Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 2

Nexhmije Hoxha krahason veten me Nënë Terezën

Pa treguar ndonjë keqardhje, ajo e krahason punën e saj me atë të Nënë Terezës. “Atë që bëri Nënë Tereza për Indinë, e bëra unë për Shqipërinë”, ka thënë bashkëshortja e Enver Hoxhës në një dokumentar për televizionin francez Planet + në ciklin e dokumentarëve “Gratë e Dikatorëve”.
    Bashkëshortja e diktatorit shqiptar, që për më shumë se 40 vite mbajtën Shqipërinë nën thundrën e komunizmit stalinist, duke folur për regjisorin Joel Soler thotë se nuk i pëlqen nofka që i kanë vënë “Merimanga e zezë”.
    “Kjo grua e vogël dhe vjetër është e veja e Enver Hoxhës, despotit të pastër stalinist dhe të vështirë i cili udhëhoqi me dorë të hekurt Shqipërinë për më shumë se dyzet vjet me spastrimet dhe internime masive”, shkruan televizioni Planet +.
    “Nexhmije Hoxha padyshim që ka gjak mbi duart saj”, vazhdon televizioni francez, që pak ditë më parë ka transmetuar edhe dokumentarin për gruan e diktatorit shqiptar.

http://illyriapress.com/nexhmije-hoxha-krahason-veten-me-nene-terezen/

Për: Nexhmije Hoxha krahason veten me Nënë Terezën

Ne fakt Nexhmijen e quajne Vejusha e Zeza qe eshte dhe emertimi i Tarantules.

3. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Darius për postimin:

martini1984 (05-10-2015)

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •