Cdo gje eshte relative...
Nese ato shkolla po shkallojne njerez, me nje fjale sipas erdoganit; "ka lidhje me terroristet"...,
at'here le te mbyllen! Me mire le te pritet dora qe te shtyn ne korrupsion e degradim.
Por qe nuk ka se si te ekzekutojme nje "urdher" ose "deshire" te nje kryeministri te huaj..,
ndonse eshte nga ajo kope njerezish nga vijne edhe invetimet..., kjo nuk e autorizon ate per asgje!
Nuk eshte hera e pare qe ky erdogani ben kerkesa apsurde dhe pretendon gjera neveritese...
erdogani shpreh "deshira skandaloze", deri tek ajo qe te terhiqet ambasadori pasi Papa pohoi boterisht mbi genocidin mbi armenet...,
gje qe nuk ishte ne anteprima, por qe erdoganet jane ata qe edhe ne votime bertisnin;"grate duhet te rrine ne shtepi e te pjellin"!
Ndaj ky erdogani eshte provokues dhe arrogant, por nese neper bote atij nuk ja fusin ... me nder, ne Shqiperi ky erjogani tregon
guxim prej fodulli..., kuptohet ai si nje politikan di ku flet e vertitet..., bash sikur ai proverbi turk"rrukulliset tenxherja e gjeti kapakun"!
Ndaj kush mbron me patriotizem bashkeatdhetarin shqiptar, duhet te mos nenvleresoje njekohesisht faktin qe vendi une eshte i vetmi
qe lejon te pellase nje erjorgan turk, pasi po ta provonte kete ne Hungari ose ne Malte, nuk flasim per superfuqi, do e mbulonin me veze te prishura!!!
Ndaj nuk e ka shume gabim kush me pare eshte indinjuar me pare me popullin tone, me politikanet tane dhe me ne fund me erjorganin...
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-
Pershendetje
Mësoi të tjerët me jetën tënde dhe jo me fjalët e tua
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Perse jane keto shkolla turke ne Tirane?
Ku eshte arsyeja qellimi?
Afrimi mes popujve,lol?
Sikur te isha ne poziten e Erdoganit
Shqiperise do i kisha bere ban dhe nuk do vija
kurre ne Shqiperi per arsyen e thjesht qe kombi shqiptar
ka luftuar per 500 vjet me turq dhe ka vrare me mijra turq pike.
Vizitat e tij dhe te ashtuquajturat perpjekje nga turqit per miqesi
bashkepunim afrim popujsh e pallavra dont make sense.
Popujt jane ne pozita armiqesore.
Presidenti shqiptar duhet ti beje thirrje llogjikes dhe ti beje ban komplet Turqise, te mos lejohet asnje turk te
shkele ne territorin shqiptar,te mbylle
ambasaden shqiptare ne Turqi,terheqe komplet studentet shqiptare nga Turqia dhe te
mos kete asnje marrdhenie me Turqine as tregetare as kulturore asgje.
Turqia na ka vrare,masakruar ne histori,turku ka vrare me shume shqiptare se sa ndonje shtet tjeter i huaj qe ka pushtuar
Shqiperine.Behet fjale per miliona shqiptare te vrare per 500 vjet.
Presidenti dhe kryeministri duhet ti bejne call llogjikes dhe atdhetarise dhe jo te ulen ne nje tavoline me perfaqsues te nje kombi armik.
Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 16-05-2015 më 14:00
≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies
Nga shqiperia nuk u larguam per turisem more ddjale, nga halli ikem te gjithe se e pame qe ai vend nuk behet me ata horra qe e drejtojne, Ika se dua qe femije te mi te kene te ardhme, ti vleresojne per meritat e tyre dhe jo per veset e tyre. Ika se ne shqiperi nuk ekziston e drejta, por vetem korrupsioni...fund e krye. Ika se nuk kam nga ja mbaj per te miren e femijeve te mi. Por kjo nuk do te thote qe ika nga qefi por nga nevoja, ashtu si te gjithe ne emigrantet shqiptare anembane botes. Ti si kujton se nuk do deshim te ishim ne vendin tone? shtepine tone ? por kur kujton se atje akoma te vrasin se ndoshta i shikon shtrember, atehere nuk ke rrugegjidhje. Dhe ti pyet nga ky mllef?
Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
xfiles
Nese doni te dini se ku ka arritur puna ju ftoj te lexoni me poshte poezine qe ka lexuar nje vajze shqiptare per Erdoganin. Eshte per te qare me jevga se ne cfare katastrofe jemi katandisur. Une pervete ndjehem i turperuar qe jam pjese e nje komuniteti te tille qe i thur lavde nje pushtimi te huaj. Patjeter qe si ne cdo kohe edhe atehere ka pasur te mirat dhe keqijat e veta dhe kete e kam shprehur shume here kur bie rasti sepse jo cdo gje ka qene e keqe pkr te thuash se nuk ka qene pushtim kjo eshte marrezi, eshte kulmi i injorances. Per me teper lexoni me poshte: i vrafte gjaku j tere shqiptareve te cilet kane dhene jeten qe ne te jetojme te lire dhe sovran, qe te kemi shtetin dhe gjuhen tone, kenget dhe vallet tona, ritet dhe doket tona. Turp te kene, per me teper lexoni vjershen:
Ti, o Erdoan – nga Brunilda Gjura-Tafili
Sa herë u godite dhe prapë qëndrove,
Deshën të të mposhtin, por kurrë s’u dorëzove.
U munduan të të ulin në çdo mundësi
Por prapë fort u mbajte, ti o Njeri…
Sa herë emri Turqi përmendet,
Veç tek “pushtimi” 500-vjecar iu shkojnë mendjet.
Atë kohë të artë sa do të doja të kthehej,
Kur çdo njeri në qetësi gjendej.
Veç zëri yt ndihet në çdo padrejtësi,
Të gjithë njerëzit sytë i kthejnë tek ti.
Njeriun e drejtë kush nuk e do,
Punën e mirë kush nuk e çmon?
Çdo fjalë e keqe për ty është e kotë,
Kush mendon ndryshe e kupton që në këtë botë.
Si lule në Evropë është nga ti Turqia,
Ia ka frikën gjithë tirania.
Një fjalë jotja e çon peshë Evropën,
E çon peshë Azinë, e çon peshë botën.
Veç vazhdo kështu se po të ka hije,
I ke dhënë botës leksionin e një “Yeni Turkiye”
Asaj Turqie që po ndrit botën,
Që të padrejtëve po ua dridh tokën.
Zoti të dhëntë jetë e shëndet,
Se umeti islam ty të do vërtet.
Këto selame të vijnë nga Kosova e vogël,
Që Islamin nuk lejon të përdoret si lodër.
Ajo Kosovë, zemër e Islamit,
Që u trashëgua sulltan pas sulltanit.
Edhe pse Evropa kufijtë na i lëkundi,
Islamin nga zemrat kurrë s’mundet të na e shkundi…
Brunilda Gjura-Tafili
No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future
Ti ike dhe lejove horrat te kapin vendin. Pse nuk ndenje e te beje te pamunduren, te mos lejoje ardhjen e horrave ?
Apo qe tani qe na qenke rregulluar icik, i jepke te drejten vetes te kesh mllef dhe te quash palaco shqiptaret ?
Gjithsesi, mos valle ky mllefi jot te jep te drejten te quash familjen time, fisin tim, shoket e mi, familjet e tyre, bashkqytetasit e mi, profesoret e mi, studentet e universitetit tim PALACO ?
Jo mor 1-sh jo.
Fajin nuk ta kane shqiptaret ty zotrote.
Une nuk dua t'ia di fare se pse emigrove ti. As qe nuk duhet ta di. Ti bere zgjedhjen tende dhe per kete mua nuk ka c'me duhet.
Por mllefet qe ke zotrote, te vijne prej vetes e jo prej shqiptareve.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Krijoni Kontakt