Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 68
    Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730

Për: Gazeta turke: Shqiptarët “pis milet”. Erdogan i fyer nga fotot e Gjergj Kastriot

Citim Postuar më parë nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    Kemi palaco popull qe i voton. Si do shtrosh ashtu dhe do flesh. Cdo popull e meriton qeverine e tij.
    O korca, sipas nje statistike zyrtare te Instatit, e konkluduar me 1 Janar 2015 rezulton qe popullsia e Shqiperise eshte 2 milion e 893 mije banore, prej te cileve 53% jeton ne zonat urbane ndersa pjesa tjeter ne zonat rurale. Duke pasur parasysh se ne cfare gjendje ekonomike dhe sociale ndodhen zonat rurale nuk eshte aspak e cuditshme qe njerezit nuk kane aspak idene se per cfare votojne dhe kujt ja japin legjitimitetin qe ti perfaqesoje. Prandaj qe nuk eshte i gjithe faji i fshatarit te shkrete i cili nuk kupton fjalet e medhaja te palo politikaneve.
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

i/e regjistruar Maska e JuliusB
    Anëtarësuar
    06-08-2012
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    620

Për: Gazeta turke: Shqiptarët “pis milet”. Erdogan i fyer nga fotot e Gjergj Kastriot

po mire mo rote, keta horrat nga ky popull nuk kane dale? Ky mentalitet horrash po nga ky popull ka dale. Kush i voton keta horra ? populli . perse i voton? per interesa personale

I mungon karakteri
    Po ta them dhe 1 here populli nuk udheheq por udhehiqet.
    1 pyetje : Ca kupton ti me karakter te nje populli ?

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

Nje popull qe shikon pak me larg se hunda e tij. Nje popull qe vlereson te mirin dhe jo keta horrat e koruptuar deri ne palce. Nje popull qe te votoje per te ardhmen e femijeve te tij dhe jo per nje thes me miell apo 10 mije leksh. e keshtu me radhe se nuk kane te sosur. Mjafton te lexosh te perditshmet dhe do shikosh se me cfare exemplaresh perfaqesohet ky popull.

Kur them popull, kam parasysh shumicen, sepse ajo na perfaqeson.
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

4. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Korcar-L1 për postimin:

starbright (16-05-2015)

Kemi palaco popull qe i voton. Si do shtrosh ashtu dhe do flesh. Cdo popull e meriton qeverine e tij.
    Populli nuk mund te jete palaco. Jane individet dhe ata qe spikasin dhe qe kane per detyre te marrin kete popull per dore e t'i tregojne te drejten dhe te gabuaren, jane ata palaco dhe jo nje popull i tere. Nga ky popull ka dale Gjergj Kastrioti, Nene Tereza, Ismail Qemali, Naim Frasheri, Fan Noli, Ahmet Zogu. Nga ky popull kane dale dhe 53 kryeministra e pashallare te larte te Perandorise Osmane. Nga ky popull ka dale dhe Mehmet Aliu, Ali Tepelena si dhe Enver Hoxha. Pra ideja ime eshte qe jane individet ata qe dalin nga populli te cilet ju perket berja e historise (per mire apo per keq). Populli yne ka nxjerre vigane a figura madheshtore qe jane futur ne histori sic ka nxjerre dhe palaco e mjerane qe e kane nxire ate histori. Sot me shume se kurre koha kerkon qe nga ky popull te dale serish dikush i spikatur qe ta udheheqi ne drejtimin e duhur. Edhe une shpesh nxehem dhe shfryhem duke share popullin por te gjithe e dime qe populli eshte thjesht turme (si ne cdo vend tjeter) dhe do sillet si ta mesosh.

Nese nuk duam veten tone skemi si te presim te tjeret te na duan.

6. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Darius për postimin:

Korcar-L1 (15-05-2015)

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730

Nje popull qe shikon pak me larg se hunda e tij. Nje popull qe vlereson te mirin dhe jo keta horrat e koruptuar deri ne palce. Nje popull qe te votoje per te ardhmen e femijeve te tij dhe jo per nje thes me miell apo 10 mije leksh. e keshtu me radhe se nuk kane te sosur. Mjafton te lexosh te perditshmet dhe do shikosh se me cfare exemplaresh perfaqesohet ky popull.

Kur them popull, kam parasysh shumicen, sepse ajo na perfaqeson.
    Te gjitha cfare ke shkruar jane plotesisht te verteta por cila eshte zgjidhja ne rastin konkret. Kush mund ta rregulloje mentalitetin tone te mbrapshte pervecse reformave qe mund ti realizoje klasa politike?

Sic u tha dhe me lart jane njerezit e spikatur te cilet bejne ndryshimin. Te jap shembull konkret rastin e pageses se energjise elektrike, qe deri dy vjet me pare ishte bere e udhes mos te paguaje apo te vidhje, ndersa sot ska me, edhe borxh i gjen dhe shkon i paguan dhe keshtuqe mendesia qe sherbimet e ofruara duhet te paguhen rrenjoset njehere e mire ne mendjen e njerezve. Se perndryshe ca u pa puna, per ca duhet shteti, me mire anarki.

Nuk ka arsye ne bote te justifikoje kerkesen e Erdoganit bere kundrejt nje shteti sovran si shperblim per ndertimin e nje xhamie. Se duam fare ate xhamine sepse kemi sa te duash. Edhe nqs behet ajo do mbese bosh sepse sdo shkoje kush te falet aty. Do thote ndonjeri ku e di ti, une e di sepse ne tirane besimtaret muslimane jane ndare ne tarafe dhe jane bere si skuadra futbolli. Ata te cilet falen tek medreseja shkojne ne pergjithesi vetem aty, kush falet tek tabaket po ashtu, Dine Hoxha po prap hesap ne vete dhe keshtuqe sdo kete ndonje zgjidhje per kete pune. Edhe per bajram perseri ne shesh do te dalin dhe keshtuqe qendra e Tiranes nje nga perlat e vetme arkitekturale ne Shqiperi do rrethohet prej dy kishave dhe xhamise se madhe plus ata dy kullat ne forme karrote, dhe ndoshta frymezohet Edi dhe nderton nje kulle forme banane dhe behemi tamam republike banane.
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

Te me ndjeni, por sic e kam thene dhe me lart, flas per shumicen dhe kur flas per popullin sigurisht e kam fjalen per individed te cilet jane perfaqessues te ketij populli. Kjo pune eshte jo e lagu jo se lagu. Idea eshte se koha e njerzve te medhenj me ideale te shenjta ka ikur me kohe. Njerez me ideale/ endrra gjen vetem ne mjediset extreme.
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

Korcar-L1 kuptohet mllefi qe del nga zori kur i thone. E megjithate sjam dakort kur thua qe ka ikur koha e njerezve te medhenj e me ideale te shenjta. Njerez te tille lindin si nevoje e kohes dhe pikerisht e atyre mjediseve ekstreme qe thua. Heret a vone dhe tek ne do dale me ne fund dikush qe t'i thote ndal marrezise kolektive, parazitizmit, korrupsionit, paturpesise e halabakllekut politik e qeveritar. Dhe jam i sigurt qe kur te vije ajo dite, do kete gjithe popullin me vete.

IT Professionals Maska e Sirius
    Anëtarësuar
    13-11-2002
    Vendndodhja
    Geneve
    Postime
    582

Citim Postuar më parë nga Meriamun Lexo Postimin
    Titulli qe i ke vendosur temes nuk perkon ne asnje pike me permbajtjen e artikullit.
    E solla ashtu siq ishte.

Burimi

Kur flisni per popullin me kujtuat nje thenje te nje proverbi, "Gjdo popull meriton qeverin qe ka" munde ta kundershtojme thenjen e ketij far proverbi vetem per hir te rrespektit qu duhet pas per popullin por mua me duket se ja ka qellu.
    Nothing comes from nothing

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-10-2012
    Postime
    98

osht per t ardh keq...te gjith pop.jan ca ignoranta po ne arrnautet qekemi mo dreit e drejt,Skenderbeu qe gjeneral turk i njones nga dy rrymat qe mbijetonin ne divanin e sulltanit....njona ishte per pehapjen e Islamit deri ke lekurkuqt e Amerikes le mo n Avrop....tjetra qe per forcimin e perandoris n tokat qe ishin i her pri her...Kastrioti qe i ksaj te dytes !!!
    A e di se c do me thon Arrnaut ? Kuptimi mo i pergjithsu ishte qafir,rrefuzues i dinit.i pa fe,kuptimi tjeter,lajkatar i cik ky qe ...rrefuzues me u terheq ka lufta.....trim
    .kshu qe Erdogani duhet t i dije kaq gjo

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816

Sipas artikullit Erdogani ka kerkuar qe te mbyllen shkollat turke në Shqipëri, të cilat sipas tij janë të lidhura me grupime terroriste.
    Erdogani ka kerkuar qe te mbyllen shkollat,nuk ka imponuar.
    Kerkesa e tij ka llogjike pasi keto shkolla na qenkan me lidhje terroriste.
    Nga e di,nga e ka marre Erdogani kete informacion?A ka ndonje fakt Erdogani te vertetoje ate qe thote?
    Kjo duhet verifikuar.
    Ku eshte zoti Tahiri?
    Ministri Tahiri duhet te dergoje cunat e tij dhe bej hetime me themel te shkollat turke pasi qenka nje informacion
    i dhene nga Erdogani me shume shume rendesi.Ku jane keto lidhje terroriste?A ekzistojne vertet lidhje te tilla
    apo eshte nje justifikim i Erdoganit per te detyruar shtetin shqiptar te mbylle shkollat turke.
    Mero Baze flet kot,partneri lindor eshte turku dhe ne jemi partneri perendimor i turkut lol
    Shume idiot
    Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 15-05-2015 më 21:48
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •