E di Uriel, prandaj thashe del serisht ne skene. Vetem se kete rradhe emri i autorit eshte ndryshe. Se marr vesh per cfare arsye po i bejne keto gjera.
E di Uriel, prandaj thashe del serisht ne skene. Vetem se kete rradhe emri i autorit eshte ndryshe. Se marr vesh per cfare arsye po i bejne keto gjera.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Kreksi (30-09-2014)
Darius, ky është një provokim; arsyjet janë që të mos na lëjnë te qetë dersia të flasi dikush...po edhe se nuk kemi libra tjerë, ku është problemi, ne mund te jetojmi edhe pa libra ...dhe pse te kerkohet një libër bie fjala, një faqe dy tre rreshta do ua mbyllin gojen këtyre provokusve...vertete se do kemi probleme prej tyre, këtë e bêjne vetëm serbët...
Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK
Faleminderit Darius
Me te vertete shkencetaret austriake (Dr. Stefan Schumacher edhe Mag. Stefan Bernhardt) po bejne nje studim ku argumentohet se Shqipja e vjeter paska ndikim te hershem ne krijimin a gjuheve te ballkanit.
Ky eshte nje zbulim I madh.
A ka mundesi qe ky liber I gjetur nga shkencetaret austriake, perben "Adam and Eve" te letersise dhe gjuhesh shqiptare.
"Scala I. Ligjeratave. Si e krijoi 3ot$ne Adams et Evene"
https://www.fwf.ac.at/en/research-in...dead-language/
jam krenar qe jam shqiptar.
Alidems
Pershendetje ,
Libri eshte nga Bashkim Iseni i botuar ne Gjermani 2008
La question nationale en Europe du Sud-Est
--jan artikuj të mbledhur nga Autor Françez etj.
Pershendetje,
Citim--Në gjurmët e Joklit, dy profesorët austriakë kanë përdorur materialet dhe dokumentet e themeluesit të shkencës së Albanologjisë, Norber Jokl, i cili u vra nga nazistët në maj 1942. Ai studioi gjuhët indo-evropiane, gjuhët sllave dhe gjuhët romane. Një vëmendje të veçantë i ka kushtuar gjuhës shqipe. Në moshën 30-vjeçare mësoi gjuhën shqipe. Është autor i librave “Studime mbi etimologjinë dhe fjalëformimin e shqipes” dhe “Kërkime gjuhësore – kulturore historike nga fusha e shqipes”.
Ne atë kohë Gjergj Fishta u mundua qe N.J (1877-1942) te mos i dorëzohej Rajhut III ,dhe Fishta deshironte që N.J të vendosej në Shqipëri me te gjitha dorëshkrimet e tija ,mirëpo ai u Arrestua nga Gestapoja në shtepin e tij në Vien në Mars 1942 dhe pas 2 muajsh u internua në Maly Trostinec? .
Të gjitha Dorëshkrimet ju konfiskuan nga Victor Christian,Dean dhe nga Drejtuesi i Akademis se Vienes Paul Heigl.
P.S--punimet e Jokl thuhet se i vazhdoi Gustav Meyer
Sipas shkrimeve të ndryshme
Ndryshuar për herë të fundit nga K.i EPERM : 25-12-2014 më 18:30
Meyer eshte me i hershem Jokli.
Pershendetje,
Ishte pak më i vjeter (6 vjet)por jetoj pak më shumë se N.J.
Pra, kto lajme jan gjith t'paverteta?
Krijoni Kontakt