Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 43
    i/e regjistruar Maska e Vinjol
    Anëtarësuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Fier
    Postime
    1,558

Për: Lavdrim Muhaxheri dhe islamizmi fundamentalist - Max Brym

lexova thjesht emrin e tij Lavdrim Muhaxheri tek kjo teme dhe as e mora mundimin ta lexoja deri n e fund temen

Vetem di te te them dicka

nuk e perfaqeson fene islame 1 Individ si ai

sepse normale me kete qe ai ka bere tregon urrejtjen e njerzeve nfaj fese Islame...........

Feja islame eshte feja qe deshiron paqen me se shumti se cfare dolloj feje ose sekti ne bote........
    Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga ASSAS|NS Lexo Postimin
    l

Feja islame eshte feja qe deshiron paqen me se shumti se cfare dolloj feje ose sekti ne bote........
    Se lun topi ..jemi duke pare sa paqesore jane ato vende qe jane bekuar me islam .
    There is a special place in hell for women who don't help other women.
    Madeleine Albright

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga FarushProfesori Lexo Postimin
    Kam degjuar per kete hero. Keshtu, nga ana ime do jete me mijera here i falenderuar. "Viktima" (sikur e quajne mediet shqiptare pro-PERENDIM) qe nje mercenar çifut i cili pati masakruar nje familje te tere myslimane ne Siri dhe Lavdrimi ka bere shume mire qe i ka hequr koken. Ndryshe nga heroi, une me koken e "viktimes" edhe futboll do luaja. Gjithsesi duke u bazuar ne te dhenat qe kam degjuar ne lidhje me "viktimen".
    Cifuti ,cifuti ,cifuti ..cfare fiksimi ..edhe buken me "cifut "e han sigurisht
    There is a special place in hell for women who don't help other women.
    Madeleine Albright

i/e regjistruar Maska e Vinjol
    Anëtarësuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Fier
    Postime
    1,558

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Se lun topi ..jemi duke pare sa paqesore jane ato vende qe jane bekuar me islam .

Vec me dicka me vjen habi!!!!

Si munden keta njerez te barazojne gjithe myslimat me Kte Bir Kurve qe e heq veten si Islamist e duke shperndare terror neper bote ne cdo site e ne cdo komb
    duke ja ndryshuar emrin shqiptareve............ si munden keta njerez te na krahasojne dhe ne myslimanev e te tjere me kte moster
    Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..

5. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Vinjol për postimin:

angmokio (26-01-2015)

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-08-2014
    Vendndodhja
    Suedi
    Postime
    51

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Cifuti ,cifuti ,cifuti ..cfare fiksimi ..edhe buken me "cifut "e han sigurisht
    Fitove debatin, te lumte!

i/e regjistruar Maska e semiku
    Anëtarësuar
    11-04-2010
    Postime
    1,202

Kam degjuar per kete hero. Keshtu, nga ana ime do jete me mijera here i falenderuar. "Viktima" (sikur e quajne mediet shqiptare pro-PERENDIM) qe nje mercenar çifut i cili pati masakruar nje familje te tere myslimane ne Siri dhe Lavdrimi ka bere shume mire qe i ka hequr koken. Ndryshe nga heroi, une me koken e "viktimes" edhe futboll do luaja. Gjithsesi duke u bazuar ne te dhenat qe kam degjuar ne lidhje me "viktimen".
    Ik o PIS.
    Duhet te te vjen turp ate qe shkruan ... e quan hero nje bishe si LM,madje do beje edhe me shume se AI ,me kokat e prera do luje futboll (!!!)
    IDIOT.

P.S- prap nuk e kam te qarte si lejohen te shkruajne ketu perkrahes te monstrave dhe terroristeve.Forumi eshte i juaji qe e drejtoni por kjo nuk ka kuptim fare.
    Rri qetë dhe fol Shqip !

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-08-2014
    Vendndodhja
    Suedi
    Postime
    51

Citim Postuar më parë nga semiku Lexo Postimin
    Ik o PIS.
    Duhet te te vjen turp ate qe shkruan ... e quan hero nje bishe si LM,madje do beje edhe me shume se AI ,me kokat e prera do luje futboll (!!!)
    IDIOT.

P.S- prap nuk e kam te qarte si lejohen te shkruajne ketu perkrahes te monstrave dhe terroristeve.Forumi eshte i juaji qe e drejtoni por kjo nuk ka kuptim fare.
    Pse ti komunist je? Bej si te them une! Ç'kuptim do kishte forumi atehere? Te sugjeroj ta hapesh nje forum diktatorial dhe qe ne fillim te marresh komandon se ç'nofkash te kene anetaret, ç'te shkruajne te te pelqeje ty etj. etj..

Terroristet me te medhenj jane çifutet e shtetit artificial Izrael dhe rrenja e tyre e felliqur e cila vepron ne Amerike - lobi çifuto-amerikan.
    Ndryshuar për herë të fundit nga FarushProfesori : 08-08-2014 më 12:38

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

K
    Fotoja e tmerrshme e ish-punëtorit të ushtrisë amerikane në Kosovë, shkaktoi tmerr dhe një debat të gjerë mbi rrezikun e islamit fundamentalist në Kosovë. Në të vërtetë, në Kosovë ekziston një skenë ende e vogël e fundamentalistëve islamë. Ekzistojnë hoxhallarë që mbajnë ligjërata me përmbajtje të urrejtjes, madje së fundmi në Kaçanik, busti i Skënderbeut – Heroit Kombëtar të shqiptarëve, u pështy dhe simbolikisht u “rrah”. Ndërkaq, një deputet nga radhët e PDK-së mbron tezën se, Skënderbeu është vetëm një Krisht dhe jo një figurë e identifikimit të popullit shqiptar.
    Nuk e di se a e lexuat tekstin ne tersi?
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Ik o rrace e ndyre arabofile. Ti sje shqiptar dhe ske asgje shqiptare. Kafshe me fytyre njeriu qe shkruan dhe shqip.

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Emri:  ppp_2271.jpg

Shikime: 4189

Madhësia:  15.4 KB

`Ta kish dhënë jetën për luftën, për territoret shqiptare, unë asnjë pikë loti nuk e kisha derdhë`, ka thënë babai i Patriotit të vrarë, Ramadan Matoshi.

Ai kërkon nga shteti i Kosovës që të zbulojë se si djali i tij ka arritur të shkonte deri në Turqi dhe kush ia kishte mundësuar udhëtimin.

Për manipulim dhe indoktrinim, që kanë rezultuar me shkuarjen në luftë dhe me vdekjen e të birit, e akuzon imamin e një xhamie në Gjilan.

Babai ishte ta ndalte Patriotin që të mos i hynte rrugës që e çoi në vdekje. K.Ditore
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •