Cfare nevoitet per tu kthyer ne fene islame?
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
E pata fjalen prej Muhamedit a.s., dhe deri tani sa musliman jane bere , dhe kjo eshte nje mrekulli ne vete . Se po te ishte feja islame ashtu si pretendojne njerezit e keqinje ta paraqesin me propaganda mediatike , fene islame nuk do ta kishin pranuar aq shume musliman sot ne bote . E sidomos ata njerez te cilet kane lindur large islamit dhe njohurive per islamin . Po kush deshiron ta njohe te verteten rrethe islamit ate e gjene edhe po te jete lindur dhe rritur ne Angli .
Islami eshte drite , dhe kush eshte i ndriquar nga mendja do ta gjeje ate .
“Fe e vetme (e pranuar) tek Allahu është Islami” (Ali Imran, 19).
o Ceno, ti the që nga një mysliman i vetëm para 14 shekujsh, feja Islame është bërë e para në botë .. apo nuk the kështu ?! Unë po të pyes se kur ka zbrit nga xhenneti Ademi me Havanë, se me sa di unë, Islami thotë që edhe Ademi me Havanë dhe gjithë pasuesit deri më sot janë Myslimanë. (apo do argumeta ?) Tani ti thua para 14 shekujsh ka qenë vetëm një mysliman (pra Muhamedi që e shpalli fen myslimane)
Hajde na i shpjego tani se kur ,si, qysh , tek![]()
Ky shtet është ky që është sepse qytetarët tanë janë këta që janë !
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Krijoni Kontakt