Close
Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 75
    100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Për: Rama: Shqiptarët po ikin sepse keqkuptuan një njoftim

Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Me sa di une jane vetem 3 veta ne total ne gjithe Shqiperine sepse lidhen energjine pa leje
    Te flasesh me kaq bindje po me le te nenkuptoj qe ke bere bilancin e cdo te arrestuari ne Shqiperi per lidhje te paligjshme te energjise!!!

Kurse me sa di/lexuar une ata 3 veta kan qene raste ekstreme qe kane shkuar deri ne vdekje. E konfirmuar edhe nga ER ne burg ndodhen shqiptare qe nuk kane paguar energjine edhe kane bere lidhje te paligjshme. Nje njeri qe rrezikon te bej dicka te tille e ben nga varferia ekstreme! Eshte bukur te flasesh nga USA pa e perjetuar varferin qe po perjetojne shume njerez atje, sa po detyrohen po flene rrugve te Europes!
    Ndryshuar për herë të fundit nga loneeagle : 24-04-2015 më 14:57
    I LOVE GOD

j&g

Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    Te flasesh me kaq bindje po me le te nenkuptoj qe ke bere bilancin e cdo te arrestuari ne Shqiperi per lidhje te paligjshme te energjise!!!

Kurse me sa di une ata 3 veta kan qene raste ekstreme qe kane shkuar deri ne vdekje. E konfirmuar edhe nga ER ne burg ndodhen shqiptare qe nuk kane paguar energjine edhe kane bere lidhje te paligjshme. Nje njeri qe rrezikon te bej dicka te tille e ben nga varferia ekstreme! Eshte bukur te flasesh nga USA pa e perjetuar varferin qe po perjetojne shume njerez atje, sa po detyrohen po flene rrugve te Europes!
    Normal qe se kam idene fare dhe ja futa kot, sic ja fute dhe ti kot per qindrat qe jane ne burgje

Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Normal qe se kam idene fare dhe ja futa kot, sic ja fute dhe ti kot per qindrat qe jane ne burgje
    Jo une nuk ia futa kot, por citova ER qe pranoj tek emisioni opinion qe me qindra jane arrestuar sepse kane bere lidhje te paligjshme. E ke pak si mani te nxitohesh edhe te akuzosh qe komentuesit e tjere ia fusin kot sepse nuk jane te nje bindje me ty! Ndryshimi midis mua edhe disa komentuesve te tjere eshte qe une nuk i le bindjet politike te me verbojne edhe te mos shoh realitetin! Nje e pjese e mire popullit shqiptare jetojne ne varferi ekstreme, do apo s'do ta pranosh ti!
    Ndryshuar për herë të fundit nga loneeagle : 24-04-2015 më 14:56
    I LOVE GOD

j&g

Jo une nuk ia futa kot, por citova ER qe pranoj tek emisioni opinion qe me qindra jane arrestuar sepse kane bere lidhje te paligjshme. E ke pak si mani te nxitohesh edhe te akuzohesh qe komentuesit e tjere ia fusin kot sepse nuk jane te nje bindje me ty!
    lexo cfare the tani qe e shpjegove pak me mire dhe cfare the me pare per ato qindrat kur doje te tragoje se sa keq ka shkuar gjendja ne Shqiperi me qeverine naziste qe kemi

qindra te varfer qe rrine burgjeve
    qindra jane arrestuar

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,436
    Postimet në Bllog
    22

Eksodi i shqiptarëve, Meta apel opozitës: Mos politizoni fenomenin

Varfërinë dhe manipulimin nga organizatat kriminale e gjen edhe kreu i LSI-së, Ilir Meta, si arsye për eksodin e shqiptarëve drejt vendeve të BE.
    Por bashkë me motivet, kryeparalmentari Meta lëshoi edhe apelin në drejtim të opozitës që largimet të mos përdoren politikisht.
    Meta: “ Për shkak të krizës së zgjatur ekonomike në rajon dhe Eurozonë dhe vështirësive të jetesës, sidomos në disa nga zonat me një varfëri më të theksuar në vend, ka tendenca eksodi në drejtim të vendeve më të zhvilluara europiane. Pa asnjë diskutim që ky fenomen është manipuluar edhe nga organizata kriminale, të cilat duhet të goditen pa tolerancë dhe pa mëshirë nga organet ligjzbatuese. Çdo retorikë që synon të nxijë realitetin dhe të evidentojë në ekstrem këtë fenomen thjesht për qëllime politike të ditës, padyshim që synon të kontribuojë qoftë edhe pa dashje në nxitjen e këtij fenomeni dhe jo dekurajimin e tij”.
    Nga Komiteti Drejtues Kombëtar i LSI-së, Meta pati dhe një përgjigje për kritikët brenda mazhorancës, për punën 2-vjeçare PS-LSI.
    Meta: “Dua të shpreh bindjen time se kjo mazhorancë është duke ecur në rrugën e duhur dhe ka ndërmarrë reforma shumë të rëndësishme që synojnë ti japin fund informalitetit”.
    Meta lëshoi edhe publikisht thirrjen që ka drejtuar edhe në mbledhjet e mbyllura të strukturave të LSI-së, që kandidatët e shumicës të realizojnë një fushatë pozitive për betejën për Kryebashkiakë në 21 qershor.
    Meta: “Të gjithë kandidatët tanë të zhvillojnë një fushatë pozitive, jo duke u marrë me përfaqësuesit e tjerë që do të garojnë përballë tyre, por duke sjellë një vizion të plotë për zhvillimin e Bashkive që ata marrin përsipër të kandidojnë dhe ti zhvillojnë ato”.
    Për kreun e LSI, zgjedhjet lokale janë një ditë historike që hap një faqe të re për qeverisjen vendore.

ORA NEWS

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,436
    Postimet në Bllog
    22

Tahiri të hënën në Berlin për përshpejtimin e rikthimit të shqiptarëve

Nga pika e Morinit ku kanë inspektuar procedurat e aplikimit për të kaluar kufirin, ministri i Brendshëm Saimir Tahiri dhe ambasadori gjerman, kanë përsëritur apelin për të mos u larguar drejt Gjermanisë.
    Të gjithë shtetasit shqiptarë që kanë aplikuar për azil ekonomik do të riatdhesohen.
    Tahiri theksoi se janë forcuar kontrollet për kalimin e doganës, si nga toka, në aeroport dhe në porte, ndërsa tha se të hënën do të shkojë në Gjermani ku do t’i kërkojë homologut gjerman përshpejtim të procedurave të kthimit të azilantëve të refuzuar, në mënyrë që të mos nxiten më shqiptarët.

Tahiri: “Unë e kam biseduar me kolegët ministra të Bashkimit Evropian dhe të hënën kam edhe një vizitë në Gjermani për të takuar kolegun atje dhe për t’i kërkuar rishikimin e procedurave të rishqyrtimit të kërkesave për azil, në mënyrë që ato të jenë sa më të shkurtra dhe të mos shërbejnë si faktorë ftues ose tërheqës për qytetarët shqiptarë, në të gjitha rastet”.
    Në të njëjtën linjë ishte dhe qëndrimi i diplomatit Helmut Hoffman që për të disatën herë cilësoi se vendi i tij nuk jep azil ekonomik.
    Hofmann: “Dëshiroj të shpresoj edhe njëherë duke ripërsëritur thirrjen time drejtuar të gjithë qytetarëve shqiptarë për të mos e marrë rrugën drejt Gjermanisë për të aplikuar atje për azil.Pasi për të gjitha rastet do të ndërmerren procedura të ndërlikuara të verifikimit të cilat në rastitn më të përgjithshëm zgjasin 2-3 muaj. Jemi duke tentuar t’i shkurtojmë këto procedura, por gjithsesi në pjesën më të madhe, e dërrmuese të tyre, thuajse në të gjitha rastet, të gjithë këta shtetas do të duhet të rikthehen në vend.Edhe njëherë dëshiroj të theksoj që në Gjermani nuk ekziston e drejta e azilit ekonomik”.

ORA NEWS

Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

lexo cfare the tani qe e shpjegove pak me mire dhe cfare the me pare per ato qindrat kur doje te tragoje se sa keq ka shkuar gjendja ne Shqiperi me qeverine naziste qe kemi

qindra te varfer qe rrine burgjeve
    qindra jane arrestuar
    Shifi edhe njehere shkrimet e mia edhe do i kuptosh me qarte.

p.s: kur ti lexosh kete here hiqi syzet qe kane "ER written all over it"
    I LOVE GOD

j&g

Shifi edhe njehere shkrimet e mia edhe do i kuptosh me qarte.

p.s: kur ti lexosh kete here hiqi syzet qe kane "ER written all over it"
    Se mora vesh cfare doje te thoshe me kete postim.

Por a e kupton qe "qindra te arrestuar" dhe "qindra jane ne burgje", nuk eshte e njejta gje? Dhe une vete jam arrestuar me pare, por s'kam qene ndonjehere ne burg.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-09-2009
    Vendndodhja
    Ke dollari
    Postime
    1,402

Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Kur vjen puna qe shahet Rama, cdo gje per ty ka nje interpretim ndryshe. Ik se na hape barkun me budallalliqet e tua. Konteksti i leshit. Ku qendron ndryshimi i nje sahanlepirsi te Berishes dhe nje sahanlepirsi i Rames ?

Aty po ikin njerezit nga syte kembet e po shnderrohet ne nje tragjedi kombetare, ti me thua mua Rama keshtu e Rama ashtu. Mjaft ore se je bere i neveritshem me kete militantizmin tend.
    Budallalleqe ketu no forum jane vetem lajmet qe sjell ti dhe Albo. Ato per te cilat flas une jane fakte. Fakti eshte qe ti ke sjelle lajmin e gatuar nga Cili me tregon qe nuk ke interes se cfare ka ndodhur vertet, por ke interes te prodhosh debat mbi trillime. Prandaj te thashe degjoje fjalimin e Rames edhe nxirr konkluzionin tend e me pas krahasoje me lajmin e Cilit dhe shiko cfare plehrash na sjell per te debatuar.

E dyta eshte qe ti jo vetem se ke idene cfare ndodh ne Shqiperi por kushedi sa ke pa shkelur qe na tregon perralla per njerezit qe ikin nga syte kembet se na erdhi Rama.

Na ta kam bere edhe matematiken e popullsise qe te shikosh me thjeshte se kur kane ikur dhe sa kane ikur:

2001 3,063,320
    2002 3,057,018 6,302
    2003 3,044,993 12,025
    2004 3,034,231 10,762
    2005 3,019,634 14,597
    2006 3,003,329 16,305
    2007 2,981,755 21,574
    2008 2,958,266 23,489
    2009 2,936,355 21,911
    2010 2,918,674 17,681
    2011 2,907,361 11,313
    2012 2,902,190 5,171
    2013 2,898,782 3,408
    2014 2,895,947 2,835
    2015 2,893,005 2,942
    Kliko për të mësuar se përse nuk duhen marrë seriozisht ato që shkruan Albo => http://bit.ly/1fAVbUU

Ti ke rreshkit mer daj. A thua se i prodhoj une lajmet. Une lexoj ca thote Edvini jot. Sme intereson gjithe fjalimi por pjesa qe komentova me mjafton per te gjykuar nje cope idiot qe ti i falesh nga mengjesi ne dark. Une te komentoj nje deklarate te papergjegjshme te idhullit tend qe fajson 8 vjetet e Berishes kur ka vete 2 vjet ne pushtet, ti me derdellit per statistika.

Faqja 3 prej 8 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •