Se kam shum idene per keta bike gangs. Ketu ne NY mbaj mend vetem nje lajm para co koshe qe ishte nje grup qe autostrade qe i ben si te forte nje makine, dhe i mori para ai kur ju mblodhen rrotull per ta rraf![]()
Se kam shum idene per keta bike gangs. Ketu ne NY mbaj mend vetem nje lajm para co koshe qe ishte nje grup qe autostrade qe i ben si te forte nje makine, dhe i mori para ai kur ju mblodhen rrotull per ta rraf![]()
E kam pare ate video po nuk behet fjale per ate lloj gang. Ata ne fakt ishin motorista qe ngisnin sport bikes ose speed bikes. Ndersa keta qe jane bike gangs keta gjithmone ngasing choppers (Harley Davidson mainly). Duke qene se jetoj ne Toronto qe ka koncentrimin me te madh ne bote te Hells Angels, shpesh me qellon t'i shoh keto bikers madje kam shkuar dhe ne clubs qe administrohen prej tyre.
Keto bikes ngasin (te pakten ketu ne North America)
![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Kjo meposhte eshte Friday 13th ne Port Dover (cdo vit), rreth 40 min nga Toronto. Kam qene disa here dhe eshte pamje fantastike. Mblidhen bikers nga gjithe bota e sidomos MC e fuqishme kriminale.
edhe femrat bikers jane te egra...lol
![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
kushedi ca trafiku behet :/
Ce pyet. Ne fakt eshte pamje e rralle. Nuk te qellon perdite te shohesh mbi 2 mije Harley Davidson ne rrjesht per 2. Behet vija e gjate me kilometra![]()
Ca fenomene sociale dhe ligje rregulla ne amerike nuk kane llogjike.
Shteti ne Teksas por edhe shtete te tjera lejojne grupimin,lejojne krijimin
e grupeve te gangstereve.Lejohet me ligj qe te formosh nje grup gangosh.
Pse lejohet nuk ka llogjike sepse keto grupe jane te prirura per te bere krime
dhe skandale publike.Atehere pse i lejon????Shteti e di qe shumica e ketyre gangove merren me
droge me arme pa leje me vjedhje,dhune vrasje etj dhe lejon qe keto te behen
grup dhe te sillen rrotull grup dhe bejne cdo lloj pislliku,
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Ca duhet te bej shteti? te ver limit se sa motorra duhet te ecin se bashku?
Krijoni Kontakt