”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”
Ju masni komentet me kutin tuaj. Per ju jane dy rruge, ose Berisha ose Rama. Clidhje ka Berisha me komentin tim? As qe kisha ne mendje sepse as qe e duroj dot ate njeri. Pastaj kush na qenke ti qe na i etiketoke postimet si amatoreske vetem sepse ste pelqejne ty? Serioziteti forumit i humbet nga militantet e cdo lloj force. Ti shfaqesh komplet militant i Rames me mbrojtjen histerike qe i ben dhe me sulmin e reagimin agresiv qe ben ndaj nje mendimi kunder. Aty ne Shqiperi te gjithe jane bere kompetente politike. Keshtu eshte kur nga mengjesi ne darke, njerezit ne vend qe te punojne e te merren me dicka produktive, bejne llafe e thashetheme qe i vene emrin "politike". Kjo i shtyn te mendojne qe jane dhe kompetente ne politike.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Une sjam as militant dhe as qe behet fjale te perfaqesoje ndonje parti. E kam thene hapur qe midis dy te keqijave zgjedh te keqen me te vogel. Me beri pershtypje llogjika qe shfaqe duke ber kritikun ndaj meje, ndekohe nga ana tjeter ben vete super paragjykuesin.
Nuk arrij te kuptoj se si nuk mund ti japim vlera shtetit ne nje super aksion policor. Jo gjermani jo fbi etj etj. Si muhabet kafesh me komshiun te pallati perball
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Se ve ne diskutim qe shteti po te doje te ben cdo gje. Por ama ne 20 e kusur vite, asnjehere nuk ka patur kaq era shtet sa ka tani. Nuk po i bej heronj kto qe jane aktualisht, por nuk shoh destabiluzime nuk shoh me shkelje ligji ne menyre te hapur nuk shoh me ato tipat qerosa me tatuazhe qe bonin te fortin me policat etj etj. Patjeter qe dhe kjo qeveri ka te meta sa te duash. Nuk eshte e lehte te besh shtet ne standarte perendimore brenda nje mandati. E di e gjithe Shqiptaria se si ishte Shqipria para se te vinin kto ne pushtet![]()
Te fala Albo
Sepse nje njeri qe rripte cdo investitor kur ishte ne krye te bashkise dhe merrte rryshfete me qindra mijera euro per nje leje ndertimi nuk me krijon asnje besim si figure, as nga ana morale dhe as nga ana politike. Kjo eshte perdorimi i llogjikes sime. E perseris, mos kishte qene hyrja ne loje e gjermanit, laboratori i droges edhe kush e di per sa kohe do vazhdonte te funksiononte. Ska nevoje te jesh gjeni, mjafton nje llogjike e thjeshte per nje realitet si Shqiperia. Aty ku ndodhet leku i madh, politikanet jane te perzjere deri ne gryke. Une nuk paragjykoj Angel, une thjesht konstatoj.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Se ve ne dyshim bagazhin qe ke. Por ti Darius e di shume mire se si eshte "POLITIKA". Mendon qe po te ishte ndonje tjeter kryetar bashkie, do te ishte njeri i ndershem me ideale?! Nese ti vertete mendon se egziston ndonje politikan me ndergjegje, ideale dhe parime, une terhiqem.
hhahahah si tha darius nuk i doli koha askuj te lajmeronte fajtoret .si te dun e hedheni bajgen demokratet kur ju ikin thone jane njerezit e rames i lajmero dikush kur kapen sju del koha per lajmerim
cudi mer po ne kohe te birishes nuk pat gjermani per tu bere te Tilla aksione?????
JO SEKS PARA MARTESE
{A_N_G_E_L_69} (19-06-2015)
Darius te pakten eshte realist ne lidhje me urrejtjen patollogjike qe ka ndaj berishes lol.
Por Darius ka nje gje te keqe sepse pretendon qe Edi Rama ta bej Shqiprine per tre vjet si Kanadaja.
Darius harron se si e gjeti Edi Rama shtetin.
Krijoni Kontakt