Close
Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 64
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-04-2009
    Postime
    368

Vazhdon aksioni policor në Kumanovë, MPB-ja nuk jep detaje

Vazhdon aksioni policor në Kumanovë. Nga të dhëna jo zyrtare ALSAT mëson se numri i të plagosurve është në rritje, 13. Ministria e Punëve të Brendshme, deri në këto momente nuk ofron asnjë informacion zyrtar për ngjarjen në Kumanovë. Në pyetjet e televizionit ALSAT për informacione mbi atë që po ndodh realisht në Kumanovë, numrin e të plagosurve apo viktimave të mundshme, zëdhënësi i policisë Ivo Kotevski, thjesht u përgjigj se “Aksioni është në vijim e sipër. Në momentin më të parë që do të përfundojë, ne do të dalim me deklaratë zyrtare.” Për momentin, ALSAT nuk mundi të arrinte për përgjigje as zëdhënësin e Sektorit për Punë të Brendshme të Kumanovës.

Ndërkaq, në spitalin shtetëror në Shkup, sapo ka mbërritur edhe ministri i shëndetësisë Todorv.
    Nuk lejohen adresa Interneti ne Firme. Stafi i Forumit.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-04-2009
    Postime
    368

Për: Vazhdon aksioni policorë në Kumanovë, MPB-ja nuk jep detaje

Kumanovë, 9 maj- Gjendja në Kumanovë aspak të përmirësohet.

Sërish po dëgjohen shumë të shtëna midis policisë dhe grupeve ende të paidentifikuara për opinionin.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-04-2009
    Postime
    368

Shkup, 9 maj – Luftimet në “Lagjen e Trimave” në Kumanovë janë duke vazhduar, por me intensitet më të ulët. “Zhurnal” mëson se aktualisht iu është vënë flaka edhe dy shtëpive në këtë lagje. Nuk lejohet që të intervenojnë as shërbimet zjarrëfikëse, ndërsa nuk dihet nëse nga shtëpitë e djegura ka pasur njerëz ose jo.

© ZHURNAL.mk

Gjatë konfliktit të armatosur që ka ndodhur sot në Kumanovë janë vrarë 5 civilë shqiptarë.

Banorë të “Lagjes së trimave” njoftojnë se janë vrarë tre persona më të moshuar si dhe një rast tjetër një vajzë tetë vjeçare dhe prindi i tij.

Mësohet se banorët e vrarë mësohet se janë shqiptarë, pasi aksioni ka ndodhur në vendbanim të banuar tërësisht me shqiptarë, transmeton zhurnal.mk.

Ndryshe, Mediat në Maqedoni raportojnë se në përleshjen e sotme të armatosur në Kumanovë ka edhe të vrarë nga radhët e policisë.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-04-2009
    Postime
    368

Bllokohet autostrada Shkup-Beograd

Të shtënat e sotme në Kumanovë kanë bërë që të bllokohet autostrada në Kumanovë, e cila e lidh Beogradin me Shkupin si dhe me vendet fqinje Bullgarinë dhe Greqinë.

Autostrada ndërkombëtare është e palëvizshme dhe kjo ka shkaktuar kaos në qarkullimin jo vetëm të makinave të Maqedonisë por edhe më gjerë. /albeu.com/

Cila eshte arsyeja qe po ndodh kjo perplasje e armatosur? Pse duhet keta shqiptare te mbajne uniforma te UCK dhe te kendojne kenge patriotike dhe te luftojne me policine?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-04-2009
    Postime
    368

Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Cila eshte arsyeja qe po ndodh kjo perplasje e armatosur? Pse duhet keta shqiptare te mbajne uniforma te UCK dhe te kendojne kenge patriotike dhe te luftojne me policine?
    Populli nuk e din e gjitha qe dime esht se atje po behet luft e rrept ne keto momente, se cka kerkojn ata UCK ne ate lagje te banuar me shqiptar askush nuk e ka te qart....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-04-2009
    Postime
    368

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

Sikur kane plasur thashethemet ne www rreth islamistave shqiptare qe terrorizojne civilet ne Maqedoni.
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398

me shume mundesi, te me falni se nuk dua ti hyj ne hak njeriu e as te lendoj ata qe humben te afermit, por me ngjan me nje loje te serbise per te trazuar ujrat ne ballkanin e qetesuar e qe kjo qetesi shkon per te mire te shqiptareve sot.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

Po mer ne gjithmone te tjeret na i kane fajet.
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •