Close
Faqja 13 prej 14 FillimFillim ... 311121314 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 140

Për: Elbasan: Shkatërrohet laboratori i kokainës, arrestohet nipi i Enver Hoxhës

Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    E per cfare na i beke respekte ti Edi Rames o goldian? Hiqi kapelen gjermaneve e interpolit se te ishte per Edi Ramen dhe policine shqiptare, nuk i hynte gjembi ne kembe as Ermal Hoxhes e as ndonje tjetri.

Operacioni eshte kryer ne menyre te tille dhe me nje shpejtesi te tille qe nuk i ka lene kohe e mundesi askujt te lajmeroje fajtoret. Cdo perpjeke per te liruar ndonje prej tyre do te thote vetevrasje politike. As Rama e as ndonje tjeter nuk do guxoje te beje hapin me te vogel ne kete drejtim. Rama ka fatin qe te dale si hero nga kjo situate. Dhe serisht, kete lloj amortizimi e ka mundesuar nderhyrja e policise gjermane dhe e interpolit. Nje laborator kaq i madh kokaine eshte i pamundur te mos jete ne radarin e politikaneve ne Shqiperi. Behet fjale per shume kolosale parash dhe dihet mire qe ata jane te paret qe e ndjejne eren e lekut si hienat ate te kermes.
    Po si thua ti, ia japim me mire meritat berishes. Mvje keq kur shoh te tilla postime amatoreske. Tregohuni me realiste per ato qe shkruani. Me kto propagandat e shekullit te kaluar qe shoh ktu shpesh here, humb dhe serjoziteti i forumit.
    ”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”

Për: Shkatërrohet rrjeti i kokainës, drejtohej nga nipi i Enver Hoxhës

Ju masni komentet me kutin tuaj. Per ju jane dy rruge, ose Berisha ose Rama. Clidhje ka Berisha me komentin tim? As qe kisha ne mendje sepse as qe e duroj dot ate njeri. Pastaj kush na qenke ti qe na i etiketoke postimet si amatoreske vetem sepse ste pelqejne ty? Serioziteti forumit i humbet nga militantet e cdo lloj force. Ti shfaqesh komplet militant i Rames me mbrojtjen histerike qe i ben dhe me sulmin e reagimin agresiv qe ben ndaj nje mendimi kunder. Aty ne Shqiperi te gjithe jane bere kompetente politike. Keshtu eshte kur nga mengjesi ne darke, njerezit ne vend qe te punojne e te merren me dicka produktive, bejne llafe e thashetheme qe i vene emrin "politike". Kjo i shtyn te mendojne qe jane dhe kompetente ne politike.

Une sjam as militant dhe as qe behet fjale te perfaqesoje ndonje parti. E kam thene hapur qe midis dy te keqijave zgjedh te keqen me te vogel. Me beri pershtypje llogjika qe shfaqe duke ber kritikun ndaj meje, ndekohe nga ana tjeter ben vete super paragjykuesin.

Nuk arrij te kuptoj se si nuk mund ti japim vlera shtetit ne nje super aksion policor. Jo gjermani jo fbi etj etj. Si muhabet kafesh me komshiun te pallati perball

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398

Citim Postuar më parë nga {A_N_G_E_L_69} Lexo Postimin
    Une sjam as militant dhe as qe behet fjale te perfaqesoje ndonje parti. E kam thene hapur qe midis dy te keqijave zgjedh te keqen me te vogel. Me beri pershtypje llogjika qe shfaqe duke ber kritikun ndaj meje, ndekohe nga ana tjeter ben vete super paragjykuesin.

Nuk arrij te kuptoj se si nuk mund ti japim vlera shtetit ne nje super aksion policor. Jo gjermani jo fbi etj etj. Si muhabet kafesh me komshiun te pallati perball
    edhe shteti me i pjerdhur te merr shpirtin po te doje. Ky shteti yne nuk do , jo se nuk mundet, ne kete rast megjithese nuk donte u detyrua ti kapi keta mostrat e atavizmave komuniste
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Se ve ne diskutim qe shteti po te doje te ben cdo gje. Por ama ne 20 e kusur vite, asnjehere nuk ka patur kaq era shtet sa ka tani. Nuk po i bej heronj kto qe jane aktualisht, por nuk shoh destabiluzime nuk shoh me shkelje ligji ne menyre te hapur nuk shoh me ato tipat qerosa me tatuazhe qe bonin te fortin me policat etj etj. Patjeter qe dhe kjo qeveri ka te meta sa te duash. Nuk eshte e lehte te besh shtet ne standarte perendimore brenda nje mandati. E di e gjithe Shqiptaria se si ishte Shqipria para se te vinin kto ne pushtet

Te fala Albo

Sepse nje njeri qe rripte cdo investitor kur ishte ne krye te bashkise dhe merrte rryshfete me qindra mijera euro per nje leje ndertimi nuk me krijon asnje besim si figure, as nga ana morale dhe as nga ana politike. Kjo eshte perdorimi i llogjikes sime. E perseris, mos kishte qene hyrja ne loje e gjermanit, laboratori i droges edhe kush e di per sa kohe do vazhdonte te funksiononte. Ska nevoje te jesh gjeni, mjafton nje llogjike e thjeshte per nje realitet si Shqiperia. Aty ku ndodhet leku i madh, politikanet jane te perzjere deri ne gryke. Une nuk paragjykoj Angel, une thjesht konstatoj.

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624

Sepse nje njeri qe rripte cdo investitor kur ishte ne krye te bashkise dhe merrte rryshfete me qindra mijera euro per nje leje ndertimi nuk me krijon asnje besim si figure, as nga ana morale dhe as nga ana politike. Kjo eshte perdorimi i llogjikes sime..
    Une nuk paragjykoj Angel, une thjesht konstatoj.
    ne cilen menyre e ke konstatuar kete qe thua?
    mua me ngjan nje paragjykim i paster

Sepse nje njeri qe rripte cdo investitor kur ishte ne krye te bashkise dhe merrte rryshfete me qindra mijera euro per nje leje ndertimi nuk me krijon asnje besim si figure, as nga ana morale dhe as nga ana politike. Kjo eshte perdorimi i llogjikes sime. E perseris, mos kishte qene hyrja ne loje e gjermanit, laboratori i droges edhe kush e di per sa kohe do vazhdonte te funksiononte. Ska nevoje te jesh gjeni, mjafton nje llogjike e thjeshte per nje realitet si Shqiperia. Aty ku ndodhet leku i madh, politikanet jane te perzjere deri ne gryke. Une nuk paragjykoj Angel, une thjesht konstatoj.
    Se ve ne dyshim bagazhin qe ke. Por ti Darius e di shume mire se si eshte "POLITIKA". Mendon qe po te ishte ndonje tjeter kryetar bashkie, do te ishte njeri i ndershem me ideale?! Nese ti vertete mendon se egziston ndonje politikan me ndergjegje, ideale dhe parime, une terhiqem.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007

hhahahah si tha darius nuk i doli koha askuj te lajmeronte fajtoret .si te dun e hedheni bajgen demokratet kur ju ikin thone jane njerezit e rames i lajmero dikush kur kapen sju del koha per lajmerim
    cudi mer po ne kohe te birishes nuk pat gjermani per tu bere te Tilla aksione?????
    JO SEKS PARA MARTESE

10. Anetarët më poshtë kanë falenderuar goldian për postimin:

{A_N_G_E_L_69} (19-06-2015)

Darius te pakten eshte realist ne lidhje me urrejtjen patollogjike qe ka ndaj berishes lol.

Por Darius ka nje gje te keqe sepse pretendon qe Edi Rama ta bej Shqiprine per tre vjet si Kanadaja.

Darius harron se si e gjeti Edi Rama shtetin.

Faqja 13 prej 14 FillimFillim ... 311121314 FunditFundit

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •