Close
Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 64 prej 64

Për: Vazhdon aksioni policor në Kumanovë, MPB-ja nuk jep detaje

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Shiqoni cifutet, me 6 shtete kane luftuar ne te njejten kohe dhe i kane mposhtur marrezisht dhe i detyruan te ikin me turp, sepse askush ska te drejte te ia mohoje nje populli te drejtat demokratike dhe lirite themelore te cilat i takojne.
    Nuk ka lufte per shqiptari pa kerkuar bekimin e Krijuesit, pra Perendise e posa te kerkohet ky bekim atehere luftohet me drejtesi. Por jo me civile por tamam si i ka hije nje njeriu.
    Jo per fe sepse Perendia ne Bibel nuk na therret te bejme lufte fetare sepse Perendia nuk e don nje popull me shume se nje tjeter por te gjithe jane te barabarte. Arsyeja e vetme se ateistet e urrejne Biblen eshte se ajo nuk na therret per dhune, normal se ne Bibel ka luftera por ato ishin luftera per drejtesi. Pa besim ne Zot nuk ka shqiptari, nuk ka shtet e nuk ka perparim, kur ateistet me te medhenje evropiane mundohen te punojne me etike krishtere, cfare keni ju qe s'mundeni.
    Shembull: Gjergj Kastrioti, heroi yne kombetar pranoi me nder titullin qe i dha Papa i kohes, 'Atlet i Krishtit', por ky veprim aspak nuk ia zbehe meriten e tij dhe luften per komb e drejtesi.
    cifutet kishin leket se pari e pastaj luftuan.

Kush lufton per shqiptari, respekt. Kush lufton per fe per mua esht ne rangun e atyre te ISIS. Te thuash pa besim ne zot nuk ka shqiptari, per mua eshte cmenduri, se populli yne ka ekzistuar pa etike krishtere. Pastaj filluam te behemi krishtere e myslimane.

Skenderbeu luftoi per Shqiperine. Se sa te gjate e kishte mjekren, cfare feje kishte, sa e kishte numrin e kembes apo me cfare dore e mbante shpaten, pr mua s'kane shume rendesi.

Shqiperia kercenon Maqedonine me veto ne NATO

Albania threatens to veto Macedonia's NATO bidl

Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Te thuash pa besim ne zot nuk ka shqiptari, per mua eshte cmenduri, se populli yne ka ekzistuar pa etike krishtere. Pastaj filluam te behemi krishtere e myslimane.
    Besoj se e mban parasysh se kujt po i replikon apo jo? lol

Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Besoj se e mban parasysh se kujt po i replikon apo jo? lol
    kam ca kohe pa ber replika, kam harruar kush esht kush. se jane futur dhe plot veta me nga 4-5 emra, jemi ber lemsh

Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •