimin
    hahahahahah kjo teme duhet me u transferu ke forumi humorit.
    Cdo gje muslimanet eshte per t'u zhvendosur ne nenforumin e humorit, pasi akoma nuk eshte hapur nenforumi i idiotesise dhe turpit te kombit!!
    Jarigas

Pse lodhesh te pergjigjesh per gjera qe skane nevoje fare per koment? Sinqerisht e kam. Nuk ja vlen. Po te dinin keta njerez te reflektonin e te shihnin me larg se hunda e tyre, nuk do kishin mbetur akoma ne shekullin e 7-te sic kane mbetur. Eshte pikerisht paaftesia dhe mungesa e plote e deshires per te pare se ku calojne, ajo qe e ka lene kete fe kaq mbrapa nga koha qe jetojme. Nuk e lexon ate tjetrin ti qe thote duhet transferuar tek forumi i humorit. Mendo, as qelizat me te pakta qe te kuptoje se ku qendron thelbi i asaj qe ka shkruar Koleci. Dhe ti me lodhesh me pergjigje.

Sa vjet ke ne kete forum? A ke lexuar ndonjehere ndonje mysliman qe te thote dicka kritike per fene e tyre? A ke lexuar ndonje falje publike per krimet e masakrat e frikshme qe po kryhen ne emer te kesaj feje? A ke lexuar dike te pranoje me sens analitik verejtjet dhe konstatimet qe behen ndaj kesaj feje? Edhe kur del vete nje mysliman, madje i shkolluar e me kredenciale, keta i hidhen ne fyt dhe e gjykon si ai injoranti qe sdi te shkruaje dy fjale, si dhe ai tjetri demek me shkolle qe kujton se ben filozofira ne nje kohe kur te pakten per hir te edukimit qe ka ose merr, duhet te jete pararoja e mendimit analitik dhe kritik. Kur nuk e ben as ky i fundit, cfare pret me shume? E kupton se ne cfare qerfulli jane futur keta njerez? Keta me deshire pranojne te jene te verber. Sindrome skandaloze.

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Pse lodhesh te pergjigjesh per gjera qe skane nevoje fare per koment? Sinqerisht e kam. Nuk ja vlen. Po te dinin keta njerez te reflektonin e te shihnin me larg se hunda e tyre, nuk do kishin mbetur akoma ne shekullin e 7-te sic kane mbetur. Eshte pikerisht paaftesia dhe mungesa e plote e deshires per te pare se ku calojne, ajo qe e ka lene kete fe kaq mbrapa nga koha qe jetojme. Nuk e lexon ate tjetrin ti qe thote duhet transferuar tek forumi i humorit. Mendo, as qelizat me te pakta qe te kuptoje se ku qendron thelbi i asaj qe ka shkruar Koleci. Dhe ti me lodhesh me pergjigje.

Sa vjet ke ne kete forum? A ke lexuar ndonjehere ndonje mysliman qe te thote dicka kritike per fene e tyre? A ke lexuar ndonje falje publike per krimet e masakrat e frikshme qe po kryhen ne emer te kesaj feje? A ke lexuar dike te pranoje me sens analitik verejtjet dhe konstatimet qe behen ndaj kesaj feje? Edhe kur del vete nje mysliman, madje i shkolluar e me kredenciale, keta i hidhen ne fyt dhe e gjykon si ai injoranti qe sdi te shkruaje dy fjale, si dhe ai tjetri demek me shkolle qe kujton se ben filozofira ne nje kohe kur te pakten per hir te edukimit qe ka ose merr, duhet te jete pararoja e mendimit analitik dhe kritik. Kur nuk e ben as ky i fundit, cfare pret me shume? E kupton se ne cfare qerfulli jane futur keta njerez? Keta me deshire pranojne te jene te verber. Sindrome skandaloze.
    Dar, a eshte krishterimi ne thelb fee paqesore dhe me mesazhin kryesore ti sherbeje paqes nder faren njerezore ?
    albanish by nature

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Edhe, mu aty e gjeten hapesiren per tu zhgerrytur , prapa bythes se kalit te Skenderbeut?!!
    Ka pak ara e djerra per tu zhgerrytur kah guri i zi i Qabes, mazllumat shqiptare, apo duhet me i tregu akoma Shqiptareve koleren qe na lane sulltanet ne truall te shqipes?!!
    Sado qe te perpiqen krimbat , per t'u mbushur mendjen shqiptareve evropiane se shqiptaret aziatike jane ne shumice, kot e kane!
    Mazllumat shqiptare, kane qene dhe mbeten turpi i vetvetes, kombit dhe qyteterimit evropian!
    Kane qene dhe do te mbeten bythelepiresit e sulltaneve, harapeve dhe gjarper ne gji te Evropes!!
    Metevertet mendon se e bene qellimisht per inati tendin ?
    Bajrami eshte dite gezimi, dhe bukurie....nese ai vendi aty eshte me i bukuri i tiranes, ai eshte i mjaftueshem per vleren e bajramit qe e ka per muslimanet.

Njeri tha....oooooo kismeti im i zi, pse e kam kaq rrende te behem njeri i mire ?....imagjino ne te kunderten, sa pak energji te duhet, te behesh tmerr i njerezve. Perderisa nuk e kuptoni, se ne pike te pare keni te beni me njerez totalisht te pafajshem, deri atehere do ju haje dreqi barkun.

Tung
    Ndryshuar për herë të fundit nga Nuh Musa : 07-08-2015 më 14:09
    albanish by nature

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Metevertet mendon se e bene qellimisht per inati tendin ?
    Jo per inat timin, por te shtyre nga ndjenja e inferioritetit qe i bren si tenje!!
    Bajrami eshte dite gezimi, dhe bukurie....nese ai vendi aty eshte me i bukuri i tiranes, ai eshte i mjaftueshem per vleren e bajramit qe e ka per muslimanet.
    Vendi me i bukur i Tiranes, nuk eshte prone e perveçme e mazllumave, por e te gjitheve. Nese Bajrami qenka dite bukurie, s'ka nevoje te gjeje vende te bukura, pasi i zbukuron vete.
    E verteta eshte se, ndersa Krishtlindjet dhe Vitin e Ri, e feston gati tere njerezimi, Bajramin e 'bukur' e festujne vetem mazllumat....e per te mos kaluar ne padukshmeri, mazllumat zaptojne sheshet e bulevardet per t'u zhgerrytur kah guri i zi harap!S'ka asgje te bukur ne festimi e perfundimit te nje 'sakrifice' te urdheruar nga zoti e per te cilen na hapni barkun nje muaj te ter se eshte nje gje shume e bukur!! Kontradikte mazllumesh...
    Perderisa nuk e kuptoni, se ne pike te pare keni te beni me njerez totalisht te pafajshem, deri atehere do ju haje dreqi barkun.
    Pikerisht, njerezit jane te pafajshem, pasi eshte ideologjia qe mbart feja islame, e ndyre dhe plot faj!!
    Hitleri vete s'i beri keq as edhe nje kafshe, por, a mund ta quajme te pafajshem??!!
    Jo te gjithe muslimanet jane terroriste, ama çdo musliman ka brenda faren e se keqes....e, nese e ujit me predikimet e hoxhes, shnderrohet ne nje terrorist potencial!!
    Jarigas

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518

po, eshte! te jap nje shembull ishte viti 98 duke bere muhabet me nje te moshuar ne vlore per ngjarjet qe ndodhen dhe po ndodhnin ne nje moment me thot shko te vartrezat dhe me gjej nje emer te krishter (te rinj behet fjala) do gjesh vetem emra mysliman, dmth ne budallenjte tha qe vritemi me njeri tjetrin per hic.
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

i/e regjistruar Maska e JuliusB
    Anëtarësuar
    06-08-2012
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    620

Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Aty po, sja u ha njeri qeni shkopin.
    E ke fut gabimisht ate njeri aty ...se tani o s'ha njeri qenin o s'ha qeni shkopin.
    Sa per temen, e mbeshtes plotesisht pjesen e zaptimit te pronave publike. Me cte drejte e zejne hapsiren e te gjitheve?
    Argumenti me Skenderbeun dhe pozicionin e faljes ishte futje kot.
    Nga artikulli, mua me duket sikur autori me shume sulmon muslimanizmin sesa mbron atdheun.Kte me percolli. Mbase e kam gabim.
    Duket si nje nga ata te krishteret e kamufluar.
    Gjithashtu doja te shtoja qe replikat e jarigasit me muslimanet apo te muslimaneve me jarigasin mos I merrni per baze sepse jane abrahamike qe shahen mes njeri tjetrit.
    Ndryshuar për herë të fundit nga JuliusB : 08-08-2015 më 13:10

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Citim Postuar më parë nga JuliusB Lexo Postimin

Duket si nje nga ata te krishteret e kamufluar.
    Gjithashtu doja te shtoja qe replikat e jarigasit me muslimanet apo te muslimaneve me jarigasin mos I merrni per baze sepse jane abrahamike qe shahen mes njeri tjetrit.
    ....ahahahaha.....jarigas "abrahamik"!!... nuk ka as edhe nje argument fetar ne shkrimet e mija kunder Islamit!!
    Shkrimet e mia nisen gjithmone nga pikepamja e atdhetarit te emancipuar....kush thote te kunderten, eshte qorr!!
    Jarigas

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •