Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 23 prej 23

Për: Raporti: Shqipëria ndihmoi CIA-n me torturat kundër terroristëve islamikë

Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Kalamalliku qendron tek pergjigja qe dhe, jo te tek e drejta e mendimit tend apo sesi e mendon per nje gje te caktuar. Une as nuk te ndaloj dhe as te lejoj te mendosh. Ne gjuhen shqipe ajo qe thashe une eshte nje menyre per t'i dhene fund debatit me ty per kete subjekt. As me shume e as me pak.
    Kalamanlliku filloi me pergjigjen tende ne mos gaboj dhe ktheva pergjigjen qe meritonte. Ne shqip ajo qe the, ka kuptimin se je me i mencur se une, dhe eshte e kote te merresh me nje injorant qe s'do te hap syte. Nese gabohem, atehere kerkoj ndjese se te kam keqkuptuar.

Per vete se kam zakon te tallem me dike kur tjetri ben analiza serioze, edhe pse mund te kete mendime ndryshe.

Nuk ishte tallje qyfyre. Ishte thjesht nje heqje dore nga debati pasi kemi mendime te ndryshme dhe ska pse tka imponojme ato njeri tjetrit. Nuk eshte hera e pare qe kemi debatuar bashke. Se di pse kete rradhe paske tendencen per ta keqkuptuar ate qe them.

Citim Postuar më parë nga Darius Lexo Postimin
    Nuk ishte tallje qyfyre. Ishte thjesht nje heqje dore nga debati pasi kemi mendime te ndryshme dhe ska pse tka imponojme ato njeri tjetrit. Nuk eshte hera e pare qe kemi debatuar bashke. Se di pse kete rradhe paske tendencen per ta keqkuptuar ate qe them.
    Fjaline e fundit nuk e kisha per ty, thjesht fola per veten, duek sqaruar se nuk e kam zakon te tallem. Por fjala e urte qe the, me sa kuptoj une, nuk ishte mbyllje debati, por arrogance. Ti mbase e ke thene me tjeter kuptim.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •