Sido qofte keto gjera demtojn popullin se pari, demtojn te gjith vendin. Rruga e ligjit dhe jo e tritolit eshte ajo qe na duhet.
Sido qofte keto gjera demtojn popullin se pari, demtojn te gjith vendin. Rruga e ligjit dhe jo e tritolit eshte ajo qe na duhet.
O julius, ne te gjithe e ndertojme debatin bazuar ne ate qe thuhet ne media. Asnjeri prej nesh nuk eshte ne ndonje organ akuze qe ka provat ne dore dhe qe flet me gjuhe juridike. Si une ashtu dhe ti bazohemi tek ai informacion qe i serviret publikut. Fakti qe Tahiri ka qene i skeduar ne policine shqiptare per vjedhje kasetofona makinash eshte paraqitur prej kohesh ne media. Po ashtu dhe ajo e vetvrasjes dhe shtrimi ne spitalin e Genovas. Po ashtu thirrja ne prokurori e te jemes per evazion fiskal si dhe arrestimi i babait jane fakte qe jane paraqitur nga media. Nuk i shpika une.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Nese burimi informacioni ke shtypin atehere je i vdekur ne debat.
Llogjika nuk funksionin ne te njejten menyre sepse nese nuk ke prova per ato qe thua i bie te jesh shpifes. Nuk eshte njelloj te thuash qe Darius eshte kontrabandist po une skam prova ato mi gjej ti, dhe te thuash Darius nuk eshte kontrabandist sepse faktikisht ska prova.
Nese tregojne ndonjegje shenjestra e ketyre shperthimeve eshte indinjata e krimit qe lulezonte kunder aksioneve te vazhdueshem te policise. Vihet re fare qarte paterna e krimeve, shperthimeve, dhe egzekutimeve kete vit te fundit.
Nese e kupton intervisten e fundit te Pippos do ta marresh vesh perse flas:
Ndryshuar për herë të fundit nga Xinxerfilli : 11-02-2015 më 08:26
Kliko për të mësuar se përse nuk duhen marrë seriozisht ato që shkruan Albo => http://bit.ly/1fAVbUU
Çfarë burim informacioni tjetër përveç shtypit mund të kemi neve që jetojmë me mijëra kilometra larg parajsës Edvin Tahirit? Jo të gjithë neve jemi bërë b.yth e brekë me mafien e kuqe dhe të mbushim xhepat ose thasët me para dhe të kemi informata ashtu siç pretendon xhinxherfilli.
Ne kemi median dhe shtypin dhe në bazë atyre informohemi, dhe përveç kësaj edhe i shohim gjërat me syrin e atyre që jetojnë atje . Këtu nuk kemi shansin të flasim me verdikte gjykatash por ama nuk gabojmë nëse themi që Tahir Edvini është një bijrbo i mallkuar që ka gisht në shumë afera kriminale sepse kudo që gërmohet del emri i tij dhe kudo mbizotëron terrori kuq, i kishit pasur tentakulat deri në kolumbi por për fatin e mirë u desh Gjermania të ju japë një leksion të mirëfilltë policesk katundarëve të tropelenës.
Ndryshuar për herë të fundit nga Meriamun : 11-02-2015 më 09:07
No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future
Nese lexon shtypin e PS nuk di asgje te keqe per Tahirin. Nese lexon shtypin e PD atehere beson cdo te keqe per Tahirin. Dhe shumica kashtu bejne, lexojne artikujt, lexojne komentet nen ato artikuj ku dhe ato jane nga njerez qe infoprmohen po nga e njejta gazete dhe u mbushet mendja per nje realitet cik ndryshe.
Eshte cik e ngjashme si te lexosh Forumin ketu, para dhe pas 2013. Te duket sikur nje Shqiperi qe lulezonte dhe thyente rekorde ne cdo fushe, tani eshte na kaos total dge cdo gje po perjkeqesohet. Duhet te shkosh mbrapa nja 50-100 lajme te gjesh ndonje teme pozitive.
Sa veta kan vdekur nga keto eksplozivet deri tani? Se me duket gjithnje e me e cuditshme qe vihen bomba e nuk vdes njeri. Kaq te paafte keta kriminelet?
Prit se do vije LLalla te prononcohet ne fsh vetem per te bere qejfin ty, me fakte dhe argumenta qe implikojne Tahir Zemunin dhe klanin e aspirines. Akoma se kupton sa qesharak behesh kur pret prej antareve te forumit te japin argumenta te tilla. Nderkohe qe nen udheheqjen e shkelqyer te ppsh vendet fqinje shpallen " code blue " 24 ore te vrojtohen dhe kontrollohen rreptesisht tere hyrjet dhe daljet nga shqiperia dhe u konfiskuan me mijera tonelata drogera te llojeve te ndryshme. Nuk te mjaftoi ty qe policia gjermane dhe interpoli shkaterruan organizaten e kuqe ne mes te shqiperise dhe nen hunde te jenicereve te Tahirit dhe u kapen miqt dhe kumbarot e kryeministrit.
No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future
Mor tahiri mund jete trafikant ilaqesh e hajdut kasetofonash. Po te pakten vrases e kriminel se saliu nuk asht.
Doni fakte? Fakte ska, po kam lexu shtypin.
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
Krijoni Kontakt