Close
Faqja 9 prej 15 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 143
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Pėr: Origjina e species sonė (nga majmunet tek njerezit?!)

Citim Postuar mė parė nga iliria e para Lexo Postimin
    Ti e nderuar dhe ateistet tjere keni kohe miliarda vite, une per vete jo.

Une smund t'i bej femrat te dashurohen ne mua, ndersa ju edhe majmunet i beni te bini ne dashuri me ju. Biles mos u ankonu, po ju puthin majmunet.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mesia4ever : 09-12-2014 mė 21:48

Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar mė parė nga semiku Lexo Postimin
    Paj budallenj ndoshta edhe nuk jeni,por injorant po.Evulucioni ndodh perafersisht si levizin kontinentet - dihet qe levizin ne vit nga disa centimetra dhe kjo munde te matet me mjete te sofistikuara,por per syrin tone kjo eshte krejtesisht e pamundur te verehet,madje nuk mundet ta verejne ndryshimin edhe gjeneratat e tjera te njerezimit edhe mbas mijera vitesh.
    A ka ndonje prove shkencore se mund te vertetohet se njeriu dhe majmuni kane nje paraardhes te perbashket. Dicka qe nuk duhet ta besojme por thjeshte evidence.
    Pra sipas teje ne jemi vetem kafsha e rradhes, e cka do te vie pas nesh nese ambienti vertete na detyron te evoluojme ne dicka tjeter?! Hajde po e zeme se vertete ndodhe kjo. Ku i merr organizmi jone keto informacione te reja?!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mesia4ever : 09-12-2014 mė 21:49

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878

Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Teoria se toka eshte 4 miliarde vite e vjeter eshte 'pseudoshkence' dhe nuk ka se si te vertetohet ky pretendim.
    Dinosauret ishin shtaze, asgje me shume ose as me pak e as me shume. Full stop.
    Vjetersia e tokes prej 4.55 miliarde vitesh nuk eshte teori, por ka baze matjet e shkaterrimit te izotopeve te plumbit, uranit,. pergjate kohes neper shtresat e shkembinjeve. Keto metoda te matjeve jane aq precize, sa qe percaktojne vjetersine e tokes dhe te meteoriteve, me nje tolerance gabimi prej vetem 0,1% deri ne 1% dhe deri me tani kategorizohen ne metodat me absolute per datime arkeologjike dhe gjeologjike.

Messia4eva nese keto i quan pseudoshkence dhe pretendime, atehere nuk ia vlen te debatohet me ty, por vazhdo te besosh ne babadimrin dhe perrallat tjera nga bibla.

Pastaj une e dij se dinosauret ishin shtaze, por e permenda se nuk mund t'kete konstante fetare dhe nje konstante njeri ne planetin toke, kur ne planetin toke nuk ka ekzistuar per me shume se 4 miliarde vite nje konstante si njeriu. Tani sipas mendjes se shendoshe logjike, nuk te le vend nje opsion tjeter pervec asaj se dna-ja e organizmave ka evoluar pergjate kohes qe nga krijimi i planetit toke.

Dicka interesante qe me shkoi ne mendje eshte se: Nese, pergjate krijimit te universit nga big-bengu, do t'kete qene ndonje plan intelektual rreth shperndarjes se adn-se organike, i koduar ne shperthimin e materjeve inorganike. Ne kete rast, te gjitha gjallesat pergjate universit do duhej te kene adn deri ne 90% te njejte me gjallesat organike ne planetin e tokes, ergo njeriun, por kane evoluar ne kushte te ndryshme.
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

Ku bazohesh ti qe pretendon ta dish se planeti toke eshte i vjeter 4 miliarde vite?
    Seriozisht e ke ti?

p.s. zyrtarisht heq dore nga diskutimi me ty!!!

i/e regjistruar Maska e JuliusB
    Anėtarėsuar
    06-08-2012
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    620

A ka ndonje prove shkencore se mund te vertetohet se njeriu dhe majmuni kane nje paraardhes te perbashket. Dicka qe nuk duhet ta besojme por thjeshte evidence.
    Pra sipas teje ne jemi vetem kafsha e rradhes, e cka do te vie pas nesh nese ambienti vertete na detyron te evoluojme ne dicka tjeter?! Hajde po e zeme se vertete ndodhe kjo. Ku i merr organizmi jone keto informacione te reja?!
    O meso o qen e di qe jam injorant. Gjithsesi. A te duket ty prove qe adn-ja e njeriut dhe e shimpazese ndryshojne nga njera-tjetra vetem me 2-3% ?

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Seriozisht e ke ti?

p.s. zyrtarisht heq dore nga diskutimi me ty!!!
    .....ahahahahaha....m'qafsh, vertet e ke marre ndonjehere seriozisht messian ti !??
    Po si mund te merret seriozisht nje gdhe qe flet per gjera qe s'ka nxenesi intelektive per t'i kuptuar!??
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga jarigas : 10-12-2014 mė 07:25
    Jarigas

Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar mė parė nga JuliusB Lexo Postimin
    O meso o qen e di qe jam injorant. Gjithsesi. A te duket ty prove qe adn-ja e njeriut dhe e shimpazese ndryshojne nga njera-tjetra vetem me 2-3% ?
    Foli Hases foli drrases. Nuk d.m.th. asgje kjo idiot, me bananen kemi te ngjashme 50% te ADN-se. Apo sipas teje te kesh ngjashmeri ne ADN duhet te kesh paraardhes te perbashket?! Tu ka kalbur truri. Use it, it's for free.

Ngjashmeria ne ADN, spo kam durim te te perkthej.

Cat: 90%
    Cow: 80%
    Mouse: 75%
    Fruit Fly: 60%
    Banana: 50%

i/e regjistruar Maska e JuliusB
    Anėtarėsuar
    06-08-2012
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    620

Foli Hases foli drrases. Nuk d.m.th. asgje kjo idiot, me bananen kemi te ngjashme 50% te ADN-se. Apo sipas teje te kesh ngjashmeri ne ADN duhet te kesh paraardhes te perbashket?! Tu ka kalbur truri. Use it, it's for free.

Ngjashmeria ne ADN, spo kam durim te te perkthej.

Cat: 90%
    Cow: 80%
    Mouse: 75%
    Fruit Fly: 60%
    Banana: 50%
    Ik o ko.qe ik. Ti qeke trulesh.

Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar mė parė nga JuliusB Lexo Postimin
    Ik o ko.qe ik. Ti qeke trulesh.
    Une ndoshta jam ashtu si thua ti, por edhe ti je qelbesire pa kurrfare ndjenje e pa kurrfare morali e pa kurrfare etike. Ik mos me fol me, mos me humb kohe. Ptu etiken tende te leshit ta dh....

Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    .....ahahahahaha....m'qafsh, vertet e ke marre ndonjehere seriozisht messian ti !??
    Po si mund te merret seriozisht nje gdhe qe flet per gjera qe s'ka nxenesi intelektive per t'i kuptuar!??
    Ske pse me merr ti mua seriozisht, jane argumentet te cilat duhet te mirren seriozisht.
    Une kuptoj me shume se cmendon ti. Une e kuptoj se jemi krijuar nga nje Krijues, se ne nuk kemi evoluar nga kafshet dhe se ekzistenca jone si njerez duhet te kete dhe ka nje kuptim.

Faqja 9 prej 15 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •