Nuk shikoj ndonje skandal qe nje president musliman si Erdogan te inaguroje ndonje xhami ne Shqiperi. Skandal une quaj pjesmarrjen e ambasadave amerikane apo hollandeze ne promovimin e paradave homoseksuale ne Shqiperi.
Nuk shikoj ndonje skandal qe nje president musliman si Erdogan te inaguroje ndonje xhami ne Shqiperi. Skandal une quaj pjesmarrjen e ambasadave amerikane apo hollandeze ne promovimin e paradave homoseksuale ne Shqiperi.
"And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"
Ej krenaria e botës islame, Presidenti ynë, prijësi ynë Rexhep Taip Erdogan
Minaret tona mos i lër pa ezan o Allah
Ose thirrni këtu ata që bëjnë mjaltë
Ose mos na lër pa zgjojet e bletëve
Këtu janë pa zë minaret
Vendin që është bërë mysliman mos e lër pa myslimanë o Allah
Këtu trupi im është pa dashuri o Allah
Na jep fuqi, mos e lër pa luftëtarë sheshin e xhihadit o Allah
Vitet që presin heronj, mos i lër pa heronj o Allahu im
Të dimë të dalim kundër armiqve
Neve mos na lër pa shpirt o Allahu im
Ose ndaje vendin e mbetur pa kërrkënd, ose mos na lër pa çoban o Allahu im
Ti mos na lër neve pa ty, pa ujë e pa ajër o Allahu im
Vendin që është pjekur me myslimanë, mos e lër pa myslimanë o Allahu im
E FRIKSHME !!!
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
martini1984 (26-05-2015)
Ah sikur te kthehej edhe nje here heroi yne,
por nuk u kthye asnje qe andej..................!
Ti merrte çingite e ti degdiste andej nga kane ardhur...-me shallvare ne koke!
Mësoi të tjerët me jetën tënde dhe jo me fjalët e tua
Mire kjo vajze se eshte ende kalama dhe se ka idene se cfare ben. Po ata prinder maskarenj qe e kane shtyre te beje dicka te tille, ata cfare rrace e ndyre qenkan?
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
loneeagle (27-05-2015),martini1984 (26-05-2015)
Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 26-05-2015 më 19:11
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
martini1984 (26-05-2015)
E mori turku Shqiprine i vu zjarr...
Shqipetar mos u duk por rri
dhe ha bar.
Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!
Erdogani midis te tjerava tha
...."Me shqiptarin, me boshnjakun, romanin, me këdo që të jeni, silluni mirë, sillini mbarësi njëri-tjetrit. Uniteti i fuqishëm mes nesh do të jetë garancia për ruajtjen e paqe dhe stabilitetit në Ballkan.”
Unitet me ke? me greket? Greku na futi 6 paraushtarake ne kufi per te na vrare.
Unitet me Serbet?????
Ne shekuj s'ka pasur asnjehere unitet me greket as me serbet dhe nuk besoj te kete as ne te ardhmen
sepse komshijte tane greke dhe serbe i ka lene koha mbrapa me mentalitete mesjetare feudale,pretendime territoriale,
dhe jane te pa afte te behen miq.E kane me te lehte te sillen si armiq,te sillen si idiote,me by-the me urrejtje
se sa te krijojne raporte miqesie.Ky mentalitet armiqesor ka kaluar neper breza ne Greqi dhe Serbi i kane hapur shqiptarit
nam te keq ,genjejne/shpifin per shqiptaret dhe kjo eshte kthyer ne nje pseudokulture anti shqiptare qe per fat te keq po pervetsohet
edhe nga brezi i ri ne Greqi dhe Serbi,sepse prindrit greke dhe serbe mesojne femijet se c'jane shqiptaret.
Populli shqiptare ska nevoje dhe nuk i duhen njerez armiqsore idiota dhe megalomane serbe dhe greke.
Me qe ra fjala te fqinjesia ne Ballkan,kroatet sduan ti shohin me sy serbet i urrejne me te drejte sepse serbet jane te poshter.
As sllovenet nuk i duan serbet,as boshnjaket,as rumuni,as hungarezi nuk i do as i duron serbet,sepse jane shume legena si njerez,jane te ulet,te poshter.
Greket i urren turku,me te drejte,turku sdo ti shohe me sy greket,maqedonasit i urrejne greket,moldavet qipriotet,maltezet i urrejne greket.
Ja se kush jane greket dhe serbet,nuk them te gjithe por shumica e tyre jane negative dhe nuk meritojne miqesi as unitet.
Fakti qe nje tufe kombesh i urrejne greket dhe serbet flet volume librash se sa te poshter dhe te ulet,no klas,jane serbet dhe greket.
Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 26-05-2015 më 21:19
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Sa qesharake:.....!
Serbet dhe greket te prapambetur kurse turr-qit na qenkan popull i perparuar, pale edhe boshnjaket jane te perparuar...
Kurse maltezet, molldavet dhe qipriotet..., o Perendi na shpeto nga gomeret qe flasin shqip dhe zemra u rreh tyrkçe...!
Kush molldave ata te Besarabise? Kush qipriot ata te Veriut te pushtuar nga turr-qite!? Kush jane pra keta popuj qe na paskan urrejtje per serbet dhe greket???
Shko mer daj se po le nam! Mos u fry si gjel deti, se edhe po te ishe turk, nuk do ta mbante kandari aq sa po flet:::.....
Serbet jane si jane,por jane nja njeqind vjet perpara te gjithe popujve qe ti numerove..., perfshi fatkeqesisht edhe neve, nga te dyja anet e Drinit.
Kurse greket jane themelues te Bashkesise Evropiane..., po do thuash ti; " jo te gjithe grekerit kane merite per kete" , - Shume dakort!
Ata konsiderohen si themel i mentalitetit evropian, per kete flet gjithe bota deri ne ishujt e Paqesorit!
Pra mos i pergjitheso gjerat, pasi kalon ne eksitim ndjenjash, duke deformuar realitetin.Ekstremizmi yt prej filo-erdogani te ben qesharak, pasi harron qe je shqiptar e jo turk!
Nese greket dhe serbet jane te keqinj, nuk kam asgje kunder, por te pakten ata nuk vrasin njeri-tjetrin per te huajt........, neve po, per hir te anadollakeve e kemi bere,
turr-qite e stambollit dhe ankarase jane armiq te betuar te Perendimit dhe popullit shqiptar! Pra nuk ka krahasim, edhe pse i sheh me syte e vegjel anadollak gjerat.
Urrejtaja nuk te shpie asgje kundi,por qe te jetosh ne paqe me ke Zoti ta ka dhene per fqinje...kjo eshte me pare se detyre, dipllomaci, kurse ti fryesh zjarrit pa pushim si e do er-jorgani
sjell mjerim, pasi i gjithe rrajoni na sheh si dele e zeze ose si mize e bardhe..., zgjidh e merr ti, por une dua paqe e jo qe te behet Atdheu im si Palestina!!!
Kush eshte pra kriteri qe ti perdor per kete (te jesh ne denje ose jo per "per miqesi" me shqiptaret), duhet te vish nga Azia dhe te falesh me by..the perpjete!!?!?!???
Te komentosh me kaq urrejtje tregon nivel te ulet diskutimi, pasi ti pergjitheson njerezit dhe je i njeanshem ne gjykim!
Shko mor djale se nuk i shkon nje shqiptari te behet kaq naiv sa te humb memorjen historike..., duke u rreshtuar me kaq zell perkrah armikut historik dhe shkaktarit kryesor
te vuajtjeve dhe mjerimit te perhereshem qe deperton te gjitha trevat ku jetojne shqiptaret..., te pakten ketu nuk ke si te akuzosh grek e serb per prapambetjen tone!!!
Ne fjalet qe ti me aq kompetence deklaron qe; "priderit grek e serb mesojne femijet me urrejtje"..., jam i sigurt qe asnje ketu nuk i beson , duke filluar nga ti vet qe shkruan...
Kush meson nje femije me urrejtje, nje dite do ti kthehet kunder! Por ka edhe te tille, pse jo? - Kur ka midis nesh ka edhe nder ata...., kjo eshte reciproke, vetem 0,01%.
Por qe po te bejme krahasim historik per deme dhe masakra ndaj popullit shqiptar, midis serb e greke bashke nga njera ane dhe turr-qit nga ana tjeter...,
llogaria e dhimbshme eshte shume here shume fish me e larte ne humbje ( njerezore,kulturore,etj ) nga ana turke, ku duhen edhe 500-vjet te tjera kohe paqe
qe Atdheu yne te riperterihet dhe te shkunde definitivisht pluhurin e shkretetirave aziatiko/mongole..., pra po ta perkthenim ne shuma parashe demin qe na kane shkaktuar
turr-qit me aleatet e tyre jevgo-aziatiko-afrikan..., do ti binte te mos kishte asnje borxh Shqiperia , ku do te jepte kredi sikur me qen Zvicra..., por qe realiteti eshte ndryshe!
Te jesh antigrek e antiserb, nuk eshte ndonje gabim i madh, pasi mund te korrigjohet me kohen, por
te jesh filoturk perjetesisht, ky eshte kulmi, nese do ta quajme vehten shqiptar,kaq!
Perpara qe te konsiderohen "miq me shqiptaret" turr-qit, duhet me pare te na rindertojne te gjitha objektet historike qe na kane shkallmuar, te na kthejne te gjitha
dokumentet historike (doreshkrime, orendi ekleziale, objekte te mirefillta artistike dhe te identietit tone evropian) qe na kane grabitur, shkaterruar dhe shitur neper duart
e atyre qe me shume ofronin asaj kohe..., te na kthejne te gjitha kishat, amfiteatrot, keshtjellat, te gjithe objektet dhe infrastruktuarat mesjetare qe sot nuk kane lene
asnje gjurme, sikur neve te kishim ardhur vertete nga hena e jo te ishim vendali (autoktone )..., kete kane bere na kane zhdukur 1500 vjet histori, kane ç'farosur breza shqiptaresh!
Kur te na kthejne te gjitha ato qe thashe dhe ato qe nuk shkrojta, te bejme hesapet me qindra mijera humbje njerezore ne peseqindvjet , ku me pastaj te marrim e te diskutojme!|
Shpresoj te mos krijohet polemike apsurde, pasi nuk mbaj anen e as'kujt, por qe nuk rreshtohem me armikun N°1 te shqipes me dy krena. Ti themi bukes buke, e hasmit hasem...
Pershendetje
Mësoi të tjerët me jetën tënde dhe jo me fjalët e tua
Nuk mund ta shaje turkun pa mburrur grekun e serbin?
Pervec kesaj kane filluar qe edhe shkrimet e tabelave neper vepra kulti si fillim t'i shkruajne turqisht dhe pastaj ne gjuhen shqipe. Turp i madh per Zotin ne cfare gjendje jemi katandisur. Turqia ka 30 milione kurde dhe deri dje nuk kishin te drejte te flisnin ne gjuhen e tyre as ne pazar ndersa neve shtet sovran gjoja lejojme qe gjuha e tjereve te jete e para ne tabela ndersa e jona si dicka e dores dyte.
![]()
No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future
arbereshi_niko (27-05-2015),loneeagle (27-05-2015)
Krijoni Kontakt