Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 64
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    25-09-2002
    Vendndodhja
    Mudder
    Postime
    447

Për: Vazhdon aksioni policorë në Kumanovë, MPB-ja nuk jep detaje

Ajo çfare po ndodh ne Kumanove eshte epilogu i turpshem i nje maskarade qe ka nisur qe ne ate qe nje zot e di sesi e quajne "Marrveshje e Ohrit". Shqiptaret jane "koka e turkut". Insinuimi i situatave te tilla, eshte e vetmja varke e cila e mban mbi uje dhe per pak koken e Gruevskit. Dhe ky i fundit, ne menyre te turpshme, nuk ngurron te justifikoje cdo mjet per te mbajtur veten ne pushtet. Por Gruevski nuk eshte fajtori. Ai eshte shkaktari, por jo fajtori. Fajtoret si gjithmone, per fatin e keq, jane politikanet shqiptare. Menduh Thaci dhe Ali Ahmeti ! Shqiptaret ne Maqedoni kontribuojne 40% te buxhetit dhe marrin mbrapsht vetem 5% te tij. Dhe kjo sepse lideret shqiptare ne Maqedoni, si ketu ne Shqiperi dhe ne Kosove, per interesa te tyre personale kane bere kompromis ne dem te shqiptareve. Dhe jo vetem Ahmeti qe eshte pjese e qeverise, por edhe Thaci, i cili u be pale me Gruevskin per gjithe insinuaten e rastit Mostra. Te gjithe e dime shprehjen e famshme "Shef me ty deri ne vdekje." qe Thaci i thoshte Gruevskit, sic doli nga pergjimet e Zaevit. E pra problemin nuk e ka Maqedonia. Ata gjejne dhe bejne. Fajin na e ka koka, qe lejojme te udhehiqemi nga keta plehra si ne Shkup, Tirane e Prishtine.

2. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Wrangler për postimin:

Korcar-L1 (10-05-2015)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-04-2009
    Postime
    368

SPECIALE:

[VIDEO LIVE] LUFTIME NË RRUGË - AKSIONI POLICO-USHTARAKË NË KUMANOVË !!!

https://www.facebook.com/lajmetislam...type=2&theater
    Nuk lejohen adresa Interneti ne Firme. Stafi i Forumit.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    25-09-2002
    Vendndodhja
    Mudder
    Postime
    447

Komunikata e publikuar nga UÇK:

Në këtë kohë të vështirë letrat janë hapur me shtetin policor antidemokratik të IRMJ.
    Konflikti i armatosur në qytetin e Kumanovës, dhe rrethinat e tij është një reagim i vendosur i strukturave të Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare dhe jo “i grupeve terroriste”, sipas variantit zyrtar të Ministrisë së Brendshme të IRMJ.

Deklarimet e Jankullovskës janë të sakta për dëmet që kanë pësuar forcat e saj kriminale. Rezultojnë 5 policë të vrarë dhe mbi 20 të plagosur. Kjo është pasoja e reagimit tonë të ashpër, të cilin nuk do ta ndalim në ditët që vijnë.

Jankullovska tu vërë emrin e vërtetë “të arrestuarve” pas “dorëzimit të tyre”, të mos mashtroje opinionin e vëmendshëm shqiptar dhe më e pakta, t’i kthejë edhe një herë prapa ata civilë të paguar dhe t’i veshë me uniformën ushtarake.

Ne hedhim poshtë me përbuzje këtë inskenim të turpshëm dhe amator, pre e të cilave janë bërë një numër i madh portalesh dhe gazeta e agjenci lajmesh, të cilat në mënyrë jo profesionale janë përpjekur të dezinformojnë opinionin shqiptar. Jemi mësuar me veprime e qëndrime të tilla policore në një qeveri policore.

Mashtrimi sipas versionit zyrtar të Ministrisë së Brendshme të IRMJ tregon qartë frikën që ka kapur strukturat shtetërore, përballë reagimeve tona dhe valës në rritje të protestave paqësore të shqiptarëve kudo, brenda dhe jashtë IRMJ. Mbështetja e vëllezërve tanë brenda dhe jashtë territoreve shqiptare është e ndjeshme dhe vazhdon të jetë në rritje.

Shtabi i drejtimit bën me dije se, forcat tona janë plotësisht të organizuara në zonën e tyre të aksionit, të disponueshme dhe të afta, me mjete të mjaftueshme që të vazhdojnë luftën kundër strukturave kriminale të shtetit të IRMJ. Shpifjeve “zyrtare” të Jankullovskës u doli ngjyra edhe në këtë rast.

I bëjmë me dije qeverisë shqiptare në Tiranë dhe në Prishtinë, larg fjalëve diplomatike të pavlera për këtë situatë, të kthejnë vëmendjen me reagimin pozitiv drejt organizatave ndërkombëtare europiane, për ndaljen e dhunës policore mbi popullsinë civile të pafajshme.

Ne nuk do të mbajmë më përgjegjësi për ata shqiptarë që vazhdojnë të qëndrojnë brenda strukturave policore dhe ushtarake të shtetit të IRMJ.

Strukturat e Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare janë në mbrojtje të popullatës dhe ju bëjnë thirrje qytetarëve të jenë të kujdesshëm dhe rrinë larg vatrave të përplasjes me armë.

Të gjithë bashkë, kundër shpifjeve, gënjeshtrave, përçarjes dhe akuzave pseudopatriotike, me besim se do ta rrëzojmë këtë regjim kriminal, për ti hapur rrugën lirisë dhe dinjitetit kombëtar", thuhet në komunikatën e nënshkruar siç nënvizohet nga zëdhënësi Gostivari.

Ora 07:00 Rinisin të shtënat në Kumanovë

Mediat maqedonase shkruajnë se situata është e tensionuar dhe po vazhdon prania e shtuar policore kryesisht e përbërë nga njësitë speciale.
    Agjencia e lajmeve INA shkruan se zhurmat e helikopterëve të shumtë të policisë dhe ushtrisë kanë zgjuar nga gjumi edhe banorët e qytetit të Shkupit. Nuk dihet akoma nëse ata janë nisur për Kumanovë.

Lidhur me këtë ngjarje dhe konflikt të armatosur ka të dhëna kontradiktore. Ministrja e Brendshme, Gordana Jankullovska mbrëmë në një konferencë të jashtëzakonshme deklaroi se grupi i armatosur i është dorëzuar policisë, megjithatë të dhënat në terren konfirmojnë të kundërtën.

Pjesëtar të këtij grupi gjithashtu kanë deklaruar për mediat se Qeveria e Maqedonisë ka përhapur dezinformata se janë arrestuar pjesëtarë të UÇK-së.
    “Këtë situatë e kanë inskenuar shteti maqedon për arsye se ata e humbën luftën në ora 11:00. Për t’u nxjerr me fitore kanë vazhduar me popullatë, e për t’i mbuluar vrasjet e tyre në popullin civil i kanë paraqitur si UÇK edhe civilët. Kështu që nga pjesëtarët e UÇK-së s’ka as të vrarë as të dorëzuar, veç të plagosur dy persona dhe askush tjetër”, ka thënë një pjesëtar i këtij grupi.

Sipas tij, “beteja” e Kumanovës i është dedikuar “Komadantit Harun Aliu që u vra pesë vite më parë me Xhafer Shalën në Radushë të Shkupit”.
    “Kjo luftë ka pasur me ndodhë me datën 12, pikërisht në datën kur u vranë Komadant Harun Aliu në Radush të Shkupit”, ka thënë ai.

Nga Ministria e Punëve të Brendshme kanë konfirmuar zyrtarisht se deri më tani janë vrarë pesë policisë dhe 30 të tjerë janë plagosur. MPB nuk ka konfirmuar të dhëna lidhur me vrasjen e pjesëtarëve të këtij grupi dhe të civilëve.

Redaksia online /shqiptarja.com

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Po kete si e qujne?
    Tradhetare i qelbur
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

6. Anetarët më poshtë kanë falenderuar iliria e para për postimin:

mesia4ever (10-05-2015)

Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Postime
    4,907

Por ka dhe shqiptar me gjak shqiptari.

Kombi mbi te gjitha

8. Anetarët më poshtë kanë falenderuar iliria e para për postimin:

mesia4ever (10-05-2015)

Citim Postuar më parë nga ExTaSy Lexo Postimin
    SPECIALE:

[VIDEO LIVE] LUFTIME NË RRUGË - AKSIONI POLICO-USHTARAKË NË KUMANOVË !!!

https://www.facebook.com/lajmetislam...type=2&theater

E pashe videon ne kete link dhe po ashtu lexova dhe komentet. Vetem se nuk e marr vesh ca kane shqiptaret qe ulerasin Allahu Ekber ne komentet e tyre? Lufte fetare eshte kjo? Lufte per Allahun?

Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Postime
    4,907

Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    E pashe videon ne kete link dhe po ashtu lexova dhe komentet. Vetem se nuk e marr vesh ca kane shqiptaret qe ulerasin Allahu Ekber ne komentet e tyre? Lufte fetare eshte kjo? Lufte per Allahun?
    Allahun e permendin per hir te Sulejman Rexhepit. Shih videon qe kam postuar. Debilet mbeten debil.

Kombi mbi te gjitha

Jo mer ca sulemjan rexhepi. Ne link qe ke postuar ti nuk eshte sulejmani. Eshte vetem skena me te shtenat e armeve. E megjithate islamiket trushkulur e gjejne momentin e bejne thirrje per Allahun. Rrace idiotesh.

Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Jo mer ca sulemjan rexhepi. Ne link qe ke postuar ti nuk eshte sulejmani. Eshte vetem skena me te shtenat e armeve. E megjithate islamiket trushkulur e gjejne momentin e bejne thirrje per Allahun. Rrace idiotesh.
    Mos u emocjono ne te tilla postime. Smund te shahen te gjithe islamiket ne kte forme. Ato qe duken sikur bejne propaganda amatoreske ne lidhje me Allahun, nuk kane lidhje me fene Islame. Smund te paragjykojme asnje, aq me teper ku nuk kemi argumenta.
    ”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”

E para e punes une spo emocionohem fare. E dyta nuk po shaj asnje islamik. As nuk me hapet barku per fene fare, aq me teper te lodh koken te paragjykoj. Argumentat jane ne komente dhe ato qe thone komentuesit te cilet pa lidhje e pa shkak shkojne e bejne thirrje Allahu Ekber.

E treta, leri keshillat se skam nevoje per to. Po ashtu leri dhe konkluzionet se i ke te gabuara.

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •