Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 68
    Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

Për: Gazeta turke: Shqiptarët “pis milet”. Erdogan i fyer nga fotot e Gjergj Kastriot

Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Korcar-L1 kuptohet mllefi qe del nga zori kur i thone. E megjithate sjam dakort kur thua qe ka ikur koha e njerezve te medhenj e me ideale te shenjta. Njerez te tille lindin si nevoje e kohes dhe pikerisht e atyre mjediseve ekstreme qe thua. Heret a vone dhe tek ne do dale me ne fund dikush qe t'i thote ndal marrezise kolektive, parazitizmit, korrupsionit, paturpesise e halabakllekut politik e qeveritar. Dhe jam i sigurt qe kur te vije ajo dite, do kete gjithe popullin me vete.
    Fjalet e tua ne vesh te perendise
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

Dark Angel Maska e smokkie
    Anëtarësuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137

Për: Gazeta turke: Shqiptarët “pis milet”. Erdogan i fyer nga fotot e Gjergj Kastriot

Ajo dite nuk ka per te ardhur kurre.
    Presim te na dali ndonje llotari Amerikane apo te blejme ndonje vize Italiane me lek dhe te zhdukemi nga ky vend i felliqur.

-populli.

Korcar-L1 kuptohet mllefi qe del nga zori kur i thone. E megjithate sjam dakort kur thua qe ka ikur koha e njerezve te medhenj e me ideale te shenjta. Njerez te tille lindin si nevoje e kohes dhe pikerisht e atyre mjediseve ekstreme qe thua. Heret a vone dhe tek ne do dale me ne fund dikush qe t'i thote ndal marrezise kolektive, parazitizmit, korrupsionit, paturpesise e halabakllekut politik e qeveritar. Dhe jam i sigurt qe kur te vije ajo dite, do kete gjithe popullin me vete.
    Cdo gje eshte relative...

Nese ato shkolla po shkallojne njerez, me nje fjale sipas erdoganit; "ka lidhje me terroristet"...,
    at'here le te mbyllen! Me mire le te pritet dora qe te shtyn ne korrupsion e degradim.
    Por qe nuk ka se si te ekzekutojme nje "urdher" ose "deshire" te nje kryeministri te huaj..,
    ndonse eshte nga ajo kope njerezish nga vijne edhe invetimet..., kjo nuk e autorizon ate per asgje!
    Nuk eshte hera e pare qe ky erdogani ben kerkesa apsurde dhe pretendon gjera neveritese...
    erdogani shpreh "deshira skandaloze", deri tek ajo qe te terhiqet ambasadori pasi Papa pohoi boterisht mbi genocidin mbi armenet...,
    gje qe nuk ishte ne anteprima, por qe erdoganet jane ata qe edhe ne votime bertisnin;"grate duhet te rrine ne shtepi e te pjellin"!
    Ndaj ky erdogani eshte provokues dhe arrogant, por nese neper bote atij nuk ja fusin ... me nder, ne Shqiperi ky erjogani tregon
    guxim prej fodulli..., kuptohet ai si nje politikan di ku flet e vertitet..., bash sikur ai proverbi turk"rrukulliset tenxherja e gjeti kapakun"!
    Ndaj kush mbron me patriotizem bashkeatdhetarin shqiptar, duhet te mos nenvleresoje njekohesisht faktin qe vendi une eshte i vetmi
    qe lejon te pellase nje erjorgan turk, pasi po ta provonte kete ne Hungari ose ne Malte, nuk flasim per superfuqi, do e mbulonin me veze te prishura!!!
    Ndaj nuk e ka shume gabim kush me pare eshte indinjuar me pare me popullin tone, me politikanet tane dhe me ne fund me erjorganin...
    -.-.-.-.-.-.-.-.-.-
    Pershendetje
    Mësoi të tjerët me jetën tënde dhe jo me fjalët e tua

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398

Citim Postuar më parë nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    po mire mo rote, keta horrat nga ky popull nuk kane dale? Ky mentalitet horrash po nga ky popull ka dale. Kush i voton keta horra ? populli . perse i voton? per interesa personale

I mungon karakteri
    ti fol per vete shoku.
    nese ke pare bote me sy, do kuptoje qe nuk ka popull me me shume karakter se shqiptaret,
    sigurisht qe ketu bejne perjashtim tipa si ty
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816

Perse jane keto shkolla turke ne Tirane?
    Ku eshte arsyeja qellimi?
    Afrimi mes popujve,lol?
    Sikur te isha ne poziten e Erdoganit
    Shqiperise do i kisha bere ban dhe nuk do vija
    kurre ne Shqiperi per arsyen e thjesht qe kombi shqiptar
    ka luftuar per 500 vjet me turq dhe ka vrare me mijra turq pike.
    Vizitat e tij dhe te ashtuquajturat perpjekje nga turqit per miqesi
    bashkepunim afrim popujsh e pallavra dont make sense.
    Popujt jane ne pozita armiqesore.
    Presidenti shqiptar duhet ti beje thirrje llogjikes dhe ti beje ban komplet Turqise, te mos lejohet asnje turk te
    shkele ne territorin shqiptar,te mbylle
    ambasaden shqiptare ne Turqi,terheqe komplet studentet shqiptare nga Turqia dhe te
    mos kete asnje marrdhenie me Turqine as tregetare as kulturore asgje.
    Turqia na ka vrare,masakruar ne histori,turku ka vrare me shume shqiptare se sa ndonje shtet tjeter i huaj qe ka pushtuar
    Shqiperine.Behet fjale per miliona shqiptare te vrare per 500 vjet.
    Presidenti dhe kryeministri duhet ti bejne call llogjikes dhe atdhetarise dhe jo te ulen ne nje tavoline me perfaqsues te nje kombi armik.
    Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 16-05-2015 më 14:00
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar Maska e JuliusB
    Anëtarësuar
    06-08-2012
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    620

Korcar-L1 kuptohet mllefi qe del nga zori kur i thone.
    E c mllef na paska korcari mer darius ? Pse iu krijua ky mllef ktij ? A mos ka dhene gje shpirtin per shqiptaret ? A mos punon nate e dite per Shqiperine dhe i iku kot ?
    Nga iu grumbullua mllefi ktij ?

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

Citim Postuar më parë nga JuliusB Lexo Postimin
    E c mllef na paska korcari mer darius ? Pse iu krijua ky mllef ktij ? A mos ka dhene gje shpirtin per shqiptaret ? A mos punon nate e dite per Shqiperine dhe i iku kot ?
    Nga shqiperia nuk u larguam per turisem more ddjale, nga halli ikem te gjithe se e pame qe ai vend nuk behet me ata horra qe e drejtojne, Ika se dua qe femije te mi te kene te ardhme, ti vleresojne per meritat e tyre dhe jo per veset e tyre. Ika se ne shqiperi nuk ekziston e drejta, por vetem korrupsioni...fund e krye. Ika se nuk kam nga ja mbaj per te miren e femijeve te mi. Por kjo nuk do te thote qe ika nga qefi por nga nevoja, ashtu si te gjithe ne emigrantet shqiptare anembane botes. Ti si kujton se nuk do deshim te ishim ne vendin tone? shtepine tone ? por kur kujton se atje akoma te vrasin se ndoshta i shikon shtrember, atehere nuk ke rrugegjidhje. Dhe ti pyet nga ky mllef?
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730

Nese doni te dini se ku ka arritur puna ju ftoj te lexoni me poshte poezine qe ka lexuar nje vajze shqiptare per Erdoganin. Eshte per te qare me jevga se ne cfare katastrofe jemi katandisur. Une pervete ndjehem i turperuar qe jam pjese e nje komuniteti te tille qe i thur lavde nje pushtimi te huaj. Patjeter qe si ne cdo kohe edhe atehere ka pasur te mirat dhe keqijat e veta dhe kete e kam shprehur shume here kur bie rasti sepse jo cdo gje ka qene e keqe pkr te thuash se nuk ka qene pushtim kjo eshte marrezi, eshte kulmi i injorances. Per me teper lexoni me poshte: i vrafte gjaku j tere shqiptareve te cilet kane dhene jeten qe ne te jetojme te lire dhe sovran, qe te kemi shtetin dhe gjuhen tone, kenget dhe vallet tona, ritet dhe doket tona. Turp te kene, per me teper lexoni vjershen:

Ti, o Erdoan – nga Brunilda Gjura-Tafili

Sa herë u godite dhe prapë qëndrove,
    Deshën të të mposhtin, por kurrë s’u dorëzove.
    U munduan të të ulin në çdo mundësi
    Por prapë fort u mbajte, ti o Njeri…

Sa herë emri Turqi përmendet,
    Veç tek “pushtimi” 500-vjecar iu shkojnë mendjet.
    Atë kohë të artë sa do të doja të kthehej,
    Kur çdo njeri në qetësi gjendej.

Veç zëri yt ndihet në çdo padrejtësi,
    Të gjithë njerëzit sytë i kthejnë tek ti.
    Njeriun e drejtë kush nuk e do,
    Punën e mirë kush nuk e çmon?

Çdo fjalë e keqe për ty është e kotë,
    Kush mendon ndryshe e kupton që në këtë botë.

Si lule në Evropë është nga ti Turqia,
    Ia ka frikën gjithë tirania.

Një fjalë jotja e çon peshë Evropën,
    E çon peshë Azinë, e çon peshë botën.

Veç vazhdo kështu se po të ka hije,
    I ke dhënë botës leksionin e një “Yeni Turkiye”

Asaj Turqie që po ndrit botën,
    Që të padrejtëve po ua dridh tokën.

Zoti të dhëntë jetë e shëndet,
    Se umeti islam ty të do vërtet.

Këto selame të vijnë nga Kosova e vogël,
    Që Islamin nuk lejon të përdoret si lodër.

Ajo Kosovë, zemër e Islamit,
    Që u trashëgua sulltan pas sulltanit.

Edhe pse Evropa kufijtë na i lëkundi,
    Islamin nga zemrat kurrë s’mundet të na e shkundi…

Brunilda Gjura-Tafili
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

i/e regjistruar Maska e JuliusB
    Anëtarësuar
    06-08-2012
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    620

Citim Postuar më parë nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    Nga shqiperia nuk u larguam per turisem more ddjale, nga halli ikem te gjithe se e pame qe ai vend nuk behet me ata horra qe e drejtojne, Ika se dua qe femije te mi te kene te ardhme, ti vleresojne per meritat e tyre dhe jo per veset e tyre. Ika se ne shqiperi nuk ekziston e drejta, por vetem korrupsioni...fund e krye. Ika se nuk kam nga ja mbaj per te miren e femijeve te mi. Por kjo nuk do te thote qe ika nga qefi por nga nevoja, ashtu si te gjithe ne emigrantet shqiptare anembane botes. Ti si kujton se nuk do deshim te ishim ne vendin tone? shtepine tone ? por kur kujton se atje akoma te vrasin se ndoshta i shikon shtrember, atehere nuk ke rrugegjidhje. Dhe ti pyet nga ky mllef?
    Ti ike dhe lejove horrat te kapin vendin. Pse nuk ndenje e te beje te pamunduren, te mos lejoje ardhjen e horrave ?
    Apo qe tani qe na qenke rregulluar icik, i jepke te drejten vetes te kesh mllef dhe te quash palaco shqiptaret ?
    Gjithsesi, mos valle ky mllefi jot te jep te drejten te quash familjen time, fisin tim, shoket e mi, familjet e tyre, bashkqytetasit e mi, profesoret e mi, studentet e universitetit tim PALACO ?
    Jo mor 1-sh jo.
    Fajin nuk ta kane shqiptaret ty zotrote.
    Une nuk dua t'ia di fare se pse emigrove ti. As qe nuk duhet ta di. Ti bere zgjedhjen tende dhe per kete mua nuk ka c'me duhet.
    Por mllefet qe ke zotrote, te vijne prej vetes e jo prej shqiptareve.

Citim Postuar më parë nga JuliusB Lexo Postimin
    Julius fola per mllefin tim, tendin te te gjitheve. Pash zotin, lere se si shprehet korcari se nuk eshte tema per ate pune. Sejcili ka mendimin e tij. Sdo mbushen 2 faqe duke kundershtuar menyren sesi u shpreh nje antar.

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •