Close
Faqja 31 prej 39 FillimFillim ... 212930313233 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 301 deri 310 prej 387
    Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anėtarėsuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730

Pėr: Akt terrorist ne Paris: Sulmohet "Charlie Hebdo", 12 te vdekur

Lulkė, unė kam pas fatin e madh tė njoh franēeskanin e fundit tė madh nė Shqipėri At Zef Pllumin, dhe padėr Zefi me tė drejtė thoshte qė:

Mjerė pėr atė komb qė nuk mundet me i ba zap bijt e vet tė kėqinj

Pra ēa donte me thanė i madhi Zef, donte me thanė qė shumica e mirė nuk duhet me lanė pakicėn e vogėl e tė keqe me fol nė emėr tė gjithėve.

Ne nė radhė tė parė si njerėz e mė pas si shqiptarė etj etj duhet tė distancohemi shpirtėrisht dhe mendėrisht ndaj ēdo lloj akti i cili cėnon jetėn dhe integritetin e ēdokujt.
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

2. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Meriamun pėr postimin:

jarigas (18-01-2015)

..Mos me prek!! Maska e Lulke
    Anėtarėsuar
    18-11-2014
    Postime
    1,680

Citim Postuar mė parė nga Meriamun Lexo Postimin
    Lulkė, unė kam pas fatin e madh tė njoh franēeskanin e fundit tė madh nė Shqipėri At Zef Pllumin, dhe padėr Zefi me tė drejtė thoshte qė:

Mjerė pėr atė komb qė nuk mundet me i ba zap bijt e vet tė kėqinj

Pra ēa donte me thanė i madhi Zef, donte me thanė qė shumica e mirė nuk duhet me lanė pakicėn e vogėl e tė keqe me fol nė emėr tė gjithėve.

Ne nė radhė tė parė si njerėz e mė pas si shqiptarė etj etj duhet tė distancohemi shpirtėrisht dhe mendėrisht ndaj ēdo lloj akti i cili cėnon jetėn dhe integritetin e ēdokujt.

Bravo Meriamun , pikerisht kte kam dashur e dua te them qe ne fillim por fatkeqesisht Shqipja ime analfabete sme lejon ti gjej fjalet e duhura.
    It`s not that you can`t ...It`s that you won`t .

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Citim Postuar mė parė nga Lulke Lexo Postimin
    Un nje ZOT njoh. Ti nese njeh ndonje te dyte jepi me bind. Po te jap nje sqarim se ndoshta se kuptove,kur thash “Atī “ im e kisha per babain tim.
    Pikerisht sepse e kuptova qe e kishe fjalen per babane tend, pa te bera pyetjen se cilin "zot" (ate qe njeh ti) ve perpara babait tend qe njeh shume mire!!

Ti thua se "njeh" nje zot, e pa dashur te hyj ne nje debat filozofik e teologjik me ty, qe t'i permbahemi temes dhe ne lidhje me thelbin e saj, une "njoh" zotin e te krishtereve qe kerkon si kusht te vetem besimtareve te duan pa kufi kedo si veten, madje edhe armikun; e "njoh" zotin e muslimaneve qe u kerkon besimtareve te vrasin kedo qe qe s'beson ne te!!!
    Ketu ishte pyetja, cilin nga keta "zoter" njeh ti!!
    Jarigas

Updating.... Maska e Wordless
    Anėtarėsuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Un nje ZOT njoh.
    Njeh atė "Zot tė vetėm" qė tė ēmėndurit nga dielli i tepėrt tė kanė lėnė nė shkrimet e tyre para dy mijė viteve, shkrime tė cilat kohė pas kohe redaktohen pėr t'u pėrshtatur sipas situatave politike ku njerzimi ndodhet.

Ti nese njeh ndonje te dyte jepi me bind.
    Pasi tė na bindėsh ti pėr "Zotin tėnd tė vetėm" !! Si do na bindėsh ?! Fillo duke na shpjeguar se nga e di ti qė ėshtė njė Zot .. :/
    Ky shtet ėshtė ky qė ėshtė sepse qytetarėt tanė janė kėta qė janė !

Anėtarėsuar
    18-11-2014
    Postime
    1,680

Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Pikerisht sepse e kuptova qe e kishe fjalen per babane tend, pa te bera pyetjen se cilin "zot" (ate qe njeh ti) ve perpara babait tend qe njeh shume mire!!

Ti thua se "njeh" nje zot, e pa dashur te hyj ne nje debat filozofik e teologjik me ty, qe t'i permbahemi temes dhe ne lidhje me thelbin e saj, une "njoh" zotin e te krishtereve qe kerkon si kusht te vetem besimtareve te duan pa kufi kedo si veten, madje edhe armikun; e "njoh" zotin e muslimaneve qe u kerkon besimtareve te vrasin kedo qe qe s'beson ne te!!!
    Ketu ishte pyetja, cilin nga keta "zoter" njeh ti!!
    Pra sipas teje ekzistojn dy " Zota" ?! Mund te jete si thua ti por un jam kunder kti koncepti.
    Zot ka vetem 1 edhe pike , eshte ai qe na ka krijuar ty ,mua kedo , edhe profetet "qe per ty mesaduket jan zot" , ēdo lloj religjioni , qoft larg ajo ore qe do lind nje Zot i dyte apo i 3 .

Ja po te bej te qarte edhe diēka , un jam frut i dy religjioneve pasi Im Ate eshte musliman edhe Ime Eme eshte orthodokse , ama un kam mbajtur edhe ramadan per te respektuar baban tim edhe ne Kishe kam vajtur saher me jepet mundesia.

Zoti nuk thote vrit por as paragjyko. Ne kte rast po ndodh qe ti , un edhe ndonje i 3 po bejm replika fjalesh pa arritur te merremi vesht me njeri tjetrin. Kjo un e ti ishte Shembull sepse ne citimet e tua edhe pse per pune feje nuk po perputhen mendimet rrezaton sens pozitiv.

P.s Jashte teme : Nuk me pelqen te replikoj njerezit qe hyjn me tendence grricjesh virtuale .
    P.p.s Kjo p.s lart ishte pergjigje per ata/ato qe nuk dua ti replikoj.

7. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Lulke pėr postimin:

angmokio (22-01-2015)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Komplimentet e mia per comentin nr= 293 Semik ama me kte te fundit e dhive muhabetin.
    Lulka nga Franca adhuron vetem ne mashkull ne jeten e saj ai eshte i JATI kuptohet ai vjen pas Zotit. Maqon e respektoj per qetesin qe e karakterizon , kohen qe shpenzon per ti dhen pergjigje me detaje 1 per 1 , e vlersoje pasi un personalisht skam nerva ta bej.
    Nuk e ve Zotin para babait ti( pak njerez ne bote e bejne kete ),ti vetem perpiqesh ti besh lajka(nga frika) Zotit tend me kete deklarate..sikur te besoje vertet ne keto qe thua ,me e pakta do ishte te respektoje obligimet kryesore te vena nga Zoti yt .
    Me nje fjale ju pelqen te vetgenjeheni .
    There is a special place in hell for women who don't help other women.
    Madeleine Albright

Anėtarėsuar
    18-11-2014
    Postime
    1,680

Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Nuk e ve Zotin para babait ti( pak njerez ne bote e bejne kete ),ti vetem perpiqesh ti besh lajka(nga frika) Zotit tend me kete deklarate..sikur te besoje vertet ne keto qe thua ,me e pakta do ishte te respektoje obligimet kryesore te vena nga Zoti yt .
    Me nje fjale ju pelqen te vetgenjeheni .
    Āne Hahahaha po moj kam ber shum mekate edhe po marr me tmira Zotin qe te mi fale. Si e gjete xhańem ?!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Āne Hahahaha po moj kam ber shum mekate edhe po marr me tmira Zotin qe te mi fale. Si e gjete xhańem ?!
    Nuk me paske kuptuar ..ajo qe desha te them ska lidhje me mekatet qe ke kry apo jo ..tjeter here te shpjegoj me mire ate qe thashe se ketu jo me se vecse morem paralajmerim te mosdalim nga tema.
    There is a special place in hell for women who don't help other women.
    Madeleine Albright

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Pra sipas teje ekzistojn dy " Zota" ?! Mund te jete si thua ti por un jam kunder kti koncepti.
    Zot ka vetem 1 edhe pike , eshte ai qe na ka krijuar ty ,mua kedo , edhe profetet "qe per ty mesaduket jan zot" , ēdo lloj religjioni , qoft larg ajo ore qe do lind nje Zot i dyte apo i 3 .
    Jo,jo....nuk thashe se ka dy "zota"....e duke qene une i krishtere, besoj se ka vetem nje!!! Besoj, por nuk mund te them se e "njoh"!!!
    Fjala ketu eshte ne dy "qendrime" te ndryshme te "zotit" kundrejt njerezimit, aq sa nuk mund te behet fjale per te njejtin "zot"!!
    Nuk ka fjale te "zotit" ne fjalen e Krishtit(me fal per ridondancen) qe te mund te keqinterpretohet deri sa te vriten jo-krishteret ne emer te tij; e njejta gje s'mund te thuhet per fjalen e Allahut ne gojen e Muhamedit!!! Perndryshe, keta terroristet qe bejne "xhihad" ne emer te Muhamedit(Allahut), nuk do te mund te gjenin frymezim dhe mbeshtetje!!
    Ja po te bej te qarte edhe diēka , un jam frut i dy religjioneve pasi Im Ate eshte musliman edhe Ime Eme eshte orthodokse , ama un kam mbajtur edhe ramadan per te respektuar baban tim edhe ne Kishe kam vajtur saher me jepet mundesia.
    Ironizimi qe ben me "profetet qe per mua jane zot", duke nenkuptuar me kete kendveshtrimin e muslimaneve kundrejt Krishtit, me ben te mendoj se kendveshtrimi yt mbi "zotin" perputhet me ate qe kane muslimanet!!!
    Sidoqofte, eshte zgjedhja jote e lire ajo qe do t'i jape drejtim jetes sende!
    Zoti nuk thote vrit por as paragjyko.
    Zoti i muslimaneve ne Kuran e thote:"vritini te pafete kudo qe jane"!!Apo je edhe ti e mendimit se nuk e ka shkruar "zoti" qe beson ti Kuranin??!
    Ne kte rast po ndodh qe ti , un edhe ndonje i 3 po bejm replika fjalesh pa arritur te merremi vesht me njeri tjetrin. Kjo un e ti ishte Shembull sepse ne citimet e tua edhe pse per pune feje nuk po perputhen mendimet rrezaton sens pozitiv.
    Gjithmone me sens pozitiv, e dashur, e larg prej meje ta bej nje ēeshtje personale me ty!!
    Gjithēka shkruaj ketu, eshte per te gjithe e per t'iu afruar sa me shume te mires se njerezimit ne pergjithesi dhe shqiptareve ne veēanti!!
    E per mua s'ka as vend debati "islam vs krishterim", por eshte jetike per te gjithe "islamiv vs demokraci"!!
    Jarigas

Faqja 31 prej 39 FillimFillim ... 212930313233 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •