Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 31
    Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821

Veliaj: Tirana ka 4 vjet që ecën kundravajtje.

Gjendja e Lumit të Lanës, ndriçimi publik, plehrat, mungesa e hapësirave publike dheproblemet me ujësjellësin, ishin shqetësimet që banorëte Njësisënr.7 i paraqitën në dëgjesën e sotme kandidatittë koalicionit të majtë, Erion Veliaj. I shoqëruar nga deputetja e Tiranës, Vasilika Hysi, Veliaj ftoi sërish në debat kundërshtarin e tij, duke e ftuar atë t’i bashkohet në betejën për ta shkëputur Bashkinë e Tiranës nga keq qeverisja aktuale.
    “Kemi gjithë javën që e ftojmë palën tjetër në debat. Pala tjetër na jeptë drejtëçdo ditë, ndaj mezi pres qëedhe doktor Halimi të thotë‘do votoj drejtimin e duhur’. Nuk e them këtë se jam naiv, por e dëgjoj çdo ditë doktor Halimin që thotë se Tirana ka shumë
    plehra, pra na jep të drejtë. E kanë pushtetin, e kanë bashkinë,le t’i pastrojnë. Nëse nuk i pastrojnë, atëherë doktor Halimi eja edhe ti në drejtimin e duhur të pastrojmë plehrat e Tiranës”, u shpreh Veliaj.
    Më tej ai ka preku edhe çështjen e strehimit të komunitetit rom, për të cilën akuzoi bashkinë se ka 4 vjet që nuk ndan dot banesat sociale të ngritura që kur kryeqyteti drejtohej nga Edi Rama. “Doktor Halimi na dha të drejtëedhe dje kur tha: ‘Skandal, romët janë pa shtëpi, nuk shpërndahen banesat sociale’. Doktor, thuaji Lulit t’i shpërndajë. Nëse nuk i shpërndan dot, eja voto për drejtimin e duhur, ta çojmë Tiranënnë drejtimin e duhur”, deklaroi Veliaj.
    Duke iu përgjigjur shqetësimeve të banorëve të Njësisë nr.7, Veliaj shprehu vullnetin për të punuar çdo ditë me pasion për të bërë të mundur ndryshimin e këtij realiteti dhe për ta çuar Tiranën në drejtimin e duhur. “Është shumë e rëndësishme qëtë trokasim në çdo derë, të takojmë çdo njeri, sepse kemi humbur shumë kohë”, theksoi ai. Veliaj kujtoi deklaratat e bëra nga Lulzim Basha para katër vitesh, se për të qytetarët ishin të parët.
    “Ju kujtohet para katër vitesh,kur tha se kam një mision: ‘Qytetarët janë të parët, trami do t’ju vijë te dera, Lana do të jetë shirit i gjelbër’. Ai nuk e realizoi misionin, të dorëzojë uniformën dhe të shkojë në shtëpi, si një ushtar dezertor që nuk mbajti asnjë fjalë dhe nuk bëri asnjë punë”, vijoi Veliaj. Ai sqaroi se më 21 qershor, Aleanca për Shqipërinë Europiane duhet të fitojë, në mënyrë që dy deptuetët demokratë të Tiranës të mos detyrohen të shajnë. “Pas këtij takimi do të shikoni shokët e mi të gjimnazit, Jorida Tabakun dhe Gert Bogdanin, të cilët do dalin të më shajnë, jo se e besojnë, porse plaku 72-vjeçar u thotë‘therruni midis jush’. Ne duhet të fitojmë edhe për Gertin,edhe për Joridën, që ata të mos detyrohen më të shajnë shokët”,deklaroi Veliaj.
    Sa i takon shqetësimit të qytetarëve për ndriçimin e rrugëve, Veliaj theksoi se situata katastrofike është pasojë e keqmenaxhimit. Duke prekur çështjen e pastrimit, ai theksoi se në ndërmarrjen e pastrimit në Bashkinë e Tiranës punojnë 560 vetë që paguhen me paratë e qytetarëve, të cilët nuk bëjnë asnjë punëdhe përdoren për fushatë. Veliaj tha se bashkia do të zbatojë një modeltë ri në adminstrimin e qytetit.
    “Dua që të mblidhemi sërish dhe për çdo investim të Bashkisë, do të pyetet më parë komuniteti. Nëse ka dy-tre terrene sportive, mund të ketë nevojë për diçka tjetër. Parimi ynë është: jo çdo gjë vendoset nga bashkia, por komuniteti do të thotë fjalën e tij”,u shpreh Veliaj.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

2. Anetarët më poshtë kanë falenderuar benseven11 për postimin:

{A_N_G_E_L_69} (06-05-2015)

Për: Veliaj: Tirana ka 4 vjet që ecën kundravajtje.

Shpresojme shume qe Z. Veliaj me vizionin e tij dhe vullnetin qe ka ta ktheje Tiranen ne nje identitet qe i ka hije. Kam besimin e plote dhe nje bindje te theksuar qe Erion Veliaj brenda kater vjecarit te Pare do i japi Tiranes pamjen e kryeqytetit me modern ne rajon.
    ”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”

Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821

Rendesi nuk ka shume se cfare te jep populli ty.
    Rendesi ka se cfare i jep ti popullit.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Pikerishte. Kto plerat qe kane kater vjet ne krye te bashkise nuk kane bere asnje gje prej gjeje.

Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821

Manaxhimi i plehrave nuk eshte shkence raketash.
    Nuk eshte e veshtire te arrihet te mbahet qyteti i paster,
    por kjo kerkon financim te mire dhe drejtuesit duhet ti rrine ne koke punes
    qe te mbarohet sakte dhe ne kohen e duhur,me nje fjale duhet disipline
    dhe perkushtim.
    Problemi eshte se kur punon me rroge fikse dhe te ulet
    per shtetin,mos shpreso te behet ndonje gje sagllam.
    Punonjesit qe paguhen per pastrim duhet te paguhen mire.
    Kur nuk mban sheshin para pallatit, shtepise, dyqanit paster pa letra, shishe,kartona, mbeturina
    kjo reflekton qe je shtet i botes se trete paralel me Irakun,Palestinen, dhe nuk e meriton te futesh ne Bashkimin Europian
    sepse vazhdon te reflektosh injorance,mungese edukate,mungese standarti etik dhe shendetsor.
    Me nje fjale ne shume plane je substandard ...
    E mban ambjentin paster apo pisllik ate ja ben vetes dhe nqs e mban pisllik ti ja ben kete vetes ne rradhe te pare dhe
    kurre nuk eshte zgjuarsi,kjo sjell pasoja per shendetin dhe cilesine e jetes.
    Nqs Erion Buzeqeshja fiton zgjedhjet ai duhet gjeja e pare qe duhet te beje eshte
    te braktise fjalimet,konferencat prej politikani dhe facebook-un dhe ti futet punes.
    Popullit nuk i duhen perralla demagogjike,fjalime,konferenca,as facebuk,por pune konkrete dhe rezultate per permirsimin e jetes.
    I sheh politikanet neper facebook si adoleshentet,pike e zeze!!!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 06-05-2015 më 20:20
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Ti ke shume te drejte per te gjitha kto teori qe thua. E lexova me vemendje por nuk arrita ta kuptoj cfar lidhje ka me temen ne fjale. Pd ishte ne pushtet gjith kto vite. Dhe cfar beri? Pervecse dogji shkatrroi dhe grabiti cte munde. Populli nuk eshte me dele si dikur. Sa te jete babagjysh saliu aktiv dhe kukulla e tij basha, ne opozite do jene dhe cdo zgjedhje te mundshme do i humbin me rezultat te thelle. Mezi pres kryebashkiakun e ri te Tiranes Z. Veliaj.

Dark Angel Maska e smokkie
    Anëtarësuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137

Kryetari i ardhshem Z. Veliaj do bleje per te gjithe qytetaret dhe katunaret e Tiranes, nga nje bilete vetem vajtje per ne Mars.
    Mrekulli apo jo?

Citim Postuar më parë nga {A_N_G_E_L_69} Lexo Postimin
    Ti ke shume te drejte per te gjitha kto teori qe thua. E lexova me vemendje por nuk arrita ta kuptoj cfar lidhje ka me temen ne fjale. Pd ishte ne pushtet gjith kto vite. Dhe cfar beri? Pervecse dogji shkatrroi dhe grabiti cte munde. Populli nuk eshte me dele si dikur. Sa te jete babagjysh saliu aktiv dhe kukulla e tij basha, ne opozite do jene dhe cdo zgjedhje te mundshme do i humbin me rezultat te thelle. Mezi pres kryebashkiakun e ri te Tiranes Z. Veliaj.
    Cdo gje eshte relative...

Mezi e presim.. Do behet Tirana si Parisi

Cdo 4 vjet e njejta skene, i njejti avaz dhe tifozlliku po i njejte. Militanten e te dy kraheve bejne tifozllik per kandidatin respektiv duke e konsideruar si Mesia qe do beje ndryshime thelbesore. Po kur marrin pushtetin, ditet, javet, muajt kalojne e gjerat ose mbeten sic ishin ose perkeqsohen. Dhe askush nuk kujtohet me per tifozllikun e bere apo per klithmat histerike qe hodhen neper forume per kandidatin e tyre. Ne fund te fundit ska asnje rendesi. Behet apo nuk behet pune, pala kundershtare e hengri derrin dhe perfaqesuesi i tyre u zhduk nga skena. Packa se per qytetin qe zgjodhem kryetarin e ri te bashkise, gjerat nuk ndryshuan fare.

Ah mjer ai vend per njerezit qe ka...

i/e regjistruar Maska e JuliusB
    Anëtarësuar
    06-08-2012
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    620

O darjus, mjer ai vend per njerzit qe nuk i ka. Edhe mjer ai vend per njerezit qe pretendojne se e kane.
    Gjithashtu, mjer edhe per ata qe dijne dhe nuk bejne.

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •