Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 35

Pėr: Teologjia e dhunes : a duhet te kemi frike nga islami

Ja lexoje pak me poshte kete artikullin tek PewResearch. Na kane futur ne te njejten liste me beduinet e shkretetirave. Ne disa nga sondazhet, kemi dale me ekstremiste se irakenet apo me shpellaret e shpellareve. Sidomos keta mortjet e Kosoves.

http://www.pewforum.org/2013/04/30/t...iety-overview/

Ja disa shembuj nga sondazhet e kryera:

tjetra

tjetra

Emri i Kosoves

tjetra

tjetra

etj etj etj. Te kenaqet syri he?

Updating.... Maska e Wordless
    Anėtarėsuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

M'duket se ky Islami ashte sebebi per me hap lufta. Mos me pa qen Islami qysh ja kishin gjet marifetin me i luftu ato qe s'dun me i dhon pasurit e venit t'vet per nji kacidhe ?
    Ky shtet ėshtė ky qė ėshtė sepse qytetarėt tanė janė kėta qė janė !

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Citim Postuar mė parė nga Unlimited Lexo Postimin
    M'duket se ky Islami ashte sebebi per me hap lufta. Mos me pa qen Islami qysh ja kishin gjet marifetin me i luftu ato qe s'dun me i dhon pasurit e venit t'vet per nji kacidhe ?
    Po ashtu si i kane gjetur per mijera vjet......
    Jarigas

Updating.... Maska e Wordless
    Anėtarėsuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

dmth me kryqzata a ?
    Ky shtet ėshtė ky qė ėshtė sepse qytetarėt tanė janė kėta qė janė !

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Ja lexoje pak me poshte kete artikullin tek PewResearch. Na kane futur ne te njejten liste me beduinet e shkretetirave. Ne disa nga sondazhet, kemi dale me ekstremiste se irakenet apo me shpellaret e shpellareve. Sidomos keta mortjet e Kosoves.

http://www.pewforum.org/2013/04/30/t...iety-overview/

Ja disa shembuj nga sondazhet e kryera:

tjetra

tjetra

Shqiperia dhe Kosova vende me shumice muslimane jane sikur Arabia Saudite Iraku apo Afganistani. Pastaj Shqiperia ne cdo renditje boterore (fetare apo jo) perkrah me vendet me siper renditet. Nuk e kuptoj pse qenke shokuar?
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

I ke pare sondazhet per cfare jane ti apo ben komente ne teme bjeri ti biem?

Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

I ke pare sondazhet per cfare jane ti apo ben komente ne teme bjeri ti biem?
    Jam i sigurte qe ti as qe e ke idene se cdo te thote sheriat. Kushtoji 2-3 ore ndonje libri ku flitet mbi sheriatin dhe te te siguroj qe do jesh edhe ti i pari qe do ta mbrosh zbatimin e sheriatit.

Sheriat nuk do te thote te presesh koka e duar. Ta krahasosh sheriatin ne kete menyre eshte njesoj si te krahasosh demokracine amerikane te lidhur vetem me vdekjen e krimineleve me injeksione.

Ore pse e keni kaq problem ju myslimanet kur dikush ka nje mendim ndryshe nga ju? Mua psh sme ben pershtypje qe ty nje grua e veshur si ninja te duket normale. Mua me duket barbari. E megjithate ste them gje. Ne fund te fundit ai eshte mendimi jot. Ne kete kontekst mua me duket skandaloze perfshirja e Shqiperise ne sondazhe te tilla. Personalisht nuk dua te identifikohem me gjera qe i kam komentuar me qindra here ne kete forum.

Kushtoji 2-3 ore ndonje libri ku flitet mbi sheriatin
    Kam pare kufizimet dhe dhunimin e te drejtave individuale nga zbatimi i Sharias. Plus qe se kam zakon te shpenzoj kohen time me budallalliqe me origjine islame. Sa here duhet ta them qe islami per mua eshte kancer qe duhet zhdukur?

Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Ore pse e keni kaq problem ju myslimanet kur dikush ka nje mendim ndryshe nga ju? Mua psh sme ben pershtypje qe ty nje grua e veshur si ninja te duket normale. Mua me duket barbari. E megjithate ste them gje. Ne fund te fundit ai eshte mendimi jot. Ne kete kontekst mua me duket skandaloze perfshirja e Shqiperise ne sondazhe te tilla. Personalisht nuk dua te identifikohem me gjera qe i kam komentuar me qindra here ne kete forum.

Kam pare kufizimet dhe dhunimin e te drejtave individuale nga zbatimi i Sharias. Plus qe se kam zakon te shpenzoj kohen time me budallalliqe me origjine islame. Sa here duhet ta them qe islami per mua eshte kancer qe duhet zhdukur?

Une nuk e quaj normale te mbuluarit e fytyres. Je keqkuptuar. Mbulimi i fytyres nuk eshte tradite islame por arabe. Gruaja e profetit tone komunikonte me njerezit nderkohe qe i dukej fytyra. Megjithate une se kam problem ti gjykoj ata njerez qe e mbulojne fytyren . Puna e tyre.
    Problem une kam hipokrizine e atyre qe nje gjest te tille e shikojne si tragjedi kombetare. Ty te duket dicka e tille barbari nderkohe qe mua barbari me duken paradat homoseksuale qe mbahen here pas here ne tirane e prishtine.

Ne rastin e postimit me siper nuk te kam shprehur aspak qe e kam problem te menduarit ndryshe. Je ti ai qe ndihet keq nga mendimi i kundert. Shqiptaret muslimane ne sondazhet me siper kane shprehur mendimin e tyre qe e deshirojne sheriatin ashtu sikur shume vende te tjera muslimane. Nuk ke pse ndihesh keq. Ti ke lindur ne shqiperine ku maxhoranca eshte popullsi muslimane. Mesohu me kete realitet.

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •