Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 68

Për: Gazeta turke: Shqiptarët “pis milet”. Erdogan i fyer nga fotot e Gjergj Kastriot

Citim Postuar më parë nga Meriamun Lexo Postimin

Këto selame të vijnë nga Kosova e vogël,
    Që Islamin nuk lejon të përdoret si lodër.

Ajo Kosovë, zemër e Islamit,
    Që u trashëgua sulltan pas sulltanit.

Edhe pse Evropa kufijtë na i lëkundi,
    Islamin nga zemrat kurrë s’mundet të na e shkundi…

Brunilda Gjura-Tafili

E frikshme. Me te vertete e frikshme...

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

Për: Gazeta turke: Shqiptarët “pis milet”. Erdogan i fyer nga fotot e Gjergj Kastriot

Citim Postuar më parë nga JuliusB Lexo Postimin
    Ti ike dhe lejove horrat te kapin vendin. Pse nuk ndenje e te beje te pamunduren, te mos lejoje ardhjen e horrave ?
    Apo qe tani qe na qenke rregulluar icik, i jepke te drejten vetes te kesh mllef dhe te quash palaco shqiptaret ?
    Gjithsesi, mos valle ky mllefi jot te jep te drejten te quash familjen time, fisin tim, shoket e mi, familjet e tyre, bashkqytetasit e mi, profesoret e mi, studentet e universitetit tim PALACO ?
    Jo mor 1-sh jo.
    Fajin nuk ta kane shqiptaret ty zotrote.
    Une nuk dua t'ia di fare se pse emigrove ti. As qe nuk duhet ta di. Ti bere zgjedhjen tende dhe per kete mua nuk ka c'me duhet.
    Por mllefet qe ke zotrote, te vijne prej vetes e jo prej shqiptareve.
    A nuk eshte faji i shqiptareve qe shqiperia eshte ne kete gjendje?...... eshte , te vjen apo ste vjen mire ty apo mua apo ndonje tjetri bashke! Pikem uhabeti se po e gjjasim kot se koti. Ju qe keni ngelur atje , ju uroj kurajo dhe shendet.
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-05-2015
    Postime
    4

Mos ngjit urrejtje me ksi shkrime te pa verteta

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

Nese doni te dini se ku ka arritur puna ju ftoj te lexoni me poshte poezine qe ka lexuar nje vajze shqiptare per Erdoganin. Eshte per te qare me jevga se ne cfare katastrofe jemi katandisur. Une pervete ndjehem i turperuar qe jam pjese e nje komuniteti te tille qe i thur lavde nje pushtimi te huaj. Patjeter qe si ne cdo kohe edhe atehere ka pasur te mirat dhe keqijat e veta dhe kete e kam shprehur shume here kur bie rasti sepse jo cdo gje ka qene e keqe pkr te thuash se nuk ka qene pushtim kjo eshte marrezi, eshte kulmi i injorances. Per me teper lexoni me poshte: i vrafte gjaku j tere shqiptareve te cilet kane dhene jeten qe ne te jetojme te lire dhe sovran, qe te kemi shtetin dhe gjuhen tone, kenget dhe vallet tona, ritet dhe doket tona. .

Po pse kjo tjetra ketu qe e beri turkun te perlotet

Ej krenaria e botës islame, Presidenti ynë, prijësi ynë Rexhep Taip Erdogan
    Minaret tona mos i lër pa Ezan o Allahu im
    Ose thirrni këtu ata që bëjnë mjaltë
    Ose mos na lër pa zgjojet e bletëve
    Këtu janë pa zë minarët
    Vendin që është bërë mysliman mos e lër pa mysliman o Allahu im
    Këtu trupi është pa dashuri o Allahu im
    Na jep fuqi, mos e lër pa luftëtarë sheshin e xhihadit o Allahu im
    Vitet që presin heronj, mos i lër pa heronj o Allahu im
    Të dimë të dalim kundër armiqve
    Neve mos na lër pa shpirt o Allahu im
    Ose ndaje vendin e mbetur pa kërkënd, ose mos na lër pa coban o Allahu im
    Ti mos na lër neve pa ty, pa ujë e pa ajër o Allahu im
    Vendin që është pjekur me myslimanë, mos e lër pa myslimanë o Allahu im

” Ne therrasim me ze te ulet,Ti minaret mos i le pa ezan o Allahu im. Atdheun qe eshte gatuar me myslimanizem, mos e le pa mysliman o Allahu im. Ne rruget e te nesermes edhe vitet mos i le pa Ramazan o Allahu im “
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

Citim Postuar më parë nga Kreshta Lexo Postimin
    Mos ngjit urrejtje me ksi shkrime te pa verteta
    Cilat shkrime jane te paverteta?

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816

Nese doni te dini se ku ka arritur puna ju ftoj te lexoni me poshte poezine qe ka lexuar nje vajze shqiptare per Erdoganin. Eshte per te qare me jevga se ne cfare katastrofe jemi katandisur. Une pervete ndjehem i turperuar qe jam pjese e nje komuniteti te tille qe i thur lavde nje pushtimi te huaj. Patjeter qe si ne cdo kohe edhe atehere ka pasur te mirat dhe keqijat e veta dhe kete e kam shprehur shume here kur bie rasti sepse jo cdo gje ka qene e keqe pkr te thuash se nuk ka qene pushtim kjo eshte marrezi, eshte kulmi i injorances. Per me teper lexoni me poshte: i vrafte gjaku j tere shqiptareve te cilet kane dhene jeten qe ne te jetojme te lire dhe sovran, qe te kemi shtetin dhe gjuhen tone, kenget dhe vallet tona, ritet dhe doket tona. Turp te kene, per me teper lexoni vjershen:

Ti, o Erdoan – nga Brunilda Gjura-Tafili

Sa herë u godite dhe prapë qëndrove,
    Deshën të të mposhtin, por kurrë s’u dorëzove.
    U munduan të të ulin në çdo mundësi
    Por prapë fort u mbajte, ti o Njeri…

Sa herë emri Turqi përmendet,
    Veç tek “pushtimi” 500-vjecar iu shkojnë mendjet.
    Atë kohë të artë sa do të doja të kthehej,
    Kur çdo njeri në qetësi gjendej.

Veç zëri yt ndihet në çdo padrejtësi,
    Të gjithë njerëzit sytë i kthejnë tek ti.
    Njeriun e drejtë kush nuk e do,
    Punën e mirë kush nuk e çmon?

Çdo fjalë e keqe për ty është e kotë,
    Kush mendon ndryshe e kupton që në këtë botë.

Si lule në Evropë është nga ti Turqia,
    Ia ka frikën gjithë tirania.

Një fjalë jotja e çon peshë Evropën,
    E çon peshë Azinë, e çon peshë botën.

Veç vazhdo kështu se po të ka hije,
    I ke dhënë botës leksionin e një “Yeni Turkiye”

Asaj Turqie që po ndrit botën,
    Që të padrejtëve po ua dridh tokën.

Zoti të dhëntë jetë e shëndet,
    Se umeti islam ty të do vërtet.

Brunilda Gjura-Tafili
    Erdogani eshte pushtetar/politikan dhe jo
    Hoxhe,as perfaqsuesi me i larte i fese myslimane.
    Kjo femra qe ka shkruar kete poezine eshte komplet debile.
    Ai ka thene shkolla ka lidhje me terroristet......
    qe do te thote hetoni zbuloni dhe kapini pike....
    Cna ngaterroni me fene..
    meqe ra fjala te feja...... islamizmi nuk ka ekzistuar ne Shqiperi.
    Ate e futi turku me pushtimin dhe sundimin 500 vjet.
    Para pushtimit turk komplet shqiperia dhe kosova ishte komplet katolike
    dhe kishte marre pjese te kultures romake nga feja katolike e romes dhe venedikut.
    Feja e vertete e shqiptareve eshte katolicizmi pike.Nuk dua ta degjoj pashko vasen qe thote shqiptaria sepse eshte
    deklarate jo realiste thjesht nje deklarate patriotike.
    Nje pjese te fajit pse kombi jone nuk eshte i avancuar ne kulture dhe ekonomi sic jane Italia,Gjermania, Anglia,Franca eshte
    pushtimi turk qe futi ne shqiperi mentalitetin e prapambetur mesjetar dhe kulturen e qelbur anadollake myslimane,qe indoktrinoi zakone tradita me efekt shume negativ
    per zhvillimin dhe progresin.Turku futi dembelizmin te shqiptaret, corganizimin,abuzimin me grate ,guzhinen e keqe,si pjese e kultures me nje fjale gjera shume negative Nje pjese e fajit i takon turkut.
    Ku jane historianet/arkeologet e forumit?
    A ka pasur Xhami ne Shqiperi dhe Kosove perpara pushtimit turk ne shekullin e 15(vitet 1400)
    Pergjigja eshte jo,xhamite nuk kane ekzistuar
    Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 16-05-2015 më 23:25
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398

Citim Postuar më parë nga benseven11 Lexo Postimin
    Perse jane keto shkolla turke ne Tirane?
    Ku eshte arsyeja qellimi?
    Afrimi mes popujve,lol?
    Sikur te isha ne poziten e Erdoganit
    Shqiperise do i kisha bere ban dhe nuk do vija
    kurre ne Shqiperi per arsyen e thjesht qe kombi shqiptar
    ka luftuar per 500 vjet me turq dhe ka vrare me mijra turq pike.
    Vizitat e tij dhe te ashtuquajturat perpjekje nga turqit per miqesi
    bashkepunim afrim popujsh e pallavra dont make sense.
    Popujt jane ne pozita armiqesore.
    Presidenti shqiptar duhet ti beje thirrje llogjikes dhe ti beje ban komplet Turqise, te mos lejohet asnje turk te
    shkele ne territorin shqiptar,te mbylle
    ambasaden shqiptare ne Turqi,terheqe komplet studentet shqiptare nga Turqia dhe te
    mos kete asnje marrdhenie me Turqine as tregetare as kulturore asgje.
    Turqia na ka vrare,masakruar ne histori,turku ka vrare me shume shqiptare se sa ndonje shtet tjeter i huaj qe ka pushtuar
    Shqiperine.Behet fjale per miliona shqiptare te vrare per 500 vjet.
    Presidenti dhe kryeministri duhet ti bejne call llogjikes dhe atdhetarise dhe jo te ulen ne nje tavoline me perfaqsues te nje kombi armik.
    Ti je politikan i mirefillte.
    Kombi yne do shpetoje vetem kur ti te behesh president i shqiptareve,
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Nese doni te dini se ku ka arritur puna ju ftoj te lexoni me poshte poezine qe ka lexuar nje vajze shqiptare per Erdoganin. Eshte per te qare me jevga se ne cfare katastrofe jemi katandisur. Une pervete ndjehem i turperuar qe jam pjese e nje komuniteti te tille qe i thur lavde nje pushtimi te huaj. Patjeter qe si ne cdo kohe edhe atehere ka pasur te mirat dhe keqijat e veta dhe kete e kam shprehur shume here kur bie rasti sepse jo cdo gje ka qene e keqe pkr te thuash se nuk ka qene pushtim kjo eshte marrezi, eshte kulmi i injorances. Per me teper lexoni me poshte: i vrafte gjaku j tere shqiptareve te cilet kane dhene jeten qe ne te jetojme te lire dhe sovran, qe te kemi shtetin dhe gjuhen tone, kenget dhe vallet tona, ritet dhe doket tona. Turp te kene, per me teper lexoni vjershen:

Ti, o Erdoan – nga Brunilda Gjura-Tafili

Sa herë u godite dhe prapë qëndrove,
    Deshën të të mposhtin, por kurrë s’u dorëzove.
    U munduan të të ulin në çdo mundësi
    Por prapë fort u mbajte, ti o Njeri…

Sa herë emri Turqi përmendet,
    Veç tek “pushtimi” 500-vjecar iu shkojnë mendjet.
    Atë kohë të artë sa do të doja të kthehej,
    Kur çdo njeri në qetësi gjendej.

Veç zëri yt ndihet në çdo padrejtësi,
    Të gjithë njerëzit sytë i kthejnë tek ti.
    Njeriun e drejtë kush nuk e do,
    Punën e mirë kush nuk e çmon?

Çdo fjalë e keqe për ty është e kotë,
    Kush mendon ndryshe e kupton që në këtë botë.

Si lule në Evropë është nga ti Turqia,
    Ia ka frikën gjithë tirania.

Një fjalë jotja e çon peshë Evropën,
    E çon peshë Azinë, e çon peshë botën.

Veç vazhdo kështu se po të ka hije,
    I ke dhënë botës leksionin e një “Yeni Turkiye”

Asaj Turqie që po ndrit botën,
    Që të padrejtëve po ua dridh tokën.

Zoti të dhëntë jetë e shëndet,
    Se umeti islam ty të do vërtet.

Brunilda Gjura-Tafili
    Kush e lexon dhe nuk i rrenqethet mishi....
    NUK ESHTE SHQIPTAR!!!
    Mësoi të tjerët me jetën tënde dhe jo me fjalët e tua

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Erdhi Erdogani...shkoi Erdogani... Bla, bla, bla... Ai kishte nevoje per markeeting dhe te perçaje shqiptaret edhe nje here.

Diçka qe me befasoje me shume ishte reagimi i Berishes!!!!

Berisha i reagon Erdoganit: Osmanët ishin pushtues - feja e shqiptarit është shqiptaria

Ish-kryeministri i Shqipërisë, Sali Berisha ka reaguar ndaj deklaratave te presidentit të Turqisë Taip Erdogan, të bërë gjatë vizës në Tiranë. Berisha në profilin e tij në Facebook ka thënë se Osmanët ishin pushtues, dhe siç thotë ai feja e shqiptarit është shqiptaria." Janë jo te paket ata qe gabimisht mendojnë se dogmën tone "feja e shqiptarit është shqiptaria" e kemi trashëgim nga diktatura hoxhiste. Jo, absolutisht jo. Ajo është dhe ka qene shekuj me pare lejtmotiv i unitetit kombëtar te shqiptarëve", ka shkruar Berisha.

Ky është postimi i plotë i Berishës në Facebook:

Presidenti Erdogan ne Tirane kerkoi thjesht ato qe Rama i premtoi atij para zgjedhjeve!

Te dashur miq, vizita e presidentit te Turqise mike, Erdogan, ne Tirane eshte nje ngjarje rendesishme e mirepritur dhe nje kontribut i madh ne marredheniet tradicionale miqesore midis dy vendeve dhe dy kombeve tona. Turqia eshte nje vend mik, qe gjate 102 viteve shtet te pavarur shqiptar, ka dhene vetem vendime ne mbeshtetje te Shqiperise dhe kombit shqiptar. Pas renies se perdes se hekurt, Turqia i ka dhene nje ndihme te madhe te gjithanshme ne rrafshin bilateral dhe multilateral Shqiperise dhe nje mbeshtetje te fuqishme shqiptareve ne Kosove per pavaresine. Diplomacia turke ka qene nder me aktivet ne perpjekjet dhe lobimin e saj per njohjet nderkombetare te Kosoves. Investimet turke kane njohur shumfishim gjate 10 viteve te fundit. Vendet tona ndajne shekuj ne te njejten Perandori.

Sigurisht otomanet nuk erdhen ne trojet tona si çlirimtare por si pushtues, mirepo elita imperiale me origjine shqiptare vinte e dyta ne drejtimin e Perandorise. Kesaj elite i perkiste edhe Ismail Bej Vlora, dhe njeri prej burrave me te medhenj te njerezimit te te gjitha kohrave, themeluesi i Turqise moderne, Kemal Ataturk. Ne Turqi jetojne dhe sot, ndofta dy here me shume shqiptare se sa ne Shqiperi. Se ketejmi pra lidhjet tona te gjakut me kombin turk, po e them kete se puritanet tane kalojne ne histeri kur flitet edhe per keto lidhje, te cilat kombi yne si komb emigracioni i ka dhe me kombe te tjera. Ne kete kontekst pa medyshje Turqia eshte nje vend mik, partner strategjik vertet i rendesishem, miqesia dhe bashkepunimi me te cilin eshte nje interes kombetar strategjik mbi te cilin eshte bazuar dhe bazohet bashkepunimi i ngushte e i gjithanshem midis vendeve tona.

Duke thene kete, duhet sqaruar se per shqiptaret, qe kane dhe do te kene gjithnje si partner stategjik me kryesor SHBA, i nje rendesie te madhe e te veçante eshte partneriteti strategjik me Italine, Gjermanine, Francen, Britanine e Madhe, Austrine e vende te tjera, natyrisht perfshire ketu Greqine me kusht qe ky vend te heqi ligjin e Luftes me Shqiperine.

Nuk u ndala rastesisht ne partneritetin strategjik por per shkak te reagimeve dhe mishmashit qe krijoi Rama pas vizites se tij ne Turqi, ku iu duk se zbuloi Ameriken apo mesoi per here te pare nocionin e partneritetit strategjik dhe i meshoi aq shume marreveshjes se partneritetit strategjik me Turqine saqe axhamiu dy meterlik, ne programin qeveritar, mezi shkruajti dy rrjeshta per bashkepunimin me Gjermanine, Francen, Britanine.

Vizita e Presidentit Erdogan vjen ne traditen e marredhenieve te gjithanshme shume te mira qe ekzistojne midis dy vendeve tona. Nga viti 1992 deri sot, çdo president i Republikes turke ka vizituar Tiranen si nje mik i madh dhe i çmuar. Keshtu erdhi dhe u prit edhe Presidenti Erdogan dhe marreveshjet qe u firmosen, forumi i perbashket i biznesit ishin te rendesishme. Natyrisht nuk mund te injorohet se disa deklarata te tij ngjallen reagime dhe kritika, te cilat ne teresi nuk kane te bejne aspak me ndienja anti-turke por kane te bejne me bindjet e verteta dhe te drejta te autoreve te tyre, se kur eshte puna per kualifikimin, grupe apo levizje terroriste, ka nje kuader ligjor dhe institucion nderkombetar per kualifikimin e tyre.

Keshtu, me te drejte ngjalli reagim kerkesa e tij ne takimet e nivelit me te larte, por edhe e bere publikisht, per ndalimin ne Shqiperi e te gjitha veprimtarive te levizjes Hyzmet, si nje levizje terroriste.

Ketu me duhet t'u them autoreve te shkrimeve se, Presidenti Rexhep Taip Erdogan nuk kerkoi asgje me teper veçse cfare i kishte premtuar pik per pik Edi Rama para zgjedhjeve ne viziten e tij, qe une e kam quajtur si vizita e synetit politik te Rames. Edi Rama, axhami ne politik por nastradin ne genjeshtra, mashtroi Erdoganin me zotimin e tij per te fshire nga faqja e Shqiperise institucionet e lidhura me levizjen Hyzmet dhe mbeshtetjen me vote ne OKB per qendrimin e Turqise ndaj konfliktit Izrealito - Palestinez. Po keshtu, Rama, ky genjeshtar boteror i politikes, do te mashtronte me vone administraten e SHBA dhe OKB e mbare boten per armet kimike siriane.

Ndaj duke bere publike kerkesen e tij, Presidenti Erdogan shprehu qendrimin e tij ndaj nje mashtrimi te Edi Rames, i cili nxorri ministren e arsimit per te garantuar shqiptaret se institucionet arsimore qe kerkoi presidenti Erdogan nuk do mbyllen. Ndersa sot, ne nje interviste te tij ne mediat turke, Presidenti Erdogan pohon se Rama i premtoi perseri ndalimin e veprimtarive te levizies Hyzmet ne Shqiperi. Mirepo mesa duket, Presidenti nuk e ka te qarte se Nastradin Hoxhes i ka mbetur vetem varri bosh ne Turqi dhe se ai ka rilind e drejton aktualisht qeverine shqiptare. Keshtu qe do iu lutesha autoreve te shkrimeve, te mbajne parasysh shkakun e thelle te ketyre reagimeve dhe se kemi te bejme thjeshte me nje mashtrim te Edi Rames.

Deklarata e presidentit Erdogan per vellezer musliman nga Adriatiku ne murin kinez, ishte nje deklarate qe nuk i pershtatet realitetit shqiptar, nuk ishte ne vendin e duhur. Ne jemi nje komb pluri-religjioz. Ne kete konekst cdo deklarate me nuance fetare, e cilitdo lider musliman apo i krishter, duhet te kete parsysh se ajo mirepritet vetem kur ajo pranohet konsensualisht, me kete dua te them qe nuk lendon shqiptaret e te gjitha besimeve. Ne dallim nga shume e shume kombe te tjera, feja per kombin shqiptar nuk eshte dhe nuk ka qene element i identitetit kombetar. Ne shqiptaret, si shtylla kryesore te provuara te identitetit kombetar, kemi gjakun dhe gjuhen. Jane jo te paket ata qe gabimisht mendojne se dogmen tone "feja e shqiptarit eshte shqiptaria" e kemi trashegim nga diktatura hoxhiste. Jo, absolutisht jo. Ajo eshte dhe ka qene shekuj me pare lejtmotiv i unitetit kombetar te shqiptareve. Pervec ketyre, duhet kuptuar se Islami yne eshte islam europian dmth eshte Islam i natyralizuar dhe ne harmoni te plote me vlerat dhe parimet e qyteterimit perendimor. Ne nje botim te dekreteve te Sulltanit dhe disa raporteve te tjera, nje dokument tregon se Porta njoftohet se "ne Durres kishte shume martesa midis muslimaneve dhe katolikeve dhe se Konsulli i nje vendi te krishtere i kerkon Ipeshkvit qe te marrin masa per te mos i lejuar kete. Ipeshkvi i pergjigjet se punet e dashurise martesore jane punet e Zotit dhe ne nuk mund te nderhyme".

Se fundmi do ndalem pak ne nocionin e vllazerise nga muri Kinez ne Adriatik. Duhet te theksoj se ky realitet i dikurshem perendorak nuk ekziston. Dihet se nga Bosfori ne murin kinez, ne teresi kemi nje vazhdimesi te kombeve turke. Kurse kombi shqiptar ne Adriatik nuk eshte i kesaj familje dhe ne antropologji, gjenetik kulture, ka origjine krejt tjeter e po keshtu ka afrimi me grupe krejt tjeter kombesh.

Duke perfunduar, une mirepres firmosjen e dokumentit te bashkepunimit strategjik me Turqine ne te gjitha fushat me interes te ndersjellte. Ne kete kuader mbledhjet e perbashketa te qeverive i konsideroj vertete te dobishme. Nje dokument te tille Shqiperia por dhe vende tjera te Ballkanit e kane firmosur prej vitesh me Italine mike. Sikunder dua te theksoj se Shqiperia ndaj problemeve te Lindjes se Mesme dhe problemeve te sigurise ne teresi, duhet te mbeshtesi pa ekivok qendrimet e aleatit te saj kryesor strategjik SHBA-ve, te cilat kane dhe pergjegjesite me kryesore per sigurine ne bote.

Se fundi me duhet te them, te pohoj se pavaresisht nga genjeshtrat, Rama ka ndienja miqesore dhe e do Turqine mike, por problemi i tij eshte i tmerrshem, se ai adhuron Nastradinin! sb

http://www.gazetaexpress.com/lajme/b...ptaria-101413/
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1

Gjergj Kastrioti u hoq nga presidenti.
    Ky eshte fakti me i rende i vizites se erdoganit. Dhe sot ka ardhur koha te shoshiten gjerat. O me Gjergj Kastriotin heroin kombetar, o me erdoganin dhe sulltanet,.. rruge te mesme nuk ka....
    Jam kunder cdo lloj kontakti ma ata qe na kane perdhunuar per 500 vjet, edhe pse i kam falur,.
    Gjergj Kastrioti eshte Shenjtor ORTHODHOKS. Dhe ka ardhur koha te kanonizohet. Edhe nese shqiptaret nuk e duan, ne orthodhokset duhet ta nderojme si shenjtor.
    Duaje te afermin tend si veten

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •