Close
Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 86
    Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet në Bllog
    22

Për: PD: Protesta masive qytetare për dorëheqjen e Ilir Metës në 12 mars

Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    Shkrimi nuk asht i joti por ktu e prune ti. Titulli i shkrimit thot qe pjestare te njesis renea japin dorheqje sepse nuk pranojn te qellojn mbi popull. Kurse artikulli nuk flet fare per ket fakt

Protesta e "demokrateve" asht ni farse. Para kater vjetesh vran kater njerez "drmokratet" ne bulevard me dur ne xhepa dhe e nxorren te pafajshem personin qe dun me rrezu sot.

Neser do nxjerr dhe un ni video ku serafimi po me trego mu qe ti darius e ke pagu per te me vra. E masneser e du gjith forumin ne proteste per dorheqjen tane. Kjo asht dhe historia e doshit. Lesh me qime oj fatime i thon ksaj pune
    Kjo puna tende eshte si puna e atij xhaxhos komunist ne Tirane, qe teksa pinte kafene, i nxehur ne kulm, aqsa i qe skuqur fytyra, i thosh mikut te tij po komunist:

- "Ne ia dhame voten ketij budallait (Rames) qe ta fuste Berishen dhe Ilir Meten ne burg. Ky jo vetem qe nuk i futi ne burg, po Ilir Meta kerkon te na vrasi edhe djemte tane. (Tomen)"

Dhe e mbylli me fjalet:

- "Kam per te dale edhe une neser ne miting, se nuk e shikoj dot ate qen (Ilir Meten)!"

Dallimi mes teje edhe xhaxhos ne Tirane, eshte se xhaxhoja i ngelet besnik idealit. Ti e kthen pllaken me keq se cobani i maleve qe e beme kryeminister.

Albo

Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    Neser do nxjerr dhe un ni video ku serafimi po me trego mu qe ti darius e ke pagu per te me vra. E masneser e du gjith forumin ne proteste per dorheqjen tane....

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730

Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Kjo puna tende eshte si puna e atij xhaxhos komunist ne Tirane, qe teksa pinte kafene, i nxehur ne kulm, aqsa i qe skuqur fytyra, i thosh mikut te tij po komunist:

- "Ne ia dhame voten ketij budallait (Rames) qe ta fuste Berishen dhe Ilir Meten ne burg. Ky jo vetem qe nuk i futi ne burg, po Ilir Meta kerkon te na vrasi edhe djemte tane. (Tomen)"

Dhe e mbylli me fjalet:

- "Kam per te dale edhe une neser ne miting, se nuk e shikoj dot ate qen (Ilir Meten)!"

Dallimi mes teje edhe xhaxhos ne Tirane, eshte se xhaxhoja i ngelet besnik idealit. Ti e kthen pllaken me keq se cobani i maleve qe e beme kryeminister.

Albo
    Po ti cilit xhaxho i ngja?

Ati qe e nxorri te pafajshem dhe e majti ne koalicion per kater vjet apo kti xhaxhos qe do dali ne proteste neser?
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-03-2013
    Postime
    246

Do te dal populli ne proteste per te rrezuar qeverine -keshtu tha Luli . Mjafton kaq per te kuptuar gjithe hipokrizine e pushteteve . Te krijohet ideja se korrupsioni,hajdudlleku,kriminaliteti jane fenomene qe filluan qe diten e neserme qe erdhi Rama ne pushtet. Sikur nuk ishte Sala qe e beri nje sy qorr dhe vesh shurdh per Meten tani u kujtua qe Meta qenka i korruptuar.Mua nuk me vjen me ata qe shpallin dhe perfitojne nga keto "protesta" por me ata te tjeret qe gjithe kohen jane viktimat e pushtetit me shpresen se po u nderruan qeverite mund te perfitojne ndonje kocke .E vetmja gje qe duhet bere ne shq. per tu qetesuar gjerat dhe te mund te funksionoje sadopak logjika eshte te zhduket saliu. E keqja e ketij vendi.

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050

They will not force us

They will stop degrading us

They will not control us

We will be victorious

.......

Rise up and take the power back, it's time that

The fat cats had a heart attack, you know that

Their time is coming to an end

We have to unify and watch our flag ascend

.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesuesi_1 : 12-03-2015 më 06:50
    "They will not control us, We will be victorious"

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780

Si shkoj protesta ?
    Si ishte "perfomansa" e Bashes,ne luften e rrepte kunder krimit dhe korrupsionit ?

Paska pas dhe "oferte te re" ,nga Basha ? A jeni dakort me perqindjen ?

i/e regjistruar Maska e JuliusB
    Anëtarësuar
    06-08-2012
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    620

Qe nga sot, me fjalimin madheshtor dhe me oferten e re te partise demokratike, zotohem se voten time gri e ka vetem ngjyra blu.
    Luli ti je shpresa. Njeriu qe i mungonte Shqiperise. Shpetuam.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780

Ja hudhem. Shum simpatizant ka ky Basha,shum mbeshtetes dolen ne protest,po ti bashkojme protestusve edhe simpatizantet qe ka Shkendija ne fejsbuk,i fitum zgjedhjet.

Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Shkrimi nuk eshte i imi. Ju siper mos u ngerconi kaq shume me protesten e demokrateve se nuk jane kafshe dhe as serbe apo greke. Jane shqiptare qe kerkojne dicka nga qeveria e tyre. Cuditerisht nuk shoh asnje nderhyrje kaq pasionante kur flitet per krime qeveritare e kurthe per te vrare kundershtare nga njerez ne pushtet.
    Te them te drejten ky eshte komenti i pare kaq pasionant ne teme.

Sa per kurthet e krimet, eshte pak veshtire te diskutosh kur debati eshte i shperndare ne 35 tema. Titutj njeri me qesharak se tejtri gjithashtu.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Qyfyre : 12-03-2015 më 09:14

Po o qyfyre po, merru me komentin e Darius se ajo e zgjidh cdo gje. Madje kaq shume sa eleminon cdo problem ne Shqiperi.

Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •