Close
Faqja 9 prej 9 FillimFillim ... 789
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 86 prej 86
    i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,752

Për: PD: Protesta masive qytetare për dorëheqjen e Ilir Metës

Citim Postuar më parë nga Lulke Lexo Postimin
    Hahaha Sero nuk ka deshmor ne kte mes . llogjikisht eshte ashtu si thua ti ka 6 muaj qe bente llogarit po si ka mundesi atehere qe i beri gropen vetes Doshi ?
    Kishte tre mundesi;te rinte ne vend,ti hapte gropen Metes (edhe ketu duhet supozuar se çfare fitonte me "hapjen e gropes" per Meten...),ose ti hapte gropen Vetes. Me denancimin publik mundesia e pare teorikisht bie. Mundesia e dyte ti hapte gropen Metes ka nje problem,Meta duhet te jete shume i fuqishem nga ana ekonomike (sepse ne Shqiperi asnje nuk eshte i fuqishem politikisht pa qene dhe ekonomikisht),pra supozohet se Doshi duhet ta dije o dinte se kujt do ti hapte gropen (gjithmone ne qofte se nuk kerkon te bjere deshmor per demokracine...ose eshte naiv dhe i paditur...). Kjo sjell edhe pergjigjen e pikes te trete,ate qe Doshi supozohet ta dinte qe do i hapte gropen vetes. Pra i ka hapur gropen vetes 1)Se fiton nga kjo grope o te pakten humb me pak (lidhur me bisneset qe ka me Meten).2) Eshte e gjitha nje loje (per shum arsye..) 3) Dikush e ka garantuar edhe per gropen qe supozohet se i ka hapur vetvetes (Eshte gjyqi o gjykata qe vendos se do bjeri o jo ne grope,dhe sa e thelle eshte gropa..)

Per mendimin tim,jashte kesaj llogjike nuk mund te dalesh,dhe aq me teper ne kete ngjarje ku nuk dihet shkaku i vertete.

2. Anetarët më poshtë kanë falenderuar SERAFIM DILO për postimin:

Lulke (27-03-2015)

..Mos me prek!! Maska e Lulke
    Anëtarësuar
    18-11-2014
    Postime
    1,680

Nuk i heq asnje pike e presje Sero . Me vjen turp nga gjith kjo ´farse ´ e nga ça po ndodh atje , nuk na ngelet vetem te presim...
    It`s not that you can`t ...It`s that you won`t .

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,752

Citim Postuar më parë nga Lulke Lexo Postimin
    Nuk i heq asnje pike e presje Sero . Me vjen turp nga gjith kjo ´farse ´ e nga ça po ndodh atje , nuk na ngelet vetem te presim...
    Nuk kemi çfare te presim,atje ne ate vend e ka mare ferra uratén. Optimisti me i madh shpreson qe gjendja te rije ne vend siç eshte,mos behet me keq.Realisti eshte i sigurte qe do behet me keq.Pesimistet,qe eshte gjithe populli,kan frik edhe te shprehen.

5. Anetarët më poshtë kanë falenderuar SERAFIM DILO për postimin:

Lulke (27-03-2015)

Par Doshi nuk eshte marre me prostitucion po eshte marre me droge ne Australi. Kjo bote eshte e madhe po jo aq a madhe sa mos puqet njeriu me njeriun. Ka shqiptare qe e njohin Doshin ne Australi dhe e dine mire se me ca eshte marre. Me fjale te tjera, Doshi nuk eshte ndonje engjell apo burre me i mire se Rama e Meta.

7. 2 antarët më poshtë falenderuan Darius për mendimin e shprehur në këtë postim:

martini1984 (28-03-2015)

Doshin se kam idene fare kush esht para se te dilte ne lajme tani, po zakonisht kam dyshime per keto historite, qe iku ne filan shtet, punoi fort per disa vjet dhe beri lek, dhe u kthye te investoje ne atdhe.

i/e regjistruar Maska e par
    Anëtarësuar
    10-09-2010
    Postime
    818

Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Par Doshi nuk eshte marre me prostitucion po eshte marre me droge ne Australi. Kjo bote eshte e madhe po jo aq a madhe sa mos puqet njeriu me njeriun. Ka shqiptare qe e njohin Doshin ne Australi dhe e dine mire se me ca eshte marre. Me fjale te tjera, Doshi nuk eshte ndonje engjell apo burre me i mire se Rama e Meta.
    absolutisht qe ke te drejte, nuk eshte engjell , por nuk ka qene me ndonje post qe te abuzoj ne parat e taksa-paguesve,
    sa per droge ne australi dhe une dyshoj qe mund te jete marr, por ama nuk eshte konsumues I saj, sa per informacion une nuk e njoh personalisht por ca miqte e mij e njohin dhe me kane thene ate qe kam para-komentuar dhe nuk I heq asnje presje, ai e ka pasaporten australiane ne mos qofsha gabim,
    nese do ishte per opinionin tim doshi nuk duhet te ishte perzier me politike, as dhe media ku gjysmen e me teper I ke trafikant dhe ish qe bejne gazetari. sa per balancen e burrnise se atyre te treve sicili e gjykon sipas kendveshtrimit dhe njohjes se tyre dhe dicka tjeter une kurre nuk kam patur te jem I punesuar apo ndonje perfitim nga doshi & co
    *peshku qelbet nga koka dhe jo nga bishti*
    Ndryshuar për herë të fundit nga par : 30-03-2015 më 11:45
    Morali & Miresia
    Virtyte te trazuara nga mendje te modifikuara.

Faqja 9 prej 9 FillimFillim ... 789

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •