Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8
    i/e regjistruar Maska e Ceni-1
    Anëtarësuar
    18-10-2012
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    832

I vihet zjarri xhamisë në Plovdiv të Bullgarisë

I vihet zjarri xhamisë në Plovdiv të Bullgarisë

Emri:  aa_picture_20141226_4134884_high-jpg20150107125502-770x470.jpg

Shikime: 1027

Madhësia:  40.2 KB
    Sulmohet përsëri Xhamia Hudavendigar në Plovdiv të Bullgarisë, raporton Anadolu Agency (AA).

Në një njoftim të bërë nga Dejtoria e Përgjithshme e Policisë në Plovdiv theksohet se xhamia e cila njihet në komunitet si Xhamia e Premte (Xhamia Xhuma) ka qenë objektiv për zjarrvënie nga një person. Sipas dëshmitarëve, një person pasi ka spërkatur hyrjen e xhamisë me lëndë djegëse dhe pasi i ka vënë zjarrin është larguar nga vendi i ngjarjes.

Mësohet se zjarri në xhami është shuar nga roja i saj në një kohë të shkurtër. Personi i cili i ka vënë zjarrin xhamisë është arrestuar nga policia në një pikë karburanti teksa po tentonte të merrte karburant. Galina Andreeva, zëdhënësja e prokurorisë së rajonit në Filibe (Plovdiv) duke mos bërë të ditur emrin e personit i cili ka kryer sulmin tha se ai do të gjykohet me akuzat për dëmtim të pronave të vlerësuara si vlera kulturore dhe historike dhe për vjedhje të karburantit.

Sulmuesi më parë në 2005 dhe 2006 ka qenë i dënuar për pjesëmarrje në akte të ndryshme të dhunës, në 2014 për ngacmim seksual dhe përdhunim ku ka qenë i dënuar me 4.5 vjet heqje lirie. Sulmuesi pasi ka ankuar vendimin ndodhet në gjendje të lirë pasi është akoma në proces gjyqësor.

Xhamia Hudavendigar e cila mendohet se është ndërtuar në periudhën e perandorisë Osmane në 1421-1451, ka qenë objektiv i disa sulmeve raciste në vitet e fundit./aa.com/al
    “Fe e vetme (e pranuar) tek Allahu është Islami” (Ali Imran, 19).

Për: I vihet zjarri xhamisë në Plovdiv të Bullgarisë

kishte te vdekur dhe te plagosur?

Anëtarësuar
    18-10-2012
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    832

Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    kishte te vdekur dhe te plagosur?
    Jo me sa duket nga lajmi .

Shume i varfer lajmi. Nuk ka dhene fare informacion. As sa do kushtoje lyerja e deres.

Anëtarësuar
    18-10-2012
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    832

Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Shume i varfer lajmi. Nuk ka dhene fare informacion. As sa do kushtoje lyerja e deres.
    Eshte e kuptueshme per nje qafir/qyfyre nje veprim i tille i shemtuar s'eshte asgje ! Prandaj keta qafirat nuk rrin urte dhe mendojne se vetem ata kane te drejte edhe nese ju sillen ne mendje ide te shemtuara dhe djegin qe shkaterrojne !
    Ndryshuar për herë të fundit nga Ceni-1 : 07-01-2015 më 20:28

O butak i pacipe islamik!!! U vrane 12 veta sot dhe nuk the nje fjale po direkt u mundove te justifikoje duke thene qe akoma nuk dihet identiteti, arsyeja etj. Ti llomotit sa per sy e faqe per paqe e mirekuptim por brenda vetes gezohesh qe 12 qafira sot u ekzekutuan sepse kane ofenduar profetin tend pedofil. 12 njerezve te pafajshem sot ju mor jeta nga barbaret e fese tende dhe nuk te ben syri terrt. Nje dere xhamie u tymos pak dhe po na derdellit ne forum. Ja cfare je ti e te tjere si ty. Fajin se ke ti po ne qe te leme te llomotisesh ne kete forum. Ti e ke pak te te marresh me shkelma si i thone ne anglish round house kicks...

8. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Darius për postimin:

2043 (08-01-2015)

Citim Postuar më parë nga Ceni-1 Lexo Postimin
    Eshte e kuptueshme per nje qafir/qyfyre nje veprim i tille i shemtuar s'eshte asgje ! Prandaj keta qafirat nuk rrin urte dhe mendojne se vetem ata kane te drejte edhe nese ju sillen ne mendje ide te shemtuara dhe djegin qe shkaterrojne !
    Per mua nuk eshte asgje, se krime te tilla ndaj cifuteve, krishtereve, myslimaneve e te tjereve, ndodhin qindra cdo dite. Por nje qafir si puna jote, i dhemb vetem kur i gervishtet dera e shtepise nje myslimani. Mos harro te na sjellesh lajme te tilla cdo dite, dhe jo vetem kur behen masakra ne France.

10. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Qyfyre për postimin:

arbereshi_niko (08-01-2015)

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •